Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaka profa dla woja?

C0nn0r

Jaka profa dla woja?  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Body?

2. 2. Mental

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam do głosowania w ankiecie.Dobra przejdę do sedna sprawy chodzi mi o profe dla woja jaka jest "łatwa",dobra w pvp i expie (w miarę łatwym expie).Możecie się rozpisywać.No jeszcze jedno pytanko jaki serwer na PL'a polecacie taki żeby były w miarę niskie ceny i mało botków ;D

Z góry dziękuję.Każdy dostanie po + lub - co chcecie.

Pozdrawiam C0nn0r.

Opublikowano

Ja polecam mentala , ale czemu ? Ponieważ są tańszę ku , łatwo się expi (dzięki silnemu).Ja polecam Orion dlatego , że są tanie ku silne 20-25kk

Jak pomogłem daj +

Opublikowano

Mental lepszy do expa i w pvp też może wymiatać. Duchowe - jeden z najlepszych skilli do pvp.

Ja Ci polecam metin2.sg Tylko tam są normalne ceny, a serwer prawie jak global. Na pl'u już od dawna się nie opłaca grać...

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

woj? nuuuuuda lepiej wp no ale jak juz to bodziaka mental za wolny jest wiec na metki nie zbyt dobry...

jaki serwer? s1 aura mniej niz 40kk berek wir 12kk :>

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja Ci powiem tak, jeśli zamierzasz coś osiągnąć i dłużej zagościć na jakimś serwerze to jak najbardziej Body (łatwiej się expi na wyższych lvlach i lepiej można zarobić), jeśli będzie to krótka przygoda to mental. (łatwiej się expi na mniejszych lvlach)

Opublikowano

Polecam mentala łatwy exp dużo tańsze ku niż dla bodego z serwerów polecił bym ci twierdze silne 10-20kk duchowe 5-10kk tąpniecie 300-1kk walniecie 300-1kk

dad46021fe1a406da440fb00bac82d19.0.gif
Opublikowano

Mental to czołg. Jeśli lubisz brać duże spoty i napierdzielać w nie w chuj czasu bierz go ;)

Body to postać skupiająca się na ataku oraz szybkości, przyjemnie się nim gra ale jest bardzo kosztowny jeżeli chodzi o utrzymanie.

Co do serwera to bierz najnowszy, czyli s25.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

body najgorsza postac do pvp ale dobra do expa i na metki

mental na poczatku lepszy do expa od bodego ale potem slbnie w pvp lepszy kilka razy od bodego

nie polecam grac wojem bo jest nudny

a na globalu nie ma sensu grac

860331433165800174608.png

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim ale chyba jednak wybiorę mentala chyba że jak wbiję 30 to zmienie na bodego :D a jeszcze jedno pytanko ktoś szuka kolegi do gry?

Opublikowano

Nie polecam Ci mentala, dlaczego? Silne daje dużo deffa, masz dużo przeszywek na wyższych levlach, za to u Bodego masz aurę i tyle deffa, ile powinno być, a zamiast berka, potki zielone się kupi :) Body na 100%

1317460154-U259168.png

Achievementy:

mca.png

1317460445-U259168.png

Opublikowano

Bodym wbijesz większy level, w pvp też lepiej się spisuje, bo szybkość ataku ma taką że prawie nie daje się innym ruszyć. Do tego jest najlepszy do bicia metków. Ale pewnie jak zawsze większość osób co nie umie zarobić yang bez Allegro zagłosuje za mentalem, bo "tańsze ku", że już nie wspomnę o dzieciach privów forfun co myślą że na pl też każdy ma nno, dlatego ubzdurali sobie że body jest słaby w pvp xD

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

głos na Mental .

Mental :

W EXPIE LEPSZY OD MENTALA JEST WP !

- Łatwy exp na 35 lvl bierzesz całego spota BO jinno spot [najwiekszy]

- Na 50 ogarniesz w v1 spota szponów.

- w pvp dno

- z duchowego walnie za 2/4 hp.

- czas ładowania czarów powolne ;< Dlatego Body roz... go raz dwa.

Body :

- Łatwy exp do 30.

- Nie ogarnie sam na 35 ani 50 Bo jak i v1 [spota]

- w pvp dobry [gorszy od bm i daggera ]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

hmm ja również mental. ,możesz zrobić tak, że do 30 lv expisz bodym i zmieniasz na mentala i rozwijasz go pro ;d w sumie to WP jest dobrą postacią ;p ale jak kto woli ^^ liczę na + to zielone ;d

Combat 18.

Opublikowano

Jak chcesz ogarniac latwo Bossy i szybko karac potworkiosci ich padac to polecam Bodego ktorym osobiscie gralem (70lvl) ,ale na 70 lvl w v2 nawet nie wezmiesz sobie spocika z zajefajnym eq i to jest jego minus a Mental tam by sie sprawdzil bierzesz full spot szponikow i bardzo fajny exp masz chociaz z tego co slyszalem znowu Mental nie nadaje sie do Atlantydy , dlatego polecam Bodego : D a co do serwera to Syriusz ceny chyba najniższe co do wszystkich serwerow ale co do botow to przed aktualizacja bylo ich bardzo duzo a teraz wogole ale pewnie nie dlugo znowu powroca : ]

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

body .. dobry do pvp do expa i na bossy !! polecam bodego bo zawsze nim gram :D

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Co wy tam gadacie ze Mental salby, ma kopa w uj.. Co z tego ze wolny ? Ladnie ze skilli ciagnie po ladne pare K. a WP to gowno gralem sam, wbilem 75lv nudna gra tylko ostrze zbrojka strac stoisz i gowno robisz bijesz bijesz a w PvP jak ciota padlem z eQ +9 egzo +9 walilo po max 3k z 114 intem ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...