Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][TuT][Dl] M2Fish AngelBot 4.0

KHryme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fireman11255

mi się nie zawiesza ale po co ci mod jak łapiesz ryby;)

Ztorrentuj metka zpatchuj go zrób fb i niech łowi;]

albo łów tak jak ja czysty metek i obejście zrobione w notatniku bez żadnych blokad hs itp 3 dzień tak łowie i nie mam bana

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsze jest ze bez powodu wyrzuca z gry.... Wczoraj wszystkie postacie zostaly wyrzucone,a dzis 6 ;/ Nie wiem co jest kompletnie mi sie ten bot nie podoba! Poczekam na erpela, a chwilowo sie pomecze z tym ;/

CrazyDance tak zauwazylem, ale nie chcialo mi sie edytowac; ) Epel zmienil kompletnie szate graficzna .

Opublikowano

dokladnie ten fb ejst dziwaczny raz łowi a raz nie raz wyskakują ????????? i hackshield sie pruje a raz nie! jedynie co jest dobre to ta opcja Gm m1

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

ten bot jest glupi bo lowilem przez 3 dni na 3 postaciach i lowilo dobrze dzis wlaczylem 4 postac i lowi mi tylko na nowej postaci a na starych klikam start a on na 2 sekundy robi stop i sie odzacza sammo co jest grane co ?? pomocy instalowalem wszystko od nowa i to samo help me plx!

Opublikowano

ja tam nie wiem jak po dłuższym okresie bo używałem przez 5 godzin i wszystko ładnie leciało.

jak macie błędy zróbcie tak jak ja.

patchujecie i torrentujecie metina. wgrywacie moda kamera blokujecie hs'a i gotowe instalujecie M2Fish odpalacie i gracie .

@Sh0ck

to jest fb od Erpela wiec na co masz czekać niby ? ...

Zbieram +

Postać na PL'u

Nick: Erox

Lvl : 78

Klasa : Wojownik Body

Serwer: Candia (s21)

Królestwo: Jinno

Postać ukradli :D

Radze nie podawać w sygnaturze swojego nicku i serwera jesli pozniej piszesz ze uzywasz fb na forum. :D

stracilem 40 lvl ^^

Opublikowano

Coś mi się zwaliło, że nie zapisują się ustawienia w FB i za każdym razem kiedy włączam to muszę ustawiać od nowa. Poradzicie coś na to?

for-ever

33608.png

19072.png

Opublikowano

2x up prubowałeś reinstalu fb??

up prubuj do skutku też tak nieraz mam ale wejdzie za 3-4 eazem

Opublikowano

dowiedzialem sie ze ten bot dziala tylko 3 dni bo ja mam ten sam blad co moj kumpel klimam start a stop sie robi na 1-2 sec i spowrotem start tak jakby sie odznaczalo poradzicie cos na tym a chcac dalej lowic musial bym robic nowe postacie pomocy !

Opublikowano

@UP jeżeli masz zamiar off-ać i psuć wszystko to idz rowy kopać . Bo do tego sie nadajesz

Opublikowano

haha keylogger hyba cię popier... ja śmiigałem bardzo długo na tym i jakoś nic się nie działo

Opublikowano

jaki czas wędki ustawić ? Proszę nie dawać mi czasu wędek tej całej śmiesznej tabelki bo to nie dziala... za późno wyciąga wędeka ajk złowi to same drobne ryby ;c

Opublikowano

qusy ta tabela jest dobra przeprowadzilem test w tym fischbocie wedki +6 i +5 na drugim koncie i dokladnie przestudiowalem te tabele i wyszlo

najlepszym czasem na +6 jest 2600-2700

na +5 wyszło ze 2900 badz 2600-2700

nie sprawdzalem na innych + wedki bo sądze ze moje wyniki pokryja się z tą tabelą

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

m1 do m1, a m2 do m2 ? Pozdro dla CB, jakoś 3 tygodnie łowiłem na gm m2 w m1 i bana nie było a teraz po kilku godzinach ban. Funkcja nie działa u każdego...

Jeśli pomogłem daj + ziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...