Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][TuT][Dl] M2Fish AngelBot 4.0

KHryme

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 160
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

najpierw odpalamy fb przez plik M2Fish, następnie gdy wyskoczy małe okno od fb z czymś takim jak Start Metin2 now! to odpalasz metina przez obejście. następnie odpala się fb z ustawieniami i później metin. logujesz się ustawiasz fb jak chcesz i działasz.

Co do funkcji gma. U mnie przynajmniej jest tak że jak daję M2 to wypiernicza mi całego metina+ gratis znaki zapytania. wydaję mi się że M1 tylko sygnalizuje alarmem.

Opublikowano

Witam bot pieknie dziala i dziekuje ale poprosilbym parapetry jak ustawic na wedke +5 tak jak w poprzednich wersjach i w ogole jakies wytlumaczenie tych wszystkich aplikacje bardzo bym prosil ; ] .Pozdrawiam

Opublikowano

a ja dostałęm banika : D Bo nie zdążyłem wejść : / popisałem a i tak bana dostałem : D

Rekrut
Opublikowano

a ja mam pytanie ^^^^^ Jak Gm wie, w której części mapy jesteśmy tzn skąd on wie że ja np Boce sobie w lewym roku m1 przy pomoscie? Chyba nie lata i nie spr całej mapy .........

Opublikowano

Bocik świetny, ale jak klikne start, to łowi, wyłowi wędkę, powiedzmy coś złowi. Otworzy wyrzuci itp. Czeka z 30 sekund i znow lowi. Da się jakoś zrobić żeby nie czekał 30 sec tylko od razu?

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

działa all co do gm mode chyba lipa bo jak przełaził wczoraj ninja 20 to mi wyło:D a najlepsze ze można kilka metków naraz bez zmiany nazwy metin2client.bin - nie zapisuje wcześniej ustawionych wartości czasu i zabijania rybek

Mrpacio:

to możesz miec ustawione zle fishdelay ono musi byc na 3500 4000 4500 5000 któres z tych powinno odrazu lowic mi na woju 4000-4500 dziabie nie wiem jak inne

Jeśli Wszystko Działa Daj PLUSA

[Tut] New Easymetin2 Na Hsiii

http://www.mpcforum.pl/topic/212977-tut-new-easymetin2-na-hsiii/page__p__1439264#entry1439264

Nowy Dmghack Pod EM2 na HS3

http://www.mpcforum.pl/topic/213196-nowy-dmghack-pod-moje-em2/page__p__1440761#entry1440761

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

działa ^^ to każdy wie heh @up po co ci instrukcja to proste ;p ale masz

Instrukcja:
-Paczujemy, Trrentujemy metina.
-Instalujemy fishbota do folderu z metinem
-Odpalamy przez plik "Start"

...

Opublikowano

Nie wiem czy to wina bota, ale dzisiejszej nocy mi przez dlugi okres nie dzialal ;/ Jedynie nad ranem jak spojrzalem to ruszyl- tak mi sie wydaje. Przy 10 metinach jedynie 30 malz;/ Z tego co pamietam to na erpel mialem w ciagu 4h na 6 kontach tyle.

Tak samo mam problemy z wyrzucaniem z metina;/ Na 10 botow z wieczorka do rana dotrwaly 8 botow, a postacie nikt nie zabil . Co robic? Czy to wina WINDOWSA 7 Home premium ?\

Chce podreslic ze erpel dzialal mi na XP 2002 i tam nie bylo zadnych problemow...

Dziekuje za kazda wskazowke!

Opublikowano

A mógłby mi ktoś podać te czasy najlepsze dla woja mentala tzn chodzi mi o te Fishdelay i Botdelay

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Adek1230

opisz dokładniej ten błąd co i jak robisz wtedy napewno ktoś ci pomoże bo teraz to ciężko

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

działa all co do gm mode chyba lipa bo jak przełaził wczoraj ninja 20 to mi wyło:D a najlepsze ze można kilka metków naraz bez zmiany nazwy metin2client.bin - nie zapisuje wcześniej ustawionych wartości czasu i zabijania rybek

To nie jest lipa Gm stał obok ciebie na komendzie invisible też sam sie na to lekko mówiac zdenerwowałem już miałem wyłaczac opcje gm w botach patrze a tu gm wskoczył do mnie ...

Ta opcja działa perfekcyjnie ja tylko 1 rzeczy u siebie nie rozumiem wyłacza mi metka po 5 min łowienia czasem wszystko jest ok i tu nagle crasch bez znakow zapytania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...