Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Dowód ze Polski Team bierze sie za hackerów

PerryPb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oo jakiś wyjątek^ ^

GM może coś robia ale Administracja ( TM itp.) Siedzą na dupie i tylko patrzą czy kasa dobrze leci

Opublikowano

tia . na onyksie sie nic nie dzieje . chinczyki nadal botująfish botem a polacy dadal easymt2 :) pozdro

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

http://imageshack.us/photo/my-images/828/0817122708.jpg/

Mógłbyś mi powiedzieć po jakiego chu*** wysyłasz raporty na mnie?? Robię Ci coś jak stoję z kijem w wodzie? No po prostu "pies ogrodnika"..

Opublikowano

Mógłbyś mi powiedzieć po jakiego chu*** wysyłasz raporty na mnie?? Robię Ci coś jak stoję z kijem w wodzie? No po prostu "pies ogrodnika"..

Oj banik za kmr powinien być :) (ss w twojej sygnie - blokuj=kmr)

ps. Kiedy wprowadzili znaczek gm na szepcie i inny kolor tekstu ? ;o

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@up

Wiem, że to kamer :P - święty nie jestem, ale bez przesady.. Mało wody w metinie czy co?

Stoję sobie z kijem w wodzie i przybiega taki 'Asald' pyta się czy jestem - mnie oczywiście nie ma, bo po co mam być jak nie muszę, zresztą nawet jakbym był to bym mu nie odpisał, bo nie muszę się przed żadnym neoskiem tłumaczyć dlaczego stoję z kijem w wodzie i wyrzucam martwe ryby. Po parunastu minutach przychodzi admin w postaci wilka.. i pyta się czy jestem.. Tak się nie robi..

Opublikowano

dobrze mowisz tak sie nie robi co komu przeszkadza ze dorabiasz na fb serw na tym nie drozeje ani nic :D a taki wysyla na swoich porazka ... nawet jak by nie byl z mpc co Ci to przeszkadza forum hakerskie wiec tu nie wystawiaj jak nas kablujesz ...

Opublikowano

A skąd ja miałem wiedzieć że to ktoś z MPC, pozatym jestem tylko tutaj żeby czytać poradniki i nowinki nie dla czitów ;) Ja jestem uczciwym graczem(Bynajmniej na obecną chwile :D) i mam prawo wysłać na Ciebie donos

@Moderatora /Admina

Proszę o zamknięcie tematu oraz wrzucenie do kosza lub archiwum ponieważ już neoski minusują poza tym zrobi się spam

Opublikowano

A skąd ja miałem wiedzieć że to ktoś z MPC, pozatym jestem tylko tutaj żeby czytać poradniki i nowinki nie dla czitów ;) Ja jestem uczciwym graczem(Bynajmniej na obecną chwile :D) i mam prawo wysłać na Ciebie donos

@Moderatora /Admina

Proszę o zamknięcie tematu oraz wrzucenie do kosza lub archiwum ponieważ już neoski minusują poza tym zrobi się spam

Zaliczyłeś wtopę - OK? ale po co? Lubisz strzelać z ucha? Dodajesz sobie punkty siły za to czy jak? Co Ci wadzi koleś, który moczy kija w wodzie? - przecież masz 31lvl - powinieneś latać ezoty/bo, a nie latać m1 w poszukiwaniu botów.. Jak nie umiesz skonfigurować FishBota to nie mój problem, ale nie baw się w 'neoska' i nie sprzedawaj innych ludzi.., bo źle na tym wyjdziesz.. 17lat i łapie rybaków na forum o cheatach.. - no proszę Was..

Opublikowano

Peszek ;) Nie płacz już tak czy siak twoje fishboty zostaną zabowane wcześniej czy prędzej i mam w dupie to czy akurat natrafiłem na Ciebie.Wtopa? Chyba sobie żartujesz

Opublikowano

Zaliczyłeś wtopę - OK? ale po co? Lubisz strzelać z ucha? Dodajesz sobie punkty siły za to czy jak? Co Ci wadzi koleś, który moczy kija w wodzie? - przecież masz 31lvl - powinieneś latać ezoty/bo, a nie latać m1 w poszukiwaniu botów.. Jak nie umiesz skonfigurować FishBota to nie mój problem, ale nie baw się w 'neoska' i nie sprzedawaj innych ludzi.., bo źle na tym wyjdziesz.. 17lat i łapie rybaków na forum o cheatach.. - no proszę Was..

nie sprzedawaj innych ludzi?, Aha czyli jak zobacze np. w realu złodzieja to nic nie mam robić, przecież on tylko kradnie, a ty tylko cheatujesz...... SAM SIĘ PROSIŁEŚ O TO ^_^

@edit

nie rozumiesz pojęcia słowa "neosek"

a5g1sa.png
Opublikowano

Peszek ;) Nie płacz już tak czy siak twoje fishboty zostaną zabowane wcześniej czy prędzej i mam w dupie to czy akurat natrafiłem na Ciebie.Wtopa? Chyba sobie żartujesz

Nie płaczę, nie żartuję, mówię całkiem serio.. Moje fishboty mają się dobrze, a dla taki takich jak Ty, szacunku u mnie brak. Wysyłasz raporty na innych, a sam pewnie ciskasz na fb itp, bo przecież na takim forum nie czyta się "tylko poradników". Co tu dużo mówić, chcesz mieć jakieś względy u tego GM'a? Może szukasz przyjaciół na naszą-klasę, facebooka? Tym sposobem, co najwyżej będziesz dalej grał sam w tego metina i bawił się w "szeryfa".

nie sprzedawaj innych ludzi?, Aha czyli jak zobacze np. w realu złodzieja to nic nie mam robić, przecież on tylko kradnie, a ty tylko cheatujesz...... SAM SIĘ PROSIŁEŚ O TO ^_^

@edit

nie rozumiesz pojęcia słowa "neosek"

Człowieku, jesteś kolejnym z tych co porównują Metin2 do Real Life? W realu też jeździsz konno z M1 do M2? (Warszawa-Kraków) ^_^

Pomyśl tak, że masz takiego typka u siebie w gildii i piszesz, że musisz przerzucić małże, na shopa czy coś w tym stylu, a u niego automatycznie robi się screenshot + leci raport i może nawet pw na GG do adminka.. Bez przesady, łowienie ryb to akurat najmniejsze przewinienie w grze, bo nikomu krzywda przy tym się nie dzieje, no chyba że "Asald", żyły sobie tnie jak widzi kogoś z wędką - to już inna sprawa.. Taka prawda, poczytaj powstające tematy "Gdzie są boty", są boty - źle, nie ma botów - jeszcze gorzej..

A pojęcie "neosek" jak najbardziej trafne w tym wypadku..

Opublikowano

Nie płaczę, nie żartuję, mówię całkiem serio.. Moje fishboty mają się dobrze, a dla taki takich jak Ty, szacunku u mnie brak. Wysyłasz raporty na innych, a sam pewnie ciskasz na fb itp, bo przecież na takim forum nie czyta się "tylko poradników". Co tu dużo mówić, chcesz mieć jakieś względy u tego GM'a? Może szukasz przyjaciół na naszą-klasę, facebooka? Tym sposobem, co najwyżej będziesz dalej grał sam w tego metina i bawił się w "szeryfa".

Człowieku, jesteś kolejnym z tych co porównują Metin2 do Real Life? W realu też jeździsz konno z M1 do M2? (Warszawa-Kraków) ^_^

Pomyśl tak, że masz takiego typka u siebie w gildii i piszesz, że musisz przerzucić małże, na shopa czy coś w tym stylu, a u niego automatycznie robi się screenshot + leci raport i może nawet pw na GG do adminka.. Bez przesady, łowienie ryb to akurat najmniejsze przewinienie w grze, bo nikomu krzywda przy tym się nie dzieje, no chyba że "Asald", żyły sobie tnie jak widzi kogoś z wędką - to już inna sprawa.. Taka prawda, poczytaj powstające tematy "Gdzie są boty", są boty - źle, nie ma botów - jeszcze gorzej..

A pojęcie "neosek" jak najbardziej trafne w tym wypadku..

aaaa bla bla bla, łowisz na fb to cie banują proste?

@edti

tak przeszkadzają mi neoski co łowią na fb

i wy chcecie żeby nie było botów, żeby wszystko kosztowało mniej....

a5g1sa.png
Opublikowano

@2xup

Nie pykam na FB bo nie interesują mnie już hacki,wchodzę tutaj dla przyjemności co do twojej wypowiedzi o znajomych,nie mam konta na nk ani fejsie bo mi te gówna nie są potrzebne to że ty potrzebujesz je na co dzień to już inna kwestia co do znajomych nie nigdy nie będę grał sam bo zawsze gram ze znajomymi z RL jak oni przestaną grać to ja również.Tak bardzo uwielbiam się podlizywać GM'owi wręcz kocham a szczególnie wysyłać donos na takich ludzi jak ty.Jeżeli nie potrafisz grać w tą gre bez cheatów to naciśnij magiczny przycisk Wyjdź z gry natomiast jeżeli tego nie zrobisz licz się z tym że tickety będą lecieć.Każdy nie uczciwy człowiek w końcu musi ponieś konsekwencje to tyle ode mnie

Opublikowano

Ostatni post, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi - nie mam zamiaru tłumaczyć ludziom, tego czego życie ich nauczy..

@UP

bla bla bla - rozmowa na poziomie..

- Łowie na FB to mnie banuje GM, a nie "neosek", który od dziecka zawsze chciał zostać szeryfem. - PROSTE.

- Przeszkadzają Ci "neosk"i na FB? - To wyłącz FB, zmień grę, lub utnij kabel od neo.. - PROSTE

Boty były, są i będą.. nawet jak ich nie będzie widać, to yangów na allegro nie zabraknie - GF już się o to postara, więc co za różnica komu będziesz płacił na allegro MI czy GF - PROSTE

i na koniec

Pozdrawiam wszystkich przeglądających ten temat oraz życzę samych sukcesów w dalszej pracy szeryfa, fotografa, listonosza, kamerzysty "Panu" PerryPb - jak to mówią: marzenia się spełniają..

Opublikowano

@up

Dziękuje :) Już wkrótce znowu będzie ticket na Ciebie, jeżeli chcesz grać na tym serwerze wyłącz wspomagania inaczej co cie spotkam na hacku będzie donos niestety konsekwencje poniesiesz

Opublikowano

i wy chcecie żeby nie było botów, żeby wszystko kosztowało mniej....

ziom chyba nie na te forum zaglądasz... to nie board tylko Multi Player Cheats..

Opublikowano

Ostatni post, bo ta rozmowa do niczego nie prowadzi - nie mam zamiaru tłumaczyć ludziom, tego czego życie ich nauczy..

@UP

bla bla bla - rozmowa na poziomie.. - z tobą tak tylko można rozmawiać więc wybacz :<

- Łowie na FB to mnie banuje GM, a nie "neosek", który od dziecka zawsze chciał zostać szeryfem. - PROSTE.

- Przeszkadzają Ci "neosk"i na FB? - To wyłącz FB, zmień grę, lub utnij kabel od neo.. - PROSTE

Boty były, są i będą.. nawet jak ich nie będzie widać, to yangów na allegro nie zabraknie - GF już się o to postara, więc co za różnica komu będziesz płacił na allegro MI czy GF - PROSTE

i na koniec

Pozdrawiam wszystkich przeglądających ten temat oraz życzę samych sukcesów w dalszej pracy szeryfa, fotografa, listonosza, kamerzysty "Panu" PerryPb - jak to mówią: marzenia się spełniają..

Boty były są i będą, tak racja ale "szeryfowanie" chociaż w mniejszym stopniu je ogranicza

ostatnie słowo do ciebie : śmieci się wyrzuca , więc twoje marzenie też się nie spełni

@edit również nie zamierzam tutaj dyskutować bo nie ma z kim :< , pozdrawiam

a5g1sa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...