Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby robili coś z WarRockiem?

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy odpalam grę mam taki komunikat : Cannot get a file [version.tzt.] ! ..

Teraz do was pytanie czy macie to samo? o.O

tak mam teraz to samo

Opublikowano

Gdy odpalam grę mam taki komunikat : Cannot get a file [version.tzt.] ! ..

Teraz do was pytanie czy macie to samo? o.O

ssshbd.png

Tak wszyscy mają to samo . Wszystkie serwery wyłączone -.- nie wiem co oni kombinują ale się niech pośpieszą.

Bedzie UPTADE jakiś bo w 2 oknie jest progressing które owocuje zawsze uptade-ami :D

Update nie będzie!! nie wiem gdzie widzisz 2 okienko skoro wszystkim zatrzymuje się na pierwszym loaderze -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dziwne , bo u mnie i u całej reszty zatrzymuje się na pierwszym oknie , a u ciebie na drugim - coś masz nie tak wykasuj WR i wgraj jeszcze raz:)) hahahaha

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

mi się nie zatrzymuje w 1 oknie przez 1-2 sec miga mi download 0% i przechodzi do drugiego okna :)

Jasne , jasne . 2 posty więc widać jak ty zapoznany ; )

Opublikowano

Jasne , jasne . 2 posty więc widać jak ty zapoznany ; )

Ty misiu nie podskakuj do mnie bo jestem bardziej zapoznany od ciebie,wiec radzilbym nie fikać do mnie :)

zaraz screena zrobie :D

Opublikowano

Ja mam teraz problem Cannont get a file [Version txt] też tak macie siedziałem godzine jak to rozwiązac az wpadlem na pomysl zajrze na mpc forum ze tasz tak maja i sie nie mylilem, Tylko mam problem bo zmienialem ten plik version ctf czy jakos możecie mi podac najnowsze :D ??

Nie przeczytałem 3 strony wiec tez tak macie ale podajcie ten plik

Opublikowano

Yepsilion haha jaki kidek z ciebie hahah Myślisz że ciebie sie ktoś boi i nie będzie do ciebie zaczynał? Co zrobisz? Poskarżysz się adminowi? No to ja fikam do ciebie bo mam to w dupie czy dostane bana czy nie. No co? Co zrobisz?

Opublikowano

Ja mam teraz problem Cannont get a file [Version txt] też tak macie siedziałem godzine jak to rozwiązac az wpadlem na pomysl zajrze na mpc forum ze tasz tak maja i sie nie mylilem, Tylko mam problem bo zmienialem ten plik version ctf czy jakos możecie mi podac najnowsze :D ??

Nie przeczytałem 3 strony wiec tez tak macie ale podajcie ten plik

Proszę :

DL:

http://www.speedyshare.com/files/29906730/version.rar

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=be073e9fa04ffa6da41ca921b1814b81a1a9eb3a3fbaf424625a35eab8500733-1313582195

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ok, dajcie już spokój tu macie oficjalny przetłumaczony komunikat z gamers first.

Troopers,

We are currently experiencing technical issues with Game Login, Website, and Marketplace. Our technical team is currently working to resolve this issue at the earliest.

Please standby.

We apologize for any inconvenience this may cause you.

-War Rock Game Team

Co znaczy:))

Żołnierze, Jesteśmy obecnie podczas rozwiązywania problemów technicznych z Zaloguj do Gry, WWW, Marketplace. Nasz zespół pracuje obecnie żeby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Proszę o cierpliwość. Przepraszamy Was za wszelkie niedogodności z tym związane. - Zespół gry War Rock

Tak to mniej więcej będzie brzmiało przetłumaczone- lingwistów przepraszam za ewentualne BŁĘDY

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

raczej nie w razie czego możesz cofnąć patch^

@szpiczasty8004

ale już zamieściłem oficjalną notkę w temacie wiec nie wiem po co robisz to drugi raz -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ok, dajcie już spokój tu macie oficjalny przetłumaczony komunikat z gamers first.

Troopers,

We are currently experiencing technical issues with Game Login, Website, and Marketplace. Our technical team is currently working to resolve this issue at the earliest.

Please standby.

We apologize for any inconvenience this may cause you.

-War Rock Game Team

Co znaczy:))

Żołnierze, Jesteśmy obecnie podczas rozwiązywania problemów technicznych z Zaloguj do Gry, WWW, Marketplace. Nasz zespół pracuje obecnie żeby rozwiązać ten problem jak najszybciej. Proszę o cierpliwość. Przepraszamy Was za wszelkie niedogodności z tym związane. - Zespół gry War Rock

Tak to mniej więcej będzie brzmiało przetłumaczone- lingwistów przepraszam za ewentualne BŁĘDY

Był już taki post informujący o tym. Najpierw looknij , czy tego nie było , a dopiero potem pisz żeby uniknąć spamu..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...