Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kontra annie

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

caitylyn

Śmieje się.

"HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH"

Ni ma chuja żeby anke pokonała.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kass - taVeigar-Dopiero w LateCho - Jak ma 6 stackówFidles-never.

BUhahahahahahahaha co za ****. Fiddle niby nie ma szans z anką??? Veigar w late dopiero (yhmm, s00re). Gdybyś nie zauważył walisz po 6lv walisz fidlem ulti, silenca, feara, draina i ignite i anka nawet nie drgnie ^^ Veigarem stun, W = niezły harras, później tylko dobić ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@UP Czlowieku... HHAHAHAHAHAHAHAHHA

Fiddle :

1.Fiddle gdy uzywa ulta to, to widac i odrazu annie albo walnie kontre flash + combo, albo poprostu sie flashnie pod towera.

2.Nie rozwali annie na combo

3.On uzywa ulta, a w 0,5sec annie swojego combo, blokuje mu ulti i zabija fiddla na combo bez ignite.

Veigar :

Tak, harras z W veigarem... btw. Ludzie sie ruszaja, jesli tak latwo Ci sie harrasuje to moze zagramy 1vs1 fiddle vs annie? wstawie wynik ze ani razu annie nie zabijesz.

Opublikowano

Śmieje się.

"HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH"

Ni ma chuja żeby anke pokonała.

Fajnie sie smiejesz. Mozemy pograc 1vs1 jak chcesz i zobaczysz.

Poza tym

chyba niezle sobie radzi, co ?
Opublikowano

@up nie wiem czy tą annie z filmiku można nazwać ogarniętą...

PS: To jest takie elo że prawie wszyscy mają tp i heal'a.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Myślę, że dobrą kontrą może być Sion. Nikt o nim nie wspomniał, a przecież ma dużego bursta. Do tego tarcza i stun.

Jest bardzo wytrzymały. Zazwyczaj nikt nim nie idzie na mida, ale dopiero tam pokazuje na co go stać.

Z drugiej strony, nie najgorszy będzie Alistar. Dobre CC'ki, heal, wytrzymały.

@Down.

Nie wiem z kim Ty grałeś, ale z własnego doświadczenia wiem, że spokojnie da rade.

@Druga sprawa, nikt nie wspomniał o Urgocie. Na ogarniętego nie ma bata.

Opublikowano

Myślę, że dobrą kontrą może być Sion. Nikt o nim nie wspomniał, a przecież ma dużego bursta. Do tego tarcza i stun.

Jest bardzo wytrzymały. Zazwyczaj nikt nim nie idzie na mida, ale dopiero tam pokazuje na co go stać.

Z drugiej strony, nie najgorszy będzie Alistar. Dobre CC'ki, heal, wytrzymały.

Sion? hahahaha

Anka jedzie siona jak chce. Sion nawet nie podejdzie, więc wiesz..

Na anke jest dobry jakiś caster. No chyba, że jest nie ogarnięta anka..

Opublikowano

Kassadin, Fiddle, Veigar, Anivia, ogólnie większość postaci bo Annie jest słaba na midzie, nigdy nie miałem z nią problemów...

Opublikowano

Kassadin, Fiddle, Veigar, Anivia, ogólnie większość postaci bo Annie jest słaba na midzie, nigdy nie miałem z nią problemów...

Pozdrawiamy wszystkich 10lvl w tym autora tego posta.

Annie słaba na mid'a? Jest to jeden z lepszych(jak nie najlepszy) mider w LoL'u.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Ja osobiście polecam Kennena anka nawet nie zbliża się do turreta. Cały czas harras z Q , poniżej 50%hp E, W,R i nie ma co z niej zbierać ;)

Opublikowano

Ja osobiście polecam Kennena anka nawet nie zbliża się do turreta. Cały czas harras z Q , poniżej 50%hp E, W,R i nie ma co z niej zbierać ;)

Tylko, że ogarnięta anka nie da się harasować z Q. Wbije 6lv. R,W,Q i ded.

Opublikowano

Każdy da rade tylko trzeba umieć grać, możecie już wypierdalać hahahahahahhahahalkfhlhwqfhlqhflqhflqjhl

Popieram to co napisałeś. Ja już nie będę pisał o ogarnięciu gości z MPCFORUM, bo i tak myślą że są najlepsi.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Tylko, że ogarnięta anka nie da się harasować z Q. Wbije 6lv. R,W,Q i ded.

Z taka kolejnoscia combo mozna jedynie zabijesz papierowa ashe.

Gdy masz mozliwosc to zaczyna sie combo od Q, wyglada to mniej wiecej tak: Q,W,R, ignite, Q.

Opublikowano

Fajnie sie smiejesz. Mozemy pograc 1vs1 jak chcesz i zobaczysz.

Poza tym

chyba niezle sobie radzi, co ?

Yeah

Filmik wrzucony 4 miesiaki temu(przed buffem),a anka to jest no brain.

Cait to shit na mida.

Zresztą po co na mida jak na bocie ma lane dominejszon?,

Popieram to co napisałeś. Ja już nie będę pisał o ogarnięciu gości z MPCFORUM, bo i tak myślą że są najlepsi.

Tell me your elo.

Jesteś noobem ,my wiemy,my rozumiemy,my wybaczamy.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Fiddlem bez problemu można zabić Annie, jak nie ma stuna to na 98% padnie.

Tylko, że ogarnięta anka zawsze ma stuna. A jeśli nie ma to spokojnie go wbija..

Opublikowano

Hmmm według mnie dobry na anke by byl heimer , ez , albo akali (po 6 ;) ).

@PS Ludzie spokojnie to jest forum do pomocy a nie do kłótni!

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Akali akurat jest też imo dobra, praktycznie żaden ap nie ma z nią szans

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Fidles da rade o ile rozwijamy go pod E skill , na Ankę owszem dobrą kontrą jest sion i postacie mające silence oraz stuny, cho wygra z annie ponieważ ogromny zasięg z Q plus silence na bardzo długi czas

Opublikowano

Fidles da rade o ile rozwijamy go pod E skill , na Ankę owszem dobrą kontrą jest sion i postacie mające silence oraz stuny, cho wygra z annie ponieważ ogromny zasięg z Q plus silence na bardzo długi czas

Zgadzam się z tobą, ale który cho gath ci pójdzie na mida?

Opublikowano

@typiecosiegapis

Odrazu hejt no nie?

Akali takiego papiera jak anke na slabe combo zdejmie.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Emm Nasus ? Z wyfarmionego q skilla ładnie jedzie papierki , do tego W skill pomaga "odgonić" trochę przeciwnika, i lasthitować. To moje zdanie :huh:

46e1b10836114cdc8f1e838dfaa0746f.0.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...