Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kontra annie

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zawsze mam problemy z annie na midzie. Ani nie da jej się harrasować bo jak się zbliżę to dostaje combo -80%. Muszę tylić turreta (gram malzaharem). Nie pozwala mi last hitować bo stoi z naładowanym stunem. Jeśli nie ma junglera to tragedia bo wtedy to nawet nie ma nikogo do zgankowania jej. Przed 6 lvl-em dominuję na linii ale kiedy annie wbije 6 to zostaje mi tulić turret ;/ Jaka jest na nią kontra?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kass i Ori podobno dają rade.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Jax z hextechem czyli mid game.

Na minionachnabijasz stacki ulti, stuna i wlączasz "w" oraz "q" skaczesz na anke. Po tej akcji wlaczasz hextecha i anka nie ma 4/5hp. Wystarczy ja dobic.

Opublikowano

Orianna na midzie to kontra na wszystkie postacie. :>

PS: Ogarnięty kennen też powinien dać rade.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Ja luxem na midzie jade wszystkich moze duze problemy sprawia mi le blanca i Orainna a pozatym to reszta nie moze podjsc ;]

Q + E chwila przerwy jeszcze raz to samo i na koniec Ulti i pogrom

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Ja katarina tez daje rade annie ale potrzebuje na linii kogos kto dostalby stuna na siebie a majac 200ap+ mam naprawde spore dmg wygada to tak:

kolega wychodzi i dostaje stuna>Ja wbijam shunpo>sztylecik>exaust>ulti niema szans zadnych na ustanie w miejscu

Opublikowano

@up ciekawe jaki masz lvl ew. elo że ciśniesz annie(ogarniętą) vlad'em?

@incore chodzi o walkę na midzie. A tam katarina schodzi na ulti anki.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

LoL malzem jest bardzo łatwo wygrać na midzie z anką... Nawet qrwa nie żartuj sobie że nie dajesz rady malzem... A od farmienia minionów na malzie jest skill "E". Po 6lvl'u też jest fking easy... Jebiesz jej Q(silence), następnie W,E,R i anka leży... Do tego ewentualnie ignite. Widać niezły ogar ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Kennen i Ezreal jak ogarniesz to pociśniesz bez problemu

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@2UP Tak, ona na 6 flesh Q,W,R, ignite, Q dead.

Malza musi wykonac swoje combo czyli w,e przed ultem a annie odrazu flash i stun wiec???

@UP KENNEN ????? EZREAL ???? HAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

kennen jak wleci w annie to dostanie combo na ryj + ignite i cu.

Ezreal? Pokaz mi ogarnietego ezreala co mnie rozwali na midzie.

Jedyna kontra na annie to vlad :)

Opublikowano

LoL malzem jest bardzo łatwo wygrać na midzie z anką... Nawet qrwa nie żartuj sobie że nie dajesz rady malzem... A od farmienia minionów na malzie jest skill "E". Po 6lvl'u też jest fking easy... Jebiesz jej Q(silence), następnie W,E,R i anka leży... Do tego ewentualnie ignite. Widać niezły ogar ^^

A anka po silence wykurwia ci combo Q->W->R->Q ,baj baj.

@up

Hahahahahha.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Vebre,Elo 1495 ponad 900+ winów.

Jak sie nie umie używać kałuży,lub kupić quicksilvera ew. picknąć cleanse to tak jest :).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Vebre,Elo 1495 ponad 900+ winów.

Jak sie nie umie używać kałuży,lub kupić quicksilvera ew. picknąć cleanse to tak jest :).

Anka kupuje qs ,ulti vlada idzie się jebać ,dodakowy dmg też.

Vlad wychodzi z kałuży,anka wykurwia mu combo + ignite/exaust.

bye bye.

Opublikowano

@UP Exhaust na annie lol2.

Jak twój team to banda pojebów z 4xignie ,to raczej kolejnego ignite nie weźmiesz, co nie?

Opublikowano

kassadin, veigar, cho gath, fidles

Kass - ta

Veigar-Dopiero w Late

Cho - Jak ma 6 stacków

Fidles-never.

Opublikowano

Albo będzie pokować i najlepiej, żeby miała heale np. dobry vlad

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...