Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErandosMT2[PL][Dedyk]

SerwerErandosMT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TakaSe a ty skończ te pierdoły z pierścieniami itd. Sam mam pierścień i jechałem na ks lidera oraz na poziomie i wbiłem 40 lvl w v2, biorąc spota tych pieprzonych szponów! W dodatku wbić 80 lvl w v2 pająki na takim expie ? No sorry ale z tym jest problem nawet przy 2x większych ratach niż tu. Więc powodzenia w wbiciu w 30 minut 80+ A jak SGM/SGA/GM myśli sobie, że tego się nikt nie skapnie to się grubo myli. W tym momencie mogę wam powiedzieć, że ten serwer utrzyma się góra tydzień, bo odpierdalacie cyrki. Zróbcie sobie wyliczankę komu co dać.. EQ łatwo zrobić bo jest is tak ? No kurwa dziwne, bo ja jednego itemka, żeby zrobić na +9 to czasami 10 razy robiłem więc skończ kolejne głupoty pierdolić, że tyle na is wydasz... na taki serwer gdzie nie wiadomo ile postoi..

Ja widzę dwa rozwiązania.. Albo zostanie to wszystko cofnięte a ten członek z Teamu wyleci albo ten serwer jeszcze w tym tygodniu się zakończy..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widze Shaunii myśli podobnie do mnie.. To nie możliwe wbić tak szybko lv i to jeszcze 93, jak nawet ich nie było widać w topce, a propo to ks lidera podobno nie działała ; D

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

Serwer Pro ale nie gram na takich ; ) Prezka 10/10

ehh kolejny szit, stracona godzina czasu... serwer do dupy poprostu nie dopracowany i raty do bani.

^^ Człowieku nie wiesz co to serwer Hard? Nie każdy serwer ma raty 1000% ^,^ To nie serwer Hard ale też nie Easy Po prostu Norm. A ty gdy byś stworzył serwer to ciekawe czy byś dał raty 999% ^^ Na takie raty trzeba mieć pieniądze ponieważ potem nie ma Dochodów z IS !

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

up tu nie chodzi o jakieś jebane raty tylko o ten popierdolony team, który rżnie w dupe wszystkich !

Widać, że z cb jakiś dresiarz który tylko Klnońć Umie !Nie miej pretensi do administracji Bo postaw się na Ich miejscu^^ Takom liczbe Osób Ogarnąć ^^ Cwaniaku!

57314009.png

+ Zbieram; )

Opublikowano

To nie jest jakieś jebane easy tylko hard więc sie uspokujce

Raty są w porządku , serv też jest całkiem spoko

Wiem że jesteście zdenerwowani tym wszystkim cóż zdarza sie więc nie zachowujcie jak dzieci.

Pytanie go GM kiedy będie on? ,czy zamiezacie odtworzyć serv i czy będą jakieś zmiany ?

POZDRO dla teamu

死は始まりにすぎませ << zapamiętaj to

Blue_Dragon_by_mustanglover.jpg

Poszukiwania...

Opublikowano

Pytanie czy chcecie? Serwer off z kilku powodów , mianowicie gracze mają ciągłe pretensje do Teamu np Pan sławny Kira wielce mówi że tak dużo zrobił na serwie jak on nam nie pomógł a my go wyrzuciliśmy i zaczął psuć opinie , tak naprawde nic dla nas nie zrobił został wyrzucony ponieważ chciał passy na dedyka z wymówką iż chce nam wgrać nową stronkę myśli że my jesteśmy debilami że tak powiem?!... po 2 Pan szanowny Paszka ma pretensję iż nasza koleżanka z Teamu ma chłopaka w grze i co z tego? są razem od pół roku to chyba logiczne że go nie zostawi . po 3 pretensję że GM ma prywatną postać oczywiście że ma expi sprawdzając czy wszystko jest wporządku expił dwa dni i miał 30 lvl no naprawde ale konkurencja.. po 4 gracze z topki dawali negatywne komentarze tutaj dlaczego? zeby nikt na serwie nie gral i im nie wzial topki glupota totalna ... To ze SGA z kims sie wyglupia w m1 zartuje to cos zlego? to normalny czlowiek , SGA to nie robot ktory musi tylko patrzec czy wszystko jest wporzadku chce sobie tez pograc i porozmawiac normalnie a wy stwarzacie chore sytuacje. Odnosząc sie ponownie do gracza Paszka jaki powod miales by zwyzywac Liami? i opowiadac na TS jaka to ona glupia nie jest? Ogarnij czlowieku po 1 to dziewczyna i nie wypada jej tak traktowac po 2 troszke wychowania.. Mowisz ze czlonek z Teamu Ci jechal po rodzicach nic takiego nie mialo miejsca owszem powiedzial Ci kilka slow jak go obraziles a do GM trzeba miec szacunek , GM ma zawsze racje ! Dopiero jak dostales bana sie uciszyles. To jest hard nic tu latwo nie zrobicie. Dlatego czekam na wypowiedzi czy wlaczyc serwer czy tez off 4Ever. Pozdrawiam TEAM ErandosMT2 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...