Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErandosMT2[PL][Dedyk]

SerwerErandosMT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up ma racje tojest beznadziejne bo trzeba z jakis bonow rezygnowac zeby hp weszlo... a wiec ogolnie serwer jest slaby copotwierdza liczba osob online 34 ... zapraszam na serwer Lathita

sygn1.png
Opublikowano

Beatrix, co znaczy "byle jaki gracz"? Lvl? Eq? Ilosc yangow czy oleju w glowie? A moze osobiste sympatie czy antypatie, ktore tak naprawde obchodza tylko ciebie bo ja mam je gleboko gdzies. Ktos, kto dla ciebie jest "byle kim", dla kogos innego moze okazac sie calym swiatem i odwrotnie. Zatem ogarnij nieco swoje ego, bo jak zlecisz z jego poziomu na poziom swojego IQ mozesz sie niezle potluc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer nie dopracowany w 1 dzień chyba z 3 resety były u Strażników Leczenie daje Smoka a Smok leczenie.. też na początku nie było fasolek wbiłem 36 lvl i reset postaci brak olejku wygnania szpony sie bugują ojjj dużo jest tych bugow i problemów nie polecam serwera GM robią swoje postacie i sobie expia tylko zajmują spoty.. Ja tam gram z nudów,ale nie długo nie bede tak grał SGA wyzywa na ts jak coś zle sie powie mi zaczął po starych jeździć i byłem cicho i mnie prowokował i ubliżał NIE POLECAM !

Opublikowano

TakaSe sądząc po twoim nicku wnioskuje ze jestes liderem/członkiem gildi "TakaSeGildia" ktory dostał lvl od SGM/GM/SGA bo dziwne jest to ze was nie było w Rankingu ;] a tu puk 2osob z jednego gildi top1/2 ;]

Sympatia swoją drogą ale nie odrazu zeby dawać lvl eq itp ;>

Opublikowano

TakaSe sądząc po twoim nicku wnioskuje ze jestes liderem/członkiem gildi "TakaSeGildia" ktory dostał lvl od SGM/GM/SGA bo dziwne jest to ze was nie było w Rankingu ;] a tu puk 2osob z jednego gildi top1/2 ;]

Sympatia swoją drogą ale nie odrazu zeby dawać lvl eq itp ;>

Owszem, to bylam ja. Gildie stworzylam wczoraj na pelnym "legalu" i wbilam jej 5 lvl z wlasnego expa. Dzis wbilam sama 50 lvl, a reszte z pomoca, gdyz gralam smokiem (buffem), zatem buffowanie w pt nie jest chyba niczym dziwnym. Jesli szukasz sensacji poczytaj moze gazetke "Fakt". Mysle, ze jej tresc moze dasz rade ogarnac. Jesli chodzi o eq przypominam, ze uruchomiono IS, zatem zakup ulepszaczy, ktore notabene sie w nim znajduja nie powinno byc nawet dla srednio ogarnietej osoby jakim mega wyzwaniem. Dylan gral w Chunjo na charze ninja dagger, a w Shinsoo na surze WP. Ciekawe jak to zrobil o0. Juz odpowiadam, abys mogla zasnac spokojnie; skasowal postac daggera i utworzyl nowa postac sury. Za trudne by na to wpasc?

Dla takich osob siejacych ferment i szukajacych taniej sensacji az "milo" stawiac i utrzymywac serwery...

Opublikowano

Nie mogę tak napisać kiedy o moim serwerze nie długo sie dowiecie 40 lvl gildi i hełmy które sie nosi na głowie Forum już mamy i na dedyka, tylko czekamy na ukończenie serwera

Opublikowano

paszka a 6.7? jeśli nie chetnie zagram

a co do tego syfu nie polecam serwera GM daje lvl itp w 30 min 80 lvl ??? FAKE!

moje bity elo

Opublikowano

Paszka podasz jakies gg do Ciebie? chciałbym spytac o cos..

"Rapu się nie słucha, nim się żyje."

Dzień bez słuchawki w uchu nie zdarza mi się od co najmniej 4 lat ; >

Opublikowano

super. może mi ktoś z team powiedzieć jakim cudem ten ziom wbił 80 lvl w 30 min ?

druga sprawa.. jak ta ninja przeszła z chunjo do shinsoo jak nie ma olejka ?

i trzecia ostatnia sprawa. dlaczego sgm "liże" się z normalnymi graczami ?

te trzecie jest dziwne. bardzo dziwne, bo jeżeli już dochodzi do takiego czegoś, że jeszcze sgm takie cyrki odpierdziela to ten " Zakochany " pewnie ma full eq.

W dodatku co to ma być, że ja się męczę godzinami aby ten lvl wbić a wy komuś 80 wbijacie od tak sobie ? ;x

@edit

a teraz co się stało ?

serwer, strona itd off z powodu, że coś robicie czy się jebło ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...