Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A WiĘc Wszystko Przez Niemców ;//

asilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kamils

ja mam ten pogram nazywa sie on CfosSpeed

przyspiesza neta ale tylko modem i stałe łącze.

@mountains

dobra to już mnie wkur....

czy ty musisz być taki zje*any?

niedość że jesteś the best spamer on this forum

to jeszcze nie potrafisz opanować swojej wściekłości tylko jak neo się wydzierać i nabijać posty.

76561197995014005.png

Opublikowano

Weź się schowaj z tym tłumaczeniem. Tu masz moje:

Recently, our server got hacking of attacking from German, it make Database over loud. Some of gamer use Item shop buy get illegal item and make the game very bad. So we have to change all item satus back to July 18th. For other gamers, we are sorry. The cheater should take the responsbility of this trouble. If anyone do it again. We will block this area IPs, and he can not play this game forever. Longjuyt keep the right of explaination.

Ps nie polecam tego wrzucać w google translatora.

Mogę to przetłumaczyć:

Nasz serwer został zhakowany//zaatakowany ze strony niemieckiej i zaatakowali nasza bazę danych co spowodowało przeciążenie oraz zlagowanie serwera. Część graczy używała ItemShopu do kupowania ''nielegalnych'' rzeczy co powodowało grę nudną i złą. Dlatego cofniemy server do stanu przed 18 Lipca. Bardzo przepraszamy innych graczy. Będziemy również zwracać większą uwagę na cheaterów. Gdy ich przyłapiemy i będą cheatować dalej zablokujemy jej IP(Damy Bana na IP) i nie będzie mogła grać na zawsze w Longjuyt2.

Longjuyt keep the right of explaination. -- Niestety tego nie rozumiem ;f

Chociaż tyle udało mi się przetłumaczyć. Może i najlepsze to nie jest ale idzie się połapać...

Wystarczyło spojrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...0&start=120

wqdz690429546a.GIFPiszę Poprawnie Po Polsku.
Opublikowano

Tylko ciekaw jestem na co jest ten temat, jak normalni ludzie umieja uzyc translatora.....Ja nie gralem na tym serwie i jestem bardzo zadowolony z tego xD...

Pomogę z matematyki, PW.

Gość Mounthains
Opublikowano
@kamils

ja mam ten pogram nazywa sie on CfosSpeed

przyspiesza neta ale tylko modem i stałe łącze.

@mountains

dobra to już mnie wkur....

czy ty musisz być taki zje*any?

niedość że jesteś the best spamer on this forum

to jeszcze nie potrafisz opanować swojej wściekłości tylko jak neo się wydzierać i nabijać posty.

nie obchodzi mnie to o czym piszesz. i byłem dopiero zły jak asilek gadał o moich rodziacach ale do tego nie wracam.

Na elitepvpers są jakieś nowe info?

Opublikowano
chyba znalazlem sposob na lagi

Hello fellow found a way to lagi -.- and then

start of the program with a test version to help 30day ;/ ye seek Crake We have recommended in the day I have almost 0 lags have to set the priority for yt2

Settings> Programs> Games> I set the priority for yt2 at max.

Yours

download this program 100% working NO VIRUS -.-

hxxp://downloads.phpnuke.org/en/download-item-view-y-b-m-l-n/CFOSSPEED.htm

sprawdzi ktos to?

xx=tt

Tu masz opis i link do full:

Wysokowydajny sterownik przeznaczony dla modemów DSL i routerów. Główną funkcją tego progamu jest zarządzanie ruchem sieciowym, które przyspiesza znacznie transfery. Aplikacja automatycznie wykrywa urządzenia i jest w pełni kompatybilna z konwencjonalnymi sterownikami PPPoE. Efektem działania jest szybsze pobieranie plików przez sieci P2P, brak zawieszania się gier online, itp.

http://rapidshare.com/files/24669278/cFosSpeed_v.3.22_pl.rar

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

@kamils na radiówce nie działa. tak przynajmniej pisało na torrentach i w opisie programu.

a jak ktoś chce ściągnąć to lepiej z torrentów.

76561197995014005.png

Opublikowano

mountains w miesiąc 540 postów wiadome że te przezwiska o tobie to prawda jak nabijasz posty na wyzywaniu się to idź do swojej mamy się poskarż jak masz problem 540 postów z miecha wtf ale się ośmieszasz...

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano
Weź się schowaj z tym tłumaczeniem. Tu masz moje:

Recently, our server got hacking of attacking from German, it make Database over loud. Some of gamer use Item shop buy get illegal item and make the game very bad. So we have to change all item satus back to July 18th. For other gamers, we are sorry. The cheater should take the responsbility of this trouble. If anyone do it again. We will block this area IPs, and he can not play this game forever. Longjuyt keep the right of explaination.

Ps nie polecam tego wrzucać w google translatora.

Mogę to przetłumaczyć:

Nasz serwer został zhakowany//zaatakowany ze strony niemieckiej i zaatakowali nasza bazę danych co spowodowało przeciążenie oraz zlagowanie serwera. Część graczy używała ItemShopu do kupowania ''nielegalnych'' rzeczy co powodowało grę nudną i złą. Dlatego cofniemy server do stanu przed 18 Lipca. Bardzo przepraszamy innych graczy. Będziemy również zwracać większą uwagę na cheaterów. Gdy ich przyłapiemy i będą cheatować dalej zablokujemy jej IP(Damy Bana na IP) i nie będzie mogła grać na zawsze w Longjuyt2.

Longjuyt keep the right of explaination. -- Niestety tego nie rozumiem ;f

Chociaż tyle udało mi się przetłumaczyć. Może i najlepsze to nie jest ale idzie się połapać...

Wystarczyło spojrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...0&start=120

Mam pytanie.Jakim cudem 18Lipca.... jak jest czerwiec^^

21191.jpg

Opublikowano

Serwer juz podobno dziala ale jest nowy client pozdro;]

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

kurde działa na chinskim clienci ale wszystko po cofali nie mam boga skille spadły żal

POMOGŁEM CZY NIE 5* SIĘ NALEŻY!!!
Opublikowano

Ja sobie wlasnie dltaego, wole pograc na yt2sf.......Zmienilem dzisiaj zdanie, fajny serw......Ma jeden minus, trudno zdobyc eq ;/.......Wbilem w 2h 50 lvl szamanem i mi sie nie chcialo grac ;p....Eq z 18 lvl +6 ;/...

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...