Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK][60][SURVIVAL][24/7] UniverseCraft [PL][NO-PREMIUM][NO-WL]

LeoGanxta

Miasto   

155 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcia?by? drug? map? z dzia?kami ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema, piszę ten post aby złożyć skargę na KidModa Za to że nie przestrzega regulaminu.

Dostałem bana, za przeklinanie i ten ban był słuszny... Ale kiedy ktoś o coś prosi to odpowiedz kidmoda jest tylko jedna a mianowicie

" To jest SURVIVAL " A kiedy sobie zaprosil kumpla z podwórka to juz inaczej do tego poprosił.

Dał kolegom GODY, i stali zabijali każdego na małej piaskowej wyspece, w celu ochronienia moich itemków zaatakowałem go, po czym się okazało iż jest nietykalny.

Zgłosiłem MaksowiPL że takowy gracz najwyraźniej posiada modyfikacje ułatwiające gre które są nie fair w stounku do innych uczestników rzogrywki na serwerze.

Do rozmowy z Maksem, wtrącił się KidMod który zapewniał że dany gracz nie posiada modów / czitów.

Nie zgadzałem się z nim ponieważ inni gracze także nie mogli zadać obrażen agresorowi.

Po krótkim czasie KidMod broniąc swojego kumpla, przyznał się iż dodał dla gracza opcje Boga ( z ang. God )

Wtedy zwróciłem uwagę, iż to jest tryb rozgrywki survival co jednocześnie wyklucza takie ułatwienia dla graczy.

Kiedy KidModowi, zabrakło argumentów, dostałem bana.

W wyniku zaistniałej sytuacji, wnoszę skargę o Odebraniu przywilejów rangi Kidmod grazowi o nazwie Kubekli z przyczyn następujących :

- Obraza gracza. ( widoczna na załączonym dowodzie w postaci kopii zdjęcia z ekranu ( pot. Screenshotu )

- Ban zatytułowany w nie przystający adminówi sposób " Ogar na 1h " ( Widoczna w dowodzie nie załączonym min. konsola gry )

- Nadużywanie przywilejów związanych z rangą KidMod.

- Inne.

Dowód :

beztytuuivm.jpg

Opublikowano

Siema, piszę ten post aby złożyć skargę na KidModa Za to że nie przestrzega regulaminu.

Dostałem bana, za przeklinanie i ten ban był słuszny... Ale kiedy ktoś o coś prosi to odpowiedz kidmoda jest tylko jedna a mianowicie

" To jest SURVIVAL " A kiedy sobie zaprosil kumpla z podwórka to juz inaczej do tego poprosił.

Dał kolegom GODY, i stali zabijali każdego na małej piaskowej wyspece, w celu ochronienia moich itemków zaatakowałem go, po czym się okazało iż jest nietykalny.

Zgłosiłem MaksowiPL że takowy gracz najwyraźniej posiada modyfikacje ułatwiające gre które są nie fair w stounku do innych uczestników rzogrywki na serwerze.

Do rozmowy z Maksem, wtrącił się KidMod który zapewniał że dany gracz nie posiada modów / czitów.

Nie zgadzałem się z nim ponieważ inni gracze także nie mogli zadać obrażen agresorowi.

Po krótkim czasie KidMod broniąc swojego kumpla, przyznał się iż dodał dla gracza opcje Boga ( z ang. God )

Wtedy zwróciłem uwagę, iż to jest tryb rozgrywki survival co jednocześnie wyklucza takie ułatwienia dla graczy.

Kiedy KidModowi, zabrakło argumentów, dostałem bana.

W wyniku zaistniałej sytuacji, wnoszę skargę o Odebraniu przywilejów rangi Kidmod grazowi o nazwie Kubekli z przyczyn następujących :

- Obraza gracza. ( widoczna na załączonym dowodzie w postaci kopii zdjęcia z ekranu ( pot. Screenshotu )

- Ban zatytułowany w nie przystający adminówi sposób " Ogar na 1h " ( Widoczna w dowodzie nie załączonym min. konsola gry )

- Nadużywanie przywilejów związanych z rangą KidMod.

- Inne.

Dowód :

beztytuuivm.jpg

Cieszę się , że mamy takich graczy. Dziękuje za skarga ranga KidMod zostala odebrana.

Opublikowano

Jak będzie serwer to będzie, cieszcie się że macie gdzie grać, nie pasuje to szukajcie innego serwa -_-

Lepiej żeby prace tego typu były robione teraz na początku mapy niż później...

hjln299024443d.gifPiszę poprawnie po polsku.
Opublikowano

Jestem z tym serwer dosc dlugo troche denerwuje mnie to że co chwila jakies przerwy. Ale macie szczeście ze to survival w pelni tego słowa znaczeniu i to jedyna rzecz ktora mnie tu jeszcze trzyma

EDIT

coz 21:30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...