Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o Metinie i jego GM'ach

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GM-owie to skurwysyny i tyle...Zależy im tylko na pieniądzach uzyskanych poprzez IS.Mają za przeproszeniem głęboko w dupie graczy.GF już dawno powinno się zająć tym zasranym polskim Teamem za dychę...

Opublikowano

To jest tylko obrazek no ale cóż.

Jak możecie to dajcie mi link do jakiegoś skanerka bo nie chce mi się szukać :P

Opublikowano

Wiesz jak mnie to obchodzi?

GM'owie się przestraszyli więc musiał wziąć w to swoje ręce SGM ale niestety nie da rady jeśli mi pomożecie.

Opublikowano

Reklamuj gdzie tylko możesz gdy to ważne.

Może jeśli nagłośnimy sprawę to coś zrobią z naszym polskim teeam'em.

Opublikowano

Bym napisał ale niestety nie znam tak biegle języka obcego(ja tam nie wiem jaki tam jest ale pewno angol albo niemiec)

Jak ktoś zna dobrze język to mogę mu podać to co chciałbym im powiedzieć i przetłumaczyłby mi a ja bym to wysłał.

Opublikowano

O Grubo ;p

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Opublikowano

Co za idioci!

Napisałem do GAMEFORGE a oni mi odpisali, że wszelkie skragi kierowane na zespół Metin2 mam kierować na support Metin2.

No na pewno oni wywalą siebie, żeby kto inny był.

Co za barany.

Opublikowano

Co za idioci!

Napisałem do GAMEFORGE a oni mi odpisali, że wszelkie skragi kierowane na zespół Metin2 mam kierować na support Metin2.

No na pewno oni wywalą siebie, żeby kto inny był.

Co za barany.

Jerem96 nie fikaj za bardzo , bo na policje mogą zanieść to co napisałeś niżej mówie Ci uważaj .! ale dobrze robisz skurwielą jebanym ;) !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

moze i mnie wysmiejecie , ale o co chodzi ? ;d przeciez on tylko napisal ze mozesz miec klopoty z prawem ... ?

Opublikowano

Gm to gm , ma większe prawa od was ...

HS sprawdza każdego ... , a to że gm'owie potrafią się zabezpieczyć to inna sprawa .

Możecie sobie pisać ile chcecie ale g*wno wam to da .

doczonagrafika.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...