Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InsanityMT2.pl

LQS666

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 maj? zosta? wycofane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To lipa, ponieważ wp ma rozproszenie a tak ten skill jest bezużyteczny

Haha widać kolega nie grał wpkiem ;]

Na 86+ ten skill uznaje za niezbędny

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xinquo, jak już siedzisz w temacie to przedstartową propozycję mam :c Na Airo przeszła, chyba.

Może zrobilibyście taką drobną jak lekką zmianę ze skillami... Jak wiadomo surka ma czarowane zrobione tak, że jak padnie to może od razu włączyć ponownie, nie wiem jak to wytłumaczyć, każdy to ogarnia. Otóż bardzo fajnie by było, gdybyście zrobili tak z resztą skilli defensywnych tzn. z aurą, berkiem, silnym, kryciem itp. To chyba nie jest trudne do zrobienia a na pewno sprawiłoby że już chociaż ten exp stałby się przyjemniejszy. Jest to możliwe do zrobienia, na evonis tak Tenma zrobił o ile pamiętam. Było to zajebiste.

@down chodzi mi o skile DEFENSYWNE czyli aura itp... a nie wir, palec, rozpro itp.

jestem za tym

Opublikowano

ponieważ dopiero co wbiłem do tematu mam kilka pytań

1. start dzisiaj z tego co wnioskuje czy niewiadomo ?

2. to normalne że za każdym razem przy rejestracji pisze że nie wypełniłem wszystkich pól , mimo że je wypełniłem

3. czy client na stronce jest aktualny

NJxbd4x.png

Opublikowano

ponieważ dopiero co wbiłem do tematu mam kilka pytań

1. start dzisiaj z tego co wnioskuje czy niewiadomo ?

2. to normalne że za każdym razem przy rejestracji pisze że nie wypełniłem wszystkich pól , mimo że je wypełniłem

3. czy client na stronce jest aktualny

1. start między 17-18

2.musisz rozwiązać działanie, a nie przepisać cyfry

3.client jest aktualny, jest również launcher

TrueKlimo

Opublikowano

Xinquo, jak już siedzisz w temacie to przedstartową propozycję mam :c Na Airo przeszła, chyba.Może zrobilibyście taką drobną jak lekką zmianę ze skillami... Jak wiadomo surka ma czarowane zrobione tak, że jak padnie to może od razu włączyć ponownie, nie wiem jak to wytłumaczyć, każdy to ogarnia. Otóż bardzo fajnie by było, gdybyście zrobili tak z resztą skilli defensywnych tzn. z aurą, berkiem, silnym, kryciem itp. To chyba nie jest trudne do zrobienia a na pewno sprawiłoby że już chociaż ten exp stałby się przyjemniejszy. Jest to możliwe do zrobienia, na evonis tak Tenma zrobił o ile pamiętam. Było to zajebiste.

Takie sprostowanie...

U nas to nie przeszło, dlatego iż duża ilość osób była przeciwko temu

z takiego samego powodu jak tutaj piszą :<

Opublikowano

Xinquo, jak już siedzisz w temacie to przedstartową propozycję mam :c Na Airo przeszła, chyba.

Może zrobilibyście taką drobną jak lekką zmianę ze skillami... Jak wiadomo surka ma czarowane zrobione tak, że jak padnie to może od razu włączyć ponownie, nie wiem jak to wytłumaczyć, każdy to ogarnia. Otóż bardzo fajnie by było, gdybyście zrobili tak z resztą skilli defensywnych tzn. z aurą, berkiem, silnym, kryciem itp. To chyba nie jest trudne do zrobienia a na pewno sprawiłoby że już chociaż ten exp stałby się przyjemniejszy. Jest to możliwe do zrobienia, na evonis tak Tenma zrobił o ile pamiętam. Było to zajebiste.

Dlaczego Waszym zdaniem dzięki tej propozycji WP straciłby sens? Nie rozumiem. Przecież rozpro i tak trwa dość długo i jak już wejdzie to aury ani nic po prostu NIE DA SIĘ odpalić, nawet jakbyś się dwoił i troił i po dwadzieścia razy ją uaktywnił... ludzie, myślcie. A takie rozwiązanie byłoby zajebiste do expa.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Mam propozycje zrobic 3 gildie Jinno chunjo schinso wtedy jest ciekawie nie tak ze wszyscy robią gildie i po 5 członków . kto jest za??/

POMOBŁEM DAJ + ;)

Opublikowano

Mam propozycje zrobic 3 gildie Jinno chunjo schinso wtedy jest ciekawie nie tak ze wszyscy robią gildie i po 5 członków . kto jest za??/

Ludzie maja zgrane składy na gildie 4-8osobowe i takie gildie sa najlepsze,mało noobów ,wszystkich znasz i wiesz coś o nich.

Według mnie dużo wiekszą wartość ma gildia z 5 osobami którzy sie znają i sobie ufaja,maja ts na którym wszyscy są ,jak te 50 osobowe gildie w których 30 osób ma 12 lat ;]

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

to niby jak wojny porobisz?;p

wojny 2vs 3 to nuda ... a jak sie bije 20 na 20 to juz cos

POMOBŁEM DAJ + ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...