Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] InsanityMT2.pl

LQS666

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy 6/7 maj? zosta? wycofane?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mnie ciekawi co dropi z "Niebieskiej ebo. szkatułki" która nie została opisana w zapowiedzi.

Odpowie ktoś : d?

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzi mi się czytanie 26 stron zapowiedzi, więc:

Czy u NPC będą instrukcje? Nigdzie w pierwszym poście nie było o tym wspominane. Nie wiem czy bawić się w grę inną klasą czy na siłę nakurwiać bodym.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Czy u NPC będą instrukcje? Nigdzie w pierwszym poście nie było o tym wspominane. Nie wiem czy bawić się w grę inną klasą czy na siłę nakurwiać bodym.

Tak, instrukcje u NPC.

EMPTY :C

Opublikowano

KU-NPC

Kamienie-Dropic ze szkat,metków,bossów.

@UP

Co będzie dropic z "Nieb. ebo. szkatułki"?

Opublikowano

o to samo chciałbym się dowiedzieć oraz o to czy będzie ten zwój do zmiany profesji na +30 lvlu (z wp na bm np)

Opublikowano

tak, u npc będą instrukcje

nie będzie zwoju powrotu statusu

TrueKlimo

Opublikowano

o to samo chciałbym się dowiedzieć oraz o to czy będzie ten zwój do zmiany profesji na +30 lvlu (z wp na bm np)

Nie, NIE będzie...

Opublikowano

Z tego co widzę nie ma żadnych nowych itemów prócz kolców . Może jakas paczka z najpotrzebniejszymi pliczkami?

Opublikowano

Xinquo, jak już siedzisz w temacie to przedstartową propozycję mam :c Na Airo przeszła, chyba.

Może zrobilibyście taką drobną jak lekką zmianę ze skillami... Jak wiadomo surka ma czarowane zrobione tak, że jak padnie to może od razu włączyć ponownie, nie wiem jak to wytłumaczyć, każdy to ogarnia. Otóż bardzo fajnie by było, gdybyście zrobili tak z resztą skilli defensywnych tzn. z aurą, berkiem, silnym, kryciem itp. To chyba nie jest trudne do zrobienia a na pewno sprawiłoby że już chociaż ten exp stałby się przyjemniejszy. Jest to możliwe do zrobienia, na evonis tak Tenma zrobił o ile pamiętam. Było to zajebiste.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

tylko ze rozpro jest aktywne jakis czas, iles tam sek, i przez te iles sek mozesz wlaczac aure, dawac sobie bufy a one i tak nie wchodza

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...