Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram od jakiegoś czasu w minecrafta z mineshafterem ale mi to niezbyt odpowiada i chciałbym kupić premium. W ten weekend widzę że jest promocja 2 w cenie 1 i chce kupić premke z kolegą. Mam 3 pytania odnośnie tego zakupu:

1. Czy jeśli np przelew internetowy z banku Pekao(tej opcji pewnie użyjemy) dojdzie z opóźnieniem np dopiero w poniedziałek a promocja jest w weekend to może się okazać że dostaniemy tylko 1 kod?

2.Czy bezpiecznie jest aktywować konto które używam aktualnie na mineshafterze.

3. Jak będzie wyglądać aktywacja minecrafta u kolegi(który wyśle przelew na swoje konto) a jak u mnie który ma otrzymać ten dodatkowy kod.

Prosze o szybkie odpowiedzi bo jutro byśmy już wysłali przelew.

Opublikowano (edytowane)

Hmm jeśli jest ryzyko że przelew nie dotrze na czas i dostaniemy 1 kod i problem ma być kto bierze kod i kto kase musi dołożyć to ja dziękuje ;/

@Edit

Mam takie pytanie, myśleliśmy płacić opcja online banktransfer, mógłby ktoś opisać ten proces krok po kroku albo doradzić lepszą metodę skorzystania z promocji?

Edytowane przez Zychuu
Opublikowano (edytowane)

wiec tak

1. jeśli kupisz gift code to nie dostaniesz drugiego musisz kupić na swoje konto ze strony premium wtedy dostaniesz drugiego

2. nic się nie stanie tylko zeby czasem nie pokazał się komuś twój stary skin jak będzie grał na mshafter to usuń tam skina

3. ty kup przelewem na swoje konto premium (nie używaj czasem gifta bo drugiego nie dostaniesz) a koledze dasz gift code którym aktywuje swoje konto

Cytat z "The word of Notch"

Well, if you buy a copy of the game (not a gift code), you get a free gift code added to your account

@Up nie dostaniesz

Edytowane przez szynszylu
Opublikowano

To jeśli ja wyśle dziś przelew a on dojdzie z opóźnieniem(w końcu weekend jest) to moge nie dostać tego gift code?

Jak polecacie najłatwiej kupić minecrafta z minecraft.net? Promocja już trwa więc nie mam czasu na zabawe z paypalem ;/