Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem

Ripul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś chciałbym przedstawić swój problem, i proszę was o pomoc, po odpaleniu warrock.exe z folderu gamersfirs>warrock wyskakuje mi okienko version check done a po chwil pisze mi *Cannot get a file [updater.zip]! Proszę o POMOC!!

Zapraszam na moj kanal YouTuBe www.youtube.com/xXjacek2010jacekXx

Opublikowano (edytowane)

ok zaraz sprawdze i dam edita

Przykro mi zmniejszenie wartości o 1 mi nic nie dało, macie inne pomysły??

Edytowane przez Ripul

Opublikowano (edytowane)

Zero antiwirusa, w ogóle nie chce mi sie odtworzyć okienko z Game Start tak wiec nie moge dać check file, spróbuje tak jak znalazłem na innym forum moze to wam pomoże jak ma ktoś taki sam problem, jeśli to zadziała to dam edita, wieć tak, usune wszystkie pliki w folderze GamersFirst, wraz z folderem, poprzedzając to usunięciem warrock-a po przez PanelSterowania> dodaj lub usuń programy, uruchomie ponownie PC, ściągnę na nowo WR, i zainstaluje.

Próbowałem zmienić w version.cfg wartości o 1, ale i tak to nic nie pomogło, jeszcze dzisiaj grałem i nie wiem co się stało. :'(

Dzięki wam wszystkim za dobre chęci macie odemnie +, jeszcze raz thx mimo że nic nie pomogła, jak to mi nie wyjdzie chyba bede musiał się pożegnać z WR albo nowy system wgrać, tyle ze wi7 jest najlepszy :'(

Edytowane przez Ripul

Opublikowano (edytowane)

A czy reinstal Systemu coś da?? Bo jednak ten sposób nie pomógł :(

Edytowane przez Ripul

Opublikowano (edytowane)

Tak jak @up'y pisali..

Cofnij update lub wedlug mnie lepiej byloby sciagnac nowa instalke..

Wiec zainstaluj nowa instalke moim zdaniem :)

Edytowane przez D3m0n3k
Opublikowano

Więc tak, na windowsie mam dwa acc, mamy i swoje, wszedłem na mamy acc i tam zainstalowalem WR z instalki z mojego konta, i wszystko normalnie chodzi, ale tylko na moim koncie sie dzieje teraz inaczej, nie mam juz problemu z version check... tylko wszystko normalnie sie otwiera tyle ze jak powinny byc News to pisze mi tylko na calym okienku WarRock Chapter 2 czekam i wyskakuje mi game start i check file, daje ten check file i mi sie zawiesza okienko i musze użyć magicznej kombinacji ctrl+alt+delete i zamknąć go, wile razy robiłem reinstala, całą noc się mecze i nic, a reinstala SYSTEMU nie chce robic, mam za duzo plików waznych na kompie. Nie wiem ocb z tym WR.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...