Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedz] ErandosMT2

Sudaczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to czekamy .. mam nadzieje ze pozniej niz o 18 bo chce miec szanse na topke a ide grac w pilke ^ ^ .. ;]

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

ale pewne jest że dziś wystartuje czy raczej nie wiadomo i jak to będzie udostępnicie clienta razem ze stronką od razu w otwarcie servera czy może dacie clienta przed startem albo dacie i stronke i clienta ale server później odpalicie ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ciekawie, ale nadal nie ma tego Ogromnego Hard...Gdzie exp jest lekko podwyższony jak na PLu , nie ma isu w sklepach, a Ku trzeba dropić i czytać co np.10 h ;(

Ale...ale...zapowiada się zajebiście,tylko boję się lajtu ;P

Opublikowano

tak wgl to jest zapowiedź serwera a nie temat Paszka123 vs Avokado

oraz ponawiam moje pytanie !!!

w ilu % jest już upnięty client i kiedy zaczęliście go wrzucać

NJxbd4x.png

Opublikowano

tak wgl to jest zapowiedź serwera a nie temat Paszka123 vs Avokado

oraz ponawiam moje pytanie !!!

w ilu % jest już upnięty client i kiedy zaczęliście go wrzucać

Wczoraj gadali,że już sie wrzuca poczytaj poprzednie posty by nam mogli dać clienta to nam by sie od razu ściągnął.

Opublikowano

jejku.. może poda ktoś z team jakieś informacje.. nie dość, że zapewniali, że rano będzie wszystko ok a teraz nawet nic nie wyjaśnią..

nesu wraz z małym.. pisaliście, że client się uploaduje 16h. no dobra spoko.. tylko, że już minęło trochę więcej..

więc jeżeli mówiliście prawdę co do tego to czemu nie możecie go upiąć ?

@edit

nesu. z tego co ja widzę to przeglądasz komendy.. czyli dopiero stawiasz all npc itd ?

skoro tak to start dzisiaj jest raczej nie możliwy..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jejku.. może poda ktoś z team jakieś informacje.. nie dość, że zapewniali, że rano będzie wszystko ok a teraz nawet nic nie wyjaśnią..

nesu wraz z małym.. pisaliście, że client się uploaduje 16h. no dobra spoko.. tylko, że już minęło trochę więcej..

więc jeżeli mówiliście prawdę co do tego to czemu nie możecie go upiąć ?

@edit

nesu. z tego co ja widzę to przeglądasz komendy.. czyli dopiero stawiasz all npc itd ?

skoro tak to start dzisiaj jest raczej nie możliwy..

No tak siedzą na tym temacie i nawet info nie podadzą np clienta by dal,i albo czy jakieś postępy są

Opublikowano

start mial byc niedziela - poniedzialek ^ ^ wiec do 24 maja czas.. a jak nie to zegnam ..

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

gdzie wam sie pali .. macie napisane start niedziela - poniedzialek .. poniedzialek konczy sie za 3 godziny 54 minuty ^ ^ wiec nie mozecie narzekac ^ ^ jak juz bedzei wtorek to prosze bardzo ^ ^ ;]

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

ale jak odpalą o 24 to będzie chamsko ale ja jestem na 99%pewny że nie odpalą dziś , na 60 % że jutro nie odpalą i , 1 % że w tym tygodniu nie odpalą

NJxbd4x.png

Opublikowano

mam takie samo zdanie jak ty.. sadze ze odpala w srode/czwartek ^ ^ ale mam nadzieje ze dotrzymaja terminu ktory podali w zapowiedzi czyli niedziela/poniedzielek ..

nic?daj -

nie rozumiesz daj -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...