Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedz] ErandosMT2

Sudaczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jakaś strona główna serva?

Jeśli nie to proszę o link do reje i ew. clienta jeśli już jest ;]

"W świecie ninja ten kto nie przestrzega zasad jest śmieciem,, lecz ten kto nie troszczy się o przyjaiół, jest jeszcze gorszy"

Opublikowano

UP.ja tez;/ szkoda ze saulepszacze ;/;/;/ a bedzie handlaz z ulepszaczami czy bedzie trzeba dr0pic??

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

sam jesteś kurwa dziecko.. czekam na tego serwa tyle czasu. w dodatku, że ty masz neta, dzięki któremu ściągniesz sobie clienta w godzinę to się ciesz. bo ja 1 gb będę ściągać z 4h więc przymknij dupe ;x

Nie spinaj sie tak ;d to sobie jeszcze poczekasz do rana ci się ściągnie,no mam neta 2 mega i też będzie mi się ściągało też długo i nie płacze i sie głupio nie pytam kiedy będzie kiedy będzie jezu jak ja tego nie lubie kurwa będzie to będzie dzieciaku ! dziecko może nie jesteś,ale zachowujesz sie jak dziecko które tylko żyje metinem i niczym więcej.

Opublikowano

13 latków. heh. dobre. skąd ty czopku możesz wiedzieć ile ja mam lat ? kolejny lamer co udaje boga ? a może sugerujesz to po własnym wieku ? -,-

Jak widzę twoją pisownię to może 15-16 lat, jeśli się mylę to sorry ;d

post-115383-0-56614700-1313355881_thumb.gif

Opublikowano

nie zachowujesz się ? skoro jestem dziecko to po jakiego grzyba zniżasz się do mojego poziomu ? jak uważasz się za takiego mega zajebistego zioma to byś odpuścił a nie ciągniesz te ceregiele..

@edit

mam 17 lat i co w związku z tym ? pisali wyżej, że może być szybciej więc tego też oczekuję.. a jak coś nie pasuje, co do moich postów to po jakiego grzyba odpisujecie ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie zachowujesz się ? skoro jestem dziecko to po jakiego grzyba zniżasz się do mojego poziomu ? jak uważasz się za takiego mega zajebistego zioma to byś odpuścił a nie ciągniesz te ceregiele..

@edit

mam 17 lat i co w związku z tym ? pisali wyżej, że może być szybciej więc tego też oczekuję.. a jak coś nie pasuje, co do moich postów to po jakiego grzyba odpisujecie ?

Może,ale kurwa nie będzie jak by było to by napisali chyba to logiczne myślenie nie boli.!

Opublikowano

h*j mnie to ile masz lat ale zachowujesz jak 13 latek mama poszla spac to zaszpanuje i napisze "kurwa" wiec....

Pozdro&potancz Czekamm

FAN POLSKEIGO RAPU

satabplayer.png

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

13 latków. heh. dobre. skąd ty czopku możesz wiedzieć ile ja mam lat ? kolejny lamer co udaje boga ? a może sugerujesz to po własnym wieku ? -,-

To twoje zdanie?, to nazywasz dobrze ułożone zdanie, to ja jestem księdzem.

Opublikowano

"człowieka można go poznać po piśmie twoje pismo jest 13 letniego dziecka. " a to jest według ciebie zdanie ? hahaha. śmiać cię chce. weź sobie to przeczytaj ze dwa razy ..

kolejny typ.. "szkoda ze na serwie bedzie noob" - żebyś ty dzieciaku wiedział co znaczy noob. sprawdź w sobie w google a nie używasz słów, których nie znasz znacznia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Noob- czlowiek nieznajacy zasad ortografi i zasad gier uzywa cheatow i obraza kazdego najczesciej podaje ze ma 17 lat a ma 12-14

wystarczy??

FAN POLSKEIGO RAPU

satabplayer.png

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...