Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kluczyk ?!

ToxycznyOdpad

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeden klucz kupiony i dostałem design dla vegi Adept (10% powagi :P)

Nie bardzo się z tego cieszę "gdyż ponieważ" latam golcem i design dla vegi jest mi całkowicie zbędny

headerlogoc.png

Opublikowano

Tylko LF4 dostałem i w huj boosterów... A takto reszta to ammo i rakietki...

Wpakowałem 25 kluczyków, sami sobie przeliczcie... ;/ Ale dalej pracuje nad tym, muszze dostać kurwa design.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

To i tak się powinieneś zajebiście cieszyć. Wydałeś 30'000 uri a masz design za 250'000 -.-

Ja wyjebałem już ponad 100k uri i nic. Żadnego designu. Same syfy.

Opublikowano

Z tych skrzynek leci :

-Ammo

-Busterki

-Designy jak: Venom Spectrum Solce Diminisher Sentiniel (LECA TEZ TE SLABSZE BASTION ITP) i te dla vegi :) sam mam jednego

-lf3,oslonki bo2,lf4 itp

-50x niewidek

-cdd

-i rozne

Opublikowano

80k uri, 0 designow.

Próbuj do 249 tys , jak trafisz na design dla golca to jesteś na plusie :) I to wielkim.

Powodzenia wszystkim.

Tez się w to zabawię, tylko najpierw obczaje co to jest.

Opublikowano

Zaczyna mnie to wneriwać. Jak widze tych cholernych farciarzy , klikli w pierwsza i JEB ! Sentinel , Venom itd...

A znów innym( w tym ja) przytrafiaja sie takie gowna ze az strach myslec, cdd i miny ...

Wydałem , 40k uri na to badziewne kluczyki , i nie dosc ze trzeba sie wysilic zeby to znalesc , to jeszcze jakies badziewie typu 1cdd z tego ida... teraz znow mi sie lf 1 trafiło...

Opublikowano

ja mam 14 lf-4 ale wydalem za duzo uri na to.... czasami da ci jakas minke albo jump kredyta ale czasem jakies gowno jak xenomit a jak masz 295k xenomitu to sie idzie wkur***

Zaczyna mnie to wneriwać. Jak widze tych cholernych farciarzy , klikli w pierwsza i JEB ! Sentinel , Venom itd...

A znów innym( w tym ja) przytrafiaja sie takie gowna ze az strach myslec, cdd i miny ...

Wydałem , 40k uri na to badziewne kluczyki , i nie dosc ze trzeba sie wysilic zeby to znalesc , to jeszcze jakies badziewie typu 1cdd z tego ida... teraz znow mi sie lf 1 trafiło...

ja zbieralem te lf-4 caly dzien :) ok. 14 godzin

18706.png

33698.jpg

25946.jpg

NIE BADZ SKNERA DAJ +

Opublikowano

ja mam 14 lf-4 ale wydalem za duzo uri na to.... czasami da ci jakas minke albo jump kredyta ale czasem jakies gowno jak xenomit a jak masz 295k xenomitu to sie idzie wkur***

ja zbieralem te lf-4 caly dzien :) ok. 14 godzin

To daj ss bo cos ci nie wieze

Zbieram MINUSY

Opublikowano

Wczoraj wydropilem 3 razy adepta i reszta to śmieci :/ Dzis z rana o.O:

08:19:18 Skrzynia "Pirate Booty" jest zbierana.

Otrzymałeś profi-design VENOM.

08:21:22 Skrzynia "Pirate Booty" jest zbierana.

Otrzymałeś profi-design DIMINISHER.

08:26:13 Skrzynia "Pirate Booty" jest zbierana.

Otrzymałeś profi-design SENTINEL.

Opublikowano

A gdzie są te boxy?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Wszędzie - ja znalazłem 2 na 1-1 na pl3

Jeśli chodzi o designy to zdobyłem dla vegi i żałuję - wolałbym jakieś ammo albo CCD

poza tym czy klucze się kończą? Na pewno tak, w każdym razie ja już 2 skrzynki otworzyłem jednym kluczem - albo znalazłem klucz w skrzynce albo jakiś bug

headerlogoc.png

Opublikowano

Widać, buga miałeś.

Co do skrzynek, już na teraz to wydałem z 50k uri na klucze, i ciekawe były tylko te designy. Wylosowałem jeszcze do venoma i sentinela solace, ale jego już miałem. Liczyłem na design do vegi, ale nie dostalem... Teraz już samo gówno wylatuje.

Opublikowano

Czy dzisiaj ktoś dostał jakikolwiek design do golca , nawet ten zwykły ?

Ja dalej szukam i nic , jakies credit jump'y i empki. Ale dobre też bo ida zwykłe miny a za minami idzie ish :)

Opublikowano

to jest do bani wydałem 50k uri i same miny , ammo, xenomit,gg,kupony na skoki

BugPoint jest do bani niemają wyobrażni ich motto "kasa kasa kasa"

ps. niezdziwcie się jak wprowadzą opłate a logowanie się do gry

Ament

Opublikowano

Straciłem swój klucz po próbie 3 użycia - znalazłem skrzynkę, zbieram a klucza nie ma, szybko kupuję drugi i... mam design Enforcer - cieszyłbym się gdyby nie to że 2 dni wcześniej wygrałem go na handlu za 10k o.O

Jak pisałem wcześniej już się w to nie bawię, szkoda urki.

Poza tym dalej problemy z kupnem licencji, ruski cały czas na statusie "Nie przeszkadzać" i nie odpisują... <_<

headerlogoc.png

Opublikowano

wydalem okolo 200 tys uri i dostalem z tych ciekawych rzeczy

lf-3

;f-4

trzy oslonki

250 niewidek

diminisher

i 2x corsair desing do vegi na powazanie

+100 niewidek

+ design do goliata na powazanie

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...