Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kluczyk ?!

ToxycznyOdpad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta ja znalazłem i otrzymałem elf-4 będzie to w sklepie za 15k uri nie rozumiem tego i do tego idą desingi no tak jak jest napisane ja otrzymałem desinga soalce a miałem normalnego golca z 5% dgm i to sie opłaca 1,5k uri na klucz wydać :) zapomniałem dodać ze elf-4 ma obrażeń niema dużej różnicy :D

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta ja znalazłem i otrzymałem elf-4 będzie to w sklepie za 15k uri nie rozumiem tego i do tego idą desingi no tak jak jest napisane ja otrzymałem desinga soalce a miałem normalnego golca z 5% dgm i to sie opłaca 1,5k uri na klucz wydać :) zapomniałem dodać ze elf-4 ma obrażeń niema dużej różnicy :D

Solace ze skrzynki piratów dostałeś? :O

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Ja walę te skrzynki,tylko naciąganie kasy i nic więcej,ja dostałem kilka darmowych energii,trochę ammo i cała filozofia o.O Żałuję tej kasy bo bym kupił kolejne B02 :angry:

Opublikowano

są elf-4 wiem bo mam juz ich 17 no i obrazenia zwiększyły mi się około 13k waliłem z białki 36k a teraz wale 46k i miło mi jest :) Noto na pl3 dzisiaj ubiłem 3 golce po kolei a oni do mnie z białki ja tez i mi zostało 3k HP :D ale cóż takie życie a w tym problem ze bigboy mnie dobił :D

Opublikowano

Ja dostałem desinga Soalce ale na klucze wydałem 12k uri a co do twojego pytania nie umiem odpowiedzieć czy są tylko na jakiś czas sam nie wiem ale dobrze ze przynajmniej są z tego się cieszmy ale Lipa ze elf-4 są :(

Opublikowano

jest sporo rzeczy ktore mozna trafic osobiscie trafilem:

oslone za 10 k uri, ekstrasy na 1 godzine, xeno, rakiety za 9 uri, rsb, bialko, skoki, energie, cdd

Opublikowano

Kupiłem na starcie 10 kluczy... pierwszy strzał i dostałem design SENTINEL a cała reszta poszła na śmieci :angry: dostaję kupony na skoki, xenomit, troszkę białki, ekstras na godzinę. Wielka loteria

Opublikowano

Kurwa ja wyjebałem już 72 klucze i co? GÓWNO. Samo ammo, xenomit, emp i inne śmieci. Przydałby się design, bo mam tylko jeden :/

ps. lf-4 ma podobno 180 dmg, tak na czacie pisali :)

Opublikowano

no ja tez atek w chuj uri i dupa -.- napet z tego najlepszego pirata skrzynka i lipna nagroda 1cdd 1 emp pare amuny

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

zbiór 1 na nowo otwarty ....

Opublikowano

no mi tez revenga dalo , dostalem wszystko juz po kilka razy poza lf4 i desingami po 250k uri , moze dlatego ze juz 1 mam?

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

@UP

Zdarza się :P ja dostałem tylko LF3 i design extlated czy jakoś tak dla golca, a wpakowałem ponad 30 kluczy.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

co to kur&a wa byc ?!

Otrzymałeś 84 amunicji laserowej typu UCB-100.

Otrzymałeś 2 rakiet typu R-310.

Otrzymałeś 2 CDD.

i same takie prawie mam . -.-

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Opublikowano

wypadaja normalnie kazde cieciu -.- na dorum wbij oficjala do -.- rsb no po 75 to spoko albo ubr-100 po 5 bosterka na 1h -.- na sure to spoko

Ciasteczko?!

Przyszedł czas zagłady !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...