Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Padł?

Naruto32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziecka neo przyszły i nic nie zrobimy:/ trzeba zaczekać do tej 22-23 wtedy można będzie spokojnie grać bo neo'sy pójdą spać xD

Nick:Xarqo

Królestwo:shinsoo

Lvl:75+

Profesja:body

Skile: x4 P xD

Gildia:? no coment ^^

Go ho ,Go PrO xD

Opublikowano
Dziecka neo przyszły i nic nie zrobimy:/ trzeba zaczekać do tej 22-23 wtedy można będzie spokojnie grać bo neo'sy pójdą spać xD

Kurwa, oby...Chodź o 19:30 powinni iść spać.Nie ma co się łudzić, dzisiaj za długo nie pogracie i ja też :/

LISTA NAJWIEKSZYCH BOTÓW YT2 S1:

1.MrCybucH NAJWIEKSZY plagiator wrzechczasów.
2.DarkHunter NAJWIEKSZY NOOB LONGJUYT2 s1.Chodzi za ludzmi którzy chcą spokojnie skille wbić na P i za czepia ich chodź nie daje rady ^^.
3.1234567810 Odpowiada zawsz "omg noob" i jak się mu pojedzie to płacze i pisze "omg chodz solo kozaku" gdy widzi moje itemy zakłada miecz na 1 lvl sądząc, że niema nic lepszego.Po 2 min (od jego przegranej) spami na chacie, że sella żadło +7.

I WIEDZ, ŻE RAP NIE ZNACZY SZEROKIE SPODNIE...

31081.png

Obecnie gram na longjuyt2 s1:) Nick:-niewiadomo-

SKILLE
-DUCHOWE P
-SILNE P
-TĄPNIĘCIE P
-WALNIĘCIE P
-UDERZENIE MIECZA 6

Lvl: 76 :P
Itemy, bardzo dobre.
Opublikowano

Jezu na chwilę wyłączyli server i już klęska narodowa bo ne0 kidy nie mają kolegów a tylko przy kompie grały. Weźcie na luz w końcu włączą server a jak nie to pech. Życie to nie tylko gra... Weźcie sobie odpuście.

wqdz690429546a.GIFPiszę Poprawnie Po Polsku.
Pomocnik
Opublikowano

pomozcie expie w swiatyni biore po 2,3 czasem 4 grubki i mnie wywala przed ich zabiciem....... tylko ja tak mam chyba bo kumple mowia ze ich nie wywala prosil bym o pomoc beda 5

Opublikowano
A z tą twoją sygnaturką musze przyznac ze tez wyjdz na dwór a nie pykasz w CS <.< najpierw na siebie patrz !!!

O jaką sygnature ci chodzi? o.O, i jeżeli następnym razem masz sie tylko wypowiadać wobec mnie to w ogóle nie pisz bo robisz offtop -.-

Co do tematu,to potwierdzam działanie serwa.Tylko dłuuuugo sie ładuje i lagi w 3 dupy.No nic,tak jak inni powiedzieli,trzeba zaczekać.

Fan Battlefield Bad Company 2!

Chcesz pograć? Napisz - 6634424

Dzwoń - szopekxd13

Opublikowano

Mnie tam nie wywala ; d Ja znam sposób - Powiedzcie rodzicom, by Wam kupili lepszego neta - 5 za to xD

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano
Mnie tam nie wywala ; d Ja znam sposób - Powiedzcie rodzicom, by Wam kupili lepszego neta - 5 za to xD

Ja znam leprzy:) Iść od PC na podwórko:) wrócić o 21+ i można grać właśnie teraz tak zrobie;) 5 za to:(

Nick:Xarqo

Królestwo:shinsoo

Lvl:75+

Profesja:body

Skile: x4 P xD

Gildia:? no coment ^^

Go ho ,Go PrO xD

Opublikowano

Zal!? wszedłem do gry normalnie było tp się do m2 wczytało się wszytko normalnie a tu nagle po wczytaniu kick wchodze pogram z 5 sec i kicka i nic zrobić niemoge co jest!? i tak ciągle ;/// POMOCY DAM 10x5!!

Serwer: Longjuyt2

Postać: Ninja Dangger

Skille: Wirujący P, Zasadzka P, Szybki P, Krycie 1, Trująca P

Państwo: Shinsoo

Lvl : 73 i stop narazie ;d

66d6e67fb8b05268.png

Opublikowano

@up serw przeciążony dawaj 10x5

POMOGŁEM CZY NIE 5* SIĘ NALEŻY!!!
Opublikowano

Ale oto chodzi że wbijam i jest on ale po 5 sec wywala ;/// a mój kolega normalnie gra :/

66d6e67fb8b05268.png

Gość Mounthains
Opublikowano
Ale oto chodzi że wbijam i jest on ale po 5 sec wywala ;/// a mój kolega normalnie gra :/

bo może mieć lepszego neta

Opublikowano

A ja nie moge wbic albo jest dlugie logowanie i wejde to odrazu kick albo zostaniesz polaczony i dalej nic co to moze byc bo wy widze ze mozecie chociaz na pare sek a ja nawet jak jest troszke przeciazony nie moge wbic ogole

Ps. teraz reka w gorze juz 10 min i pewnie za chwile wywali do logowania

Opublikowano

mam 10 m/s neta a kolega ma 7,2 m/s -.-

66d6e67fb8b05268.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...