Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Padł?

Naruto32

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie padł... Ile razy trzeba powtarzać ? Server off, tak trudno to zrozumieć ? Poczytaj wcześniejsze posty.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

Trwaja prace nad serwerem

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

Ja wam radze przestac grac na tym serwie.......Przecie tam wylaczaja serw co 2 dni, nie ma jak expic i wijac skilli........Mialem pawie skille na g i zaczeli wylaczac serwer...Szkoda grac...Ja juz wole pograc na clubie lub poczekac na jakis nowy priv ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Omg, to się nazywają maniaki. Pytam się jak człowiek czy serwer padł a ci już z gębą wychodzą.

Poprzednie posty aha fajnie 7 stron spamu czytać fajna zabawa =.=...

Opublikowano
Ja wam radze przestac grac na tym serwie.......Przecie tam wylaczaja serw co 2 dni, nie ma jak expic i wijac skilli........Mialem pawie skille na g i zaczeli wylaczac serwer...Szkoda grac...Ja juz wole pograc na clubie lub poczekac na jakis nowy priv ;]

Skila na g, robi się 15 minut... To ile na tym servie grałeś ? 10 minut ? Exp ? Można wbić 71 lvl, bo od 71 już słabiutko leci, a jeśli resetują server, to mają powód, i zawsze dodadzą coś nowego.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

prawda jest taka ze mental to cienias...jest dobry tylko se skilami na P/G na innych privach np newlongju2 ja bodym 70lvl rozwalem zawsze mentalow nawet 75lvl a body jest uniwersalny se skilami M czy G/P jest dobry chocirz z mental juz se skilami P małe szanse ze wygra ale mental tylko gdy ma skile dobre jest dobry i tak wole Bodiego....Bodym można sie pobawić z metkami czy expem a mental co Silne Cialo i h** nic juz robić nie musi expienie już jest nudne BODY zawsze był najlepszy i bedzie

To Moje Zdanie

NIe wyskakiwać mi tu to choc na newlongju2 rozwale cie moim mentalem.... Woja 70lvl juz nie mam ale nick mialem Losiu jak ktos chce wiedzieć....

21191.jpg

Opublikowano

@UP2

Zgadzam Sie Z Toba...:-)

2u6igkp.png

Trzeba Tam Być Żeby Poczuć Tą Atmosfere :-)

Gdzie Najlepsi Kibice W Polsce Są?...To Jest Na To Dowód:

Opublikowano

Tylko tam wbijanie skilli jest denerwujace, jest jeden bug, ktory to utrudnia.....Wtajemniczeni beda wiedzec o co chodzi xD Tylko resety serwa tam sa co 2 dni.....I nie trwaja 15 minut, tylko pol dnia ;/

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
prawda jest taka ze mental to cienias...jest dobry tylko se skilami na P/G na innych privach np newlongju2 ja bodym 70lvl rozwalem zawsze mentalow nawet 75lvl a body jest uniwersalny se skilami M czy G/P jest dobry chocirz z mental juz se skilami P małe szanse ze wygra ale mental tylko gdy ma skile dobre jest dobry i tak wole Bodiego....Bodym można sie pobawić z metkami czy expem a mental co Silne Cialo i h** nic juz robić nie musi expienie już jest nudne BODY zawsze był najlepszy i bedzie

To Moje Zdanie

NIe wyskakiwać mi tu to choc na newlongju2 rozwale cie moim mentalem.... Woja 70lvl juz nie mam ale nick mialem Losiu jak ktos chce wiedzieć....

ja pierdole to jest temat body czy mental, poradnik dla zielonych? żal dziecka...

The past has gone

Opublikowano
ja pierdole to jest temat body czy mental, poradnik dla zielonych? żal dziecka...

Żal to mi ciebie neo kidzie napisałem to móje Zdanie naucz się czytać^.^ a jak nie pasi to sie nie udzielaj kretynie

21191.jpg

Opublikowano

To Moje Zdanie

Hm, zobaczmy.

Body - Wir miecza - P 3-4k

Mental duchowe uderzenie - P - 5-6k

To tylko 1 przykład, więc nie opowiadaj Głupot, tak samo z expem.

Body - 70 lvl - 400 defa.

Mental - 70lvl - 750defa. Do tego parta +6 i do v2 po 3-5 grupek szponów.

Masz coś jeszcze do dodania? Czekam z niecierpliwością na Twój kolejny post.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

To Moje Zdanie

Sie kurwa nie znasz. Na PL skile na M6, jakoś dawałem rade bodym wyzszym nawet o 2-3 lvle. Na moim lvlu 5 lvli wiecej juz było wiecej skili, na M, więc i szans nie było :>

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano
wiadomo juz cos ?

ps.kto ma nick MPCteamPl ?

JA WIEM, napisałem na ogólnym że oddam konto 67 lvl i on do mnie napisał. Mówił że na MPC ma nick ehehe.

Metin2.PL

Almanach - S7

40+ Dagger

Aaa... I LoFffciaM banankiIi :*

6648.gif

,user,by,serek.htm'>32927.jpg

31674.gif

6680.jpg

33983.png

34040.png

http://www.youtube.com/user/xForgeMetin2

Mam Wyjeb*** na plusy i minusy. Dawajcie co uważacie.

Opublikowano
Hm, zobaczmy.

ja jestem body 74lvl mam 500defa z wiru wale 5k w szpony 4,3-4,5 w w v2 biore po 4 grupki...

21191.jpg

Opublikowano
Hm, zobaczmy.

Bez przesady ^^ Wir miecz wiecej wyciaga......Ja powiem tak, na wysokich lvl liczy sie eq, abs i bron, a nie klasa postaci ;].......Body z duzo iloscia przeszywy i mental zapomina o silnym.....Z drugiej strony mental z duzo iloscia kryta i body ded ;] Eq, abs i bron to cale pvp ;]

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

up ma racje wystaczy zobaczyc wlake z turnieju GTS vs MiHaUSZ

ps.marros cos malo defa 750 pozyczylem od kolegi sokola +9 i mialem 820 z silnym P

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Marosss1993 chyba ze ty masz na 70lvl+ 400 defa bo ja na pl mialem na 65lvl 583 i bralem wiecej niz nie jeden mental nie chce pisac na temat ale jak postaci nie umiesz dobrze prowadzic to tak jest przykro

Opublikowano
Hm, zobaczmy.

Wow zajebiście sie znasz, kolego. Mental na 70 mający 750 defa z partą +6 3-5 grupek? Ty kurwa wiesz o czym piszesz?

Mając 670, czy cos kolo z ebonkami kolegi (xD) brałem 5 grupek. Parta była +4 z kd +3.

Opublikowano
Bez przesady ^^ Wir miecz wiecej wyciaga......Ja powiem tak, na wysokich lvl liczy sie eq, abs i bron, a nie klasa postaci ;].......Body z duzo iloscia przeszywy i mental zapomina o silnym.....Z drugiej strony mental z duzo iloscia kryta i body ded ;] Eq, abs i bron to cale pvp ;]

Dragon33, ale zanim zrobisz te " PVP" , to pierw musisz wbić jakiś tam poziom, a każdy wie, która postać jest zrobiona do expa.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

Yhh...Tak działa Anty-flood, to daje jedynie minusy.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano
up ma racje wystaczy zobaczyc wlake z turnieju GTS vs MiHaUSZ

ps.marros cos malo defa 750 pozyczylem od kolegi sokola +9 i mialem 820 z silnym P

A widzałeś Schenk Vs MiHaUSz Schenk nie dał mu żadnych szans.... a GTS miał eq do expa... prędziej

21191.jpg

Opublikowano
A widzałeś Schenk Vs MiHaUSz Schenk nie dał mu żadnych szans.... a GTS miał eq do expa... prędziej

Kurwa mać, że koles ma eq +9 kd woja +4 abs 90% to nie znaczy, że jakaś klasa jest lepsza. Naprawde jesteście ZERO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...