Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Aimbot, Multihack v1.1 '' Wykrywalny '' !

x0Ph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem Windows 7 i faktycznie crashuje. Jedyne co sie dowiedzialem ze to wina nowszego directx i trzeba pozmieniac adresy hookow. Wlasnie zaczalem nad tym prace. W tym tygodniu powinienem sie wyrobic i udostepnie wersje na Windows 7 wraz z naprawionym kompasem laserem i prawdopodobnie sniper black out.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wykrywalny przez game volations (przynajmniej mnie wykopało). Pb mnie nie wywaliło ale sprawdzałem jakieś 5 minut także ręki nie dam uciąć. Ale 100% jest ze przez GV wykrywalne.

szefmarcin.png

Opublikowano

wykrywalny przez game volations (przynajmniej mnie wykopało). Pb mnie nie wywaliło ale sprawdzałem jakieś 5 minut także ręki nie dam uciąć. Ale 100% jest ze przez GV wykrywalne.

GV is a Live-Kick-System. Which means every player who connect a GV Streaming server is checked against our Database and will get kicked if he is already banned. With other words, every banned player is not able to join a GV streaming server.

Game-Violations: GV jest to life - kick system. Oznacza to , że, jeżeli gracz połączy się z serwerem, na którym jest wgrany GV jest automatycznie sprawdzany w ich bazie danych, jeżeli został przyłapany na oszukiwaniu a jego guid znajduje się w bazie jest automatycznie wywalony z serwera. GV to, inaczej lista zbanowanych guid'ów. Nie chce mi się dalej tego opisywać.

Jedynym antycheat'em na serwerach Call of Duty 4 jest PunkBuster. Masz trafionego guid'a - nie odpisuj.

Ponawiam pytanie: czy ktoś może potwierdzić status hack'a ?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...