Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inspa

gaara1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi rollback pasi bo to bedzie moj 1 raz wlaczenia ecsro :P jak to jest nie grac na globalu tylko tu?? :rolleyes:

Opublikowano

Na forum ecsro napisali, że serwer włączą za kilka godzin i w nawiasie "może" :)

Także pozostaje nic innego jak tylko czekać...

Powodem inspekcji było rzeczywiście jak ktoś wcześniej napisał skopiowanie sun itemów i teraz admin serwera ecsro wyszukuje je i kasuje..

Cofnięcia serwera nie będzie.

A więc

CZEKAMY :)

Opublikowano
Ty wiesz co to jest rollback ??? niema czegos takiego a jak jest to napewno nie bedzie tego na silku zapomnij.

Nie ma czegoś takiego na silku jak ROLLBACK?? Na globalu jak były CCF-y to cofnęli o kilka dni. Wbiłem glavie na +7 i dupa.....poźniej już za chiny ludowe nie mogłem jej wbić spowrtem.

W silku nie jest to może powszechne działanie ze strony adminów, lecz w sytuacjach extremalnych niestety stosowane sporadycznie.

Opublikowano

"Again a bit late... ^^

We will not have any Rollbacks, the Servers will be online after some hours ( maybe!!).

We need to delete the Illegal sun items, so it can take a bit time."

Widzisz DualFembria?? Sami napisali, że nie będzie rollbacka , coś jednak w tym musi być co nie??:P

Opublikowano

Z Forum skopiowany post ;]

"Hey guys, sorry i had not the time to make news about the Servers.

As you all know a Hacker , or better say a player tryed to sell Gold, Globals and so on. But he had the Gold on an illegal way from our Server. We need to take the Servers under an inspection.

We will try to fix this problem as fast as we can.

We have not any Informations about any Rollbacks, we arent sure about it.

Best regards.

Ecsro Team "

Opublikowano

No to znajac ich pewnie bedzie za jakies 3 dni moze :D,no coz trzeba znalesc nowego priva

JOKE :D

asdsadajs.jpg
Opublikowano

Najczęstsze Inspy tutaj to są na 3 dni....

A ja chcę 72 wbić ! A zostało mi jeszcze od dzisiaj 3 dni Grab Peta -.-"

SaintCandy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...