Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inspa

gaara1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Ecsro jest jakas inspa czy coś bo chce teraz wbic to wyskakuje mi jakby inspekcja była ;p

@edit

ECSRO will be offline for undefined time. We are working on it. Sorry.

Webevent-items will be transfered to all servers when ECSRO is back online.

@edit2

Dear users,

we have a long server inspection on ECSRO public because we have to fill some security lags in our database. Please do not ask us about the advance that detain us from our work.

Thank you for your comprehension

Your ECSRO Team

Długa inspekcja ale mogliby napisac do ktorej xD

Opublikowano

Wszystkie serwery mają obecnie inspekcje (nawet Vip - dziwne ^^)

Nie wiadomo kiedy skończą =(

Opublikowano

Nie niby, tylko jest inspekcja -.- od wczoraj od 10 rano...

Jeden koleś znalazł bug i chciał poinformować o tym GM'ów, oni go olali, więc zaczął spamować globalami (które skopiował) i gdzieś o 2 w nocy skopiował z 15 razy suna seara +7 na 76lvl, wyrzucał na ziemie, a ludzie pooddawali GM'owi... Od tamtej pory,gdy on to skopiował do 10 rano GM'ów nic nie obchodziło, wyłączyli ECSRO, to on na FEMBRIE wszedł, tam to samo więc na VIP'a...

Jeżeli nie wierzycie mam screena...

Look at this...

SaintCandy.png
Opublikowano

HAHAHahhAHAHAHahhahAH ale dzieci OMG zal mi was idzcie nadwor!!! WAKACJE SA,, pograjcie w pilke... a nie kurwa pzed kompem...... OMG ECSRO OFFF ZAL MI WAS

xxx

Opublikowano
HAHAHahhAHAHAHahhahAH ale dzieci OMG zal mi was idzcie nadwor!!! WAKACJE SA,, pograjcie w pilke... a nie kurwa pzed kompem...... OMG ECSRO OFFF ZAL MI WAS

Jak byś chciał zauważyć to jest forum o tej grze i jej graniu a nie o piłce (-_-)

Wakacje są od tego żeby też zarywać nocki na kompie ;P

Ecsro off

Pruk_Pl.png

"Dovate adungue sapere, come sono due generazoni da combattere... bisogna essere volpe e leone."

- Nicollo Machiavelli

Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia… trzeba być lisem i lwem.

Opublikowano

@up Chyba raczej nie...

Oni też postawili server z nadzieją na kasiorke, tak jak Joymax, ale oni się tu starają i banują każdego bota jakiego spotkają po kolei.

Może otworzą nawet za tydzień, ale na pewno otworzą...

To tak jakby Twoja firma się dobrze rozbudowała, miałbyś dobre dochody i nagle rozwiązujesz firmę...

SaintCandy.png
Opublikowano

Mam nadzieje,że nie bedzie żadnego rollbacka, bo wczoraj dropnąłem klate suna na 81 lvl i zdążyłem wbić 100% blue. Dziś chciałem się zabrać za wbijanie jej na +5. Oby mi tego nie zabrali, bo to dopiero pierwszy konkretny sun jaki mi dropnął.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak by chciali juz dawno byly by serwery otwarte. Ale sie troche uspokoilem bo jakies 20min temu ecsro bylo N/A a teraz jest fembri N/A to jest jakas nadzieja ze nie dlugo otworza. :D

Opublikowano

mi niby pisze ze jest online, ale jak klika na serwer w launcherze to pisze ze inspekcja, updaty itp ;/ wy tez tak macie?

@DOWN hehe dobre :P ja wlasnie chce zaczac w ecsro grac, bo jak do tad na globalu, ale mam juz dosc tych kolejek ;/ a ten Ecsro Team ejst lepszy niz lolmax? :P

Opublikowano
mi niby pisze ze jest online, ale jak klika na serwer w launcherze to pisze ze inspekcja, updaty itp ;/ wy tez tak macie?

Ja mam tak samo jak Ty Orni .. pewnie cos zdupczyli i teraz naprawic nie potrafią ^^

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

E-Tam. Raz odpale klienta to są dwa servery N/A, za chwile odpale drugi raz , to wszystkie są online, a za chwile offline. Nie ma regóły na te statusy. Grunt ,że próbują coś tam naprawić. Tylko jak będzie rollback to ich tam odwiedzę:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...