Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto.

Blayd3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozwalacie mnie ludzie idzcie na dwor wakacje są ja jakos jak dostalem hacka to nie lecialem na policje jak dziecko jakies chore na mózg. Dostales hacka trudno gabi bywa.

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Rozwalacie mnie ludzie idzcie na dwor wakacje są ja jakos jak dostalem hacka to nie lecialem na policje jak dziecko jakies chore na mózg. Dostales hacka trudno gabi bywa.

Acha , czyli chodzenie na komisarjat jest równoznaczne z upośledzeniem umysłowym.

Poza tym blayd3r mógł wypompować trochę kasy na swoje konto , o tym już nie pomyślałeś?

Zbieram -

Opublikowano

Acha , czyli chodzenie na komisarjat jest równoznaczne z upośledzeniem umysłowym.

Poza tym blayd3r mógł wypompować trochę kasy na swoje konto , o tym już nie pomyślałeś?

To czemu jest taki bezmyślny, żeby ściągać gówno z neta, albo wpisywać passy przy niezaufanych kolegach? ;> Sam jest sobie winny.

Po co w ogóle jest stworzony ten temat bo ja nie rozumiem?

Ukradli mu konto to od razu całe forum ma się o tym dowiedzieć, przecież to jest wyłącznie jego sprawa, niech robi co uważa za słuszne.

Jedyne co możesz zrobić to pisać do supportu albo zgłosić to na policje.

Jak dla mnie temat CLOSE

Opublikowano

Nareszcie sie ktos wypowiedzial kto nie broni tego dziecka.Jeszcze jedno mnie okradli w chuj razy to mam w kazdej grze na tym forum o tym napisac? Lece na komisariat. Bylo nie sciagac keylogerow juz to mowilem

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...