Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Graficzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, jak myslicie oplaca sie kupic ta karte?

To jest ukryta treść, proszę

jakies nowsze gry pociagnie?

Nie piszcie ze mam kupic lepsza drozsza bo nie mam kasy, ewentualnie mozecie dac linki do innych kart ale tak do 250zl, i musi byc radeon

Opublikowano (edytowane)

no wlasnie ma byc nowa, a ta co dalem to czemu chujowa? w komentarzach jest ze dobra

EDIT: nie chodzi mi o to zeby kazda gra szla na full detalach, tylko zeby bylo mozna pograc na srednich chociaz w cod4 a mysle ze na ta gre starczy

Edytowane przez Soltek ®
Opublikowano

ta nie jest zła.Crysis na full 13 fps czyli ściny, ale na najmniejszych pódzjie.

@Up: Cheatek sproboj moze twoja tibia pojdzie na tej karcie na full. 3-2 letni crysis na full nie chodzi co dopiero nowe gry

Kretynie jebany na przeproszeniem nie gram w tibie.Po drugie napisał że chce nową grafe do 250zł więc nie wciskaj mu takiej za 600zł do chuja.

@Soltek: ta twoja jest nawet niezła powinna byc ok, ale nie na długo [ max 2 lata ]

Jak sie kurwa nie znasz to sie nie wypowiadaj.5570 jest 2 razy gorsza od 6670....Popatrz na testy do benchmarka a potem pogadamy...

Opublikowano (edytowane)

Ja mam taką, gram w Black opsa na max rozdzielczości detale extra itp. itd. 0 ścinek jestem bardzo zadowolony

@Up: Cheatek sproboj moze twoja tibia pojdzie na tej karcie na full. 3-2 letni crysis na full nie chodzi co dopiero nowe gry

@Soltek: ta twoja jest nawet niezła powinna byc ok, ale nie na długo [ max 2 lata ]

Edytowane przez aro9981