Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Operation MTB

x0Ph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

md5 pass cracker czy jakoś ;P. Są strony internetowe, wpisujesz pass a on rozkoduje ci to.

Opublikowano

No tak, ale ja chcę wiedzieć jakim cudem on wyciągnął hasła po wpisaniu po prostu adresu strony...

Czyżby fake? ;>

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

przeciez to niemozliwe poniewaz po wpisaniu strony wyciagnelo od razu hasla, poniewaz wtedy by kazda strona padla, a pozatym podaj nazwe programu, to wtedy ci uwierzymy bo to moze byc fake

PSL: czemu tak malo uzytkownikow jest?? w bazie danych tylko kilku bylo jak pokazaly sie, wedlug mnie to fake

Opublikowano

Ta strona jest w ogóle nie zabezpieczona, nie na wszystkich stronach można coś takiego zrobić.

Weś sobie jakiś email, rozkoduj hasło i się zaloguj na mtbmovies.com.

Przykladowe konta:

To jest ukryta treść, proszę

Możecie im pozmieniać dane. Mogą mieć takie same hasła do emaila co często się zdarza.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mówicie zabezpieczenia zerowe ale phpadmin hasła wymaga (sorry za odgrzebywanie) a przez my sql możemy wgrać shella w którym możemy sobie odpalić zdalny pulpit i mamy serwer

Opublikowano

jeżeli dobrze mniemam, on wykonał sql injection, które polega na omylnym wykorzystaniu zapytania sql, aby odczytać pewne informacje z poziomu osoby przeglądającej stronę (najczęściej jest to atak na funkcję). Tak więc hasło nie było potrzebne.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Opublikowano

No co ty?

Dużo osób wypowiadających się tu pisało tylko coś w stylu "łoo, jak on to zrobił". I jeszcze rozmazane okienko Havija na filmie to napisałem, żeby się mogli pobawić. Tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...