Skocz do zawartości

PC vs Konsola czyli Opinie graczy.

FoxRox

Na czym wolisz grać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wole gra? na:

• PC`cie
      51
    • Konsoli
      37
  2. 2. Je?li na konsoli to jakiej?:

• Xbox
      22
    • Playstation
      32
    • Nitendo
      2
    • Playstation PSP ( PSP, PSP Go )
      9
    • Na ?adnej ( ankieta wymaga odpowiedzi -.- )
      30

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wole PC bo na konsoli nie zagram w moje ulubione gry strategiczne :). Dodatkowo PC ma wiecej funkcji niz konsole.

Obecnei PC wygrywaja z konsolami w wydajnosci i jakosci wyswietlanej grafiki :).

Takze nie ma zadnych pozytywnych punktow , ktore by mnie zachecaly do kupna jakiejkolwiek konsoli :). Ceny gier mnie juz zniechecaja na samym starcie gdyz gry na PC sa kilkukrotnie tansze.

jqeuR.png

lepasza konsola od PC gdyż na niej masz max detale na kompie tez by było jak przy proo kompie

Bu ha ha ha ;D . Dawno się tak nie ubawiłem jak przy twoim komentarzu. Dlaczego ? Bo obecnie twórcy gier kompresuja grafike na PS3 co sprawia , ze jest słabsza od wersji PC'towej. Kompresują poniewaz nie odpalilaby sie gra gdyz PS3 juz obecnie jest za cienkie by odtwarzac gry w max detalach :).

Juz nie wspomne , ze tu nie ma ANTYALIASINGU, PhysX , CUDA , DX11 ;).

jqeuR.png

Było już multum takich tematów, czasami wystarczy poszukać.

Co do pytania zawartego w temacie - granie w gry już nie sprawia mi takiej frajdy, chyba z tego wyrosłem, niektóre gry przyciągają mnie do monitora na dłużej. A to na czym gram, nie ma większego znaczenia, sam mam tylko PC'ta, ale np. w GTA IV na PS3 całkiem miło mi się u kolegi grało. Moja odpowiedź to PC i PS3.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum PC vs Konsola czyli Opinie graczy.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...