Simonel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Szukasz serwera w którym zagrasz fajnie ? Chcesz poznać wspaniałych ludzi, oraz przeżyć niesamowitą przygodę? MasterMC to serwer idealny dla ciebie! Z nami zostaniesz na dłużej... Pierwszą działkę w mieście możesz dostac za darmo. Poproś o nią Moderatora lub Administratora. Na serwie Team zawsze Ci pomoże. Regulamin Serwera znajduje się na spawn pod kopułą czerwoną. Działki dla nowych graczy mają rozmiary 13x13 szerokosci , długosc w dół i górę to 35x35. Działki dla VIP'ów mają rozmiary 18x18 szerokosci , długosc w dół i górę to 100x100. Stack drewna można kupic za 1 Money na targowisku. Jak i narzędzia kamiene. Już wkrótce będziemy posiadac jeszcze serwer Metin2. Serwer: Dedykowany Adres IP serwera :178.33.50.230:20035 Adres IP TeamSpeak 3 : 188.165.154.210:3350 Sloty: 30 Typ: RolePlay Potwory: Wyłączone Zwierzęta: Włączone Pvp: Wyłączone Whitelista: Wyłączona Backup. CommandBook. iComony. iComonyChestShop. iOP. LWC. Permissions. PermissionsPlus. Warpz0r. WorldEdit. WorldGuard. xAuth. Chcesz miec taką publikacje ? Użyj generatora ! http://mastergames.pl/minecraft/generator.php reklama Odnośnik do komentarza
Zarghor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tak samo nazywał się mój bardzo stary serwer ale nie był udostępniany tu na forum, więc afery robić nie mam prawa, ale skoro wymyśliliście taką super nazwę (GENIALNA ) to zaraz wbije. Dam EDITA Nawet nie zdążyłem zapytać a już mam działkę. Wszystko pięknie ogarnięte. Budowle fajne (samolot i boisko przede wszystkim) Odnośnik do komentarza
Farex Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Server fajny, mili admini, zawsze odpisują, nie było problemu z działką. Polecam Odnośnik do komentarza
Cin%Cin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No,fajny serwer ;] (SpraiT pisze) Zagram ! Mam gdzieś co mi dasz czy + czy - ; ] Sygnatura By Yakusho Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W planach mamy jeszcze by zrobic statek kosmiczny reklama Odnośnik do komentarza
mateuszd1 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 polecam serwer Odnośnik do komentarza
MrGamesMetin2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Umieszczenie linku do zewnętrznego forum w publikacji serwera spowoduje w kolejności : 1. Warn 5% - W przypadku dalszych oporów : 2. Warn 10% - W przypadku dalszych oporów : 3. Blokada konta na 7 dni + usunięcie publikacji serwera. Usuń link do forum. Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 to nie jest forum tylko portal serwera... a nie czepia się mnie tylko loknij na inne publikacje to znajdziesz sobie linki... reklama Odnośnik do komentarza
TCQ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @UP To nie ma znaczenia czy jest to portal, forum czy inna strona, ponieważ Regulamin lokalny działu Minecraft: 3.Całkowity zakaz promowania innych stron. Odnośnik do komentarza
duzycheater Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 SERWER DNO !!!!!!!!!! Jak Tylko wyjdziesz z miasta np do /warp las ///\\\ /warp kopalnia , natychmiast cie zabijają !. Nie da się grać a Administracja olewa kazdego Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie kłam już tutaj by rozwalic prezentację. W prezentacji jest napisane jak byk Pvp : Wlaczone Więc nie miej pretesji. A po drugie. Administracja nikogo nie olewa. Odpowiadamy na każde pytania. A mianowicie był jeden graczy który wszedł i chciał odrazu zostac Moderatorem. Może to ty nim byłes ? reklama Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Odswiezam reklama Odnośnik do komentarza
Kogucik123 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Serw pro miła administracja Tylko czasami za mało na chat patrzą.. Daj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź Odnośnik do komentarza
amadiPolska Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Już kupiłem gift code do minecrafta,jak tylko go dostane to wbijam na serv. Mój nick:amadiPolska Proponuję żeby była jakaś arena na której TYLKO można się bić(będzie ona w mieście),albo CO NAJMNIEJ 200 kratek od miasta! Odnośnik do komentarza
Aynix Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Kolejny serw, który "roleplay" jest tylko z nazwy. Na serwerze jest online kilku adminów/modów a nie raczą nawet odpowiedzieć na jedno pytanie gracza. Tym, którzy szukają serwera RP odradzam. Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Aynix na serwie nonstop spamiłes że chcesz zostac moderatorem albo adminem. Więc z administracją Cie olalismy bo nie szukamy takich dzieci na serwer co wchodza tylko po to bo myśla że zostana adminem. Został Dodany TeamSpeak 3 IP : 188.165.154.210:3350 Wszelki kontakt z Administracja pod TeamSpeak3 reklama Odnośnik do komentarza
amadiPolska Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Nie chiałbym spamic ale muszę to napisać. Zróbcie arene i wyłączcie pvp(pvp tylko na arenie) Bo nooby ubijają Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Pvp jest wyłączone. Arena jest. Teraz własnie proboje ustawic Pvp Only Arena. reklama Odnośnik do komentarza
e-Minecraft Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nawet grafiki nie umiecie wlasnej stworzyc. Kopiujecie grafike z innego serwera: Link do orginalnego tematu z grafika Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 hah grafike my pierwsi mielismy w generatorze pozdro dla Ciebie Jakos mamy pierwsi a ty odnowas sciogles z forum http://mastergames.pl/minecraft/generator.php reklama Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Odswiezam reklama Odnośnik do komentarza
ZnowuJa Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Szczerze polecam serwer. Mili admi, oraz gracze , nie ma problemów z działkami. Dobrze dobrane pluginy. Serwer cały czas jest ulepszany. Najszybszy i najłatwiejszy kontakt z administracją jest, przez TS3 Pozdrawiam i jeszcze raz polecam. TeamSpeak 3 IP : 188.165.154.210:3350 Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Odswiezam ! Zapraszam nowych graczy ! Mapa została wygenerowana odnowa ! reklama Odnośnik do komentarza
Simonel Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Odswiezam. Rekrutacja znowu Online ! Zapraszam Serdecznie reklama Odnośnik do komentarza
MrSpritex1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Admini są za rzadko online... godzine na działkę już czekam...ale tak ogólnie to fajny serw. ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.