Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brakuje działu ? Stwórz go!

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
@up

Jeszcze nie, bo to jest calkiem nowa gierka, ale jestem w czasie poszukiwan

jesli nie ma haxow to nie ma po co zakladac dzialu... bo do niczego by nie sluzyl

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

A ile mniej więcej osób gra w tego Metina, bo jeśli mało to niestety nie opłaca się robić działu który będzie świecił pustkami.

Opublikowano

w calej polsce jest ok. 40 tys. graczy.. na swiecie ok. 500 tys. gdyz sa rozne wersje metina.. z mpc gram ja kapec , meros i paru innych.. a pustkami napewno nie bedzie swiecil ;)

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano
jesli nie ma haxow to nie ma po co zakladac dzialu... bo do niczego by nie sluzyl

Hehe :P Moze po to zeby czas najwyzszy je stworzyc, choc sam w to nie wierze ze by tam cos powstalo :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

a ja mam mala prosbe o dzial wow-a moglby ktos z nim zrobic porzadek czekam juz od kilu dni a ten dzial martwy jest nikt nic nie pisze terazniejszy moderator nie daje uwag nie odpisuje ani nic :/

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

@up: to jest kwestia braku ludzi... nic na to nie poradzisz

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Gość Wojtasek
Opublikowano

Witam Zauważylem że nie ma Działu O Bardzo znanej grze chyba kazdemu o nazwie "Abe's Oddysee" i "Abe's Exoddus"

Prosze O Założenie jeśli to możliwe,ponieważ chcialbym sie dowiedziec o Cheatach (bo slyszalem ze są ale nie umiem zainstalowac) Modek na nim Mile Widziany.

Opublikowano

Zaraz się dowiesz, że o tej grze nikt nie wie... Ja również tej gry nie znam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kazdemu znany to jest saper, a to cos co Ty napsiales to nikt nie zna poza Toba chyba :s

Opublikowano

@up

ja slyszalem o tej gierce, chodzis zielonym ufolcem fajna gierka

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

no niby nie poradze jest pokazanie jak zagrac w wow-a i to za darmo i nkit nie gra to juz nie ma chyba fajnych gier ktore by nie mialy bajkowej animacji jak np. Maple Story ( nie chce nikogo tym urazic) szukam gier o fabule i grafice podobnej do Silkroad pomozcie :)

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

Sospon... gra i to wchuj ludzi, a to ze tutaj jest cicho na forum wowa to nie znaczy ze nikt nie gra

Opublikowano

Ja bym prosił / proponował Dział o grze : Guild Wars

chyba nie muszę mówić co to za gra.

Z góry dziękuję :D

Jeżeli nie jesteś człowiekiem, To czym się staniesz po śmierci ?

Dothrey .

• 3 lata później...
Opublikowano
Nom ... z roku 2007 ... wtedy mpc było super ... teraz to ... ehhh
Rejestracja śro, 09 lut 11

Powiedział, co wiedział...

Innym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...