Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedz] DrallMt2

Noobq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam, nie miałem prądu. Za chwilkę wszystko nadrobię :/

Jeszcze raz przepraszam, zaraz będzie podana stronka.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy znajdę webmastera który pomoże mi ze stroną, bo nasz widocznie zrezygnował i nie ogarniamy tego sami. Muszę szybko kogoś znaleźć.

Opublikowano

chciałem się wypowiedzieć odnośnie przedmiotów z is'a (tj zwoje egzo, rady, zmiany, dodania) Moim zdaniem na prawdziwym hardzie nie powinno ich być u handlary, ja polecałbym je z metków, bossów. Ewentualnie dodać drop jakiś szkat z tymi przedmiotami.

Opublikowano

Noobq proponuje start przenieść na jutro rano...

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

czekam z niecierpliwością na Beta test już pobieram klienta tylko czekać na stronkę i grać zapowiedź 100/10 na pewno zagram gdyż lubie hardy a już dawno takiego nie było więc pozdrowienia dla całego team'u i uwińcie się szybko z serwerkiem

Opublikowano

Więc tak, strona już działa i rejestracja też. Ale ktoś przypadkiem usunął folder patch i nie zupdatuje Wam klient aktualizacji więc dopiero jutro wejdziecie, jak wrzucimy ponownie.

http://94.23.250.208/reg.php

- proszę oto adres tymczasowy. Jutro będzie domena .pl

Opublikowano

Dobra panowie, zapraszam na serwer. Jest online, jak pisałem nie sugerujcie się tym co jest obecnie. To od Was zależy co będzie na sewerze po beta testach. Wszystko będziecie proponować nam na PW jak i na forum. Po beta testach serwer zamkniemy na tydzień i dodamy wybrane rzeczy!

Zapraszam wszystkich i życzę miłego testowania!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...