Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Procesor: Intel i5 4x 2.66+ GHz Ram: 16GB HDD: 2 TB Łącze: 100MBps Jeżeli lubisz grać w Metin 2 PL, a nie lubisz gdy przeszkadzają Ci w grze boty i tak zwane `neokidsy`, bądź jesteś zdenerwowany wysokimi cenami w IS'ie - jest to właśnie serwer dla Ciebie! EXP: --- Drop: --- Yang: --- Max LVL: --- Staty: --- Planowany Start : Oficjalna wersja: Niedługo poinformujemy Nastały mroczne lata, zło czai się w każdym kącie i dąży do tego, aby ogarnąć cały świat. Rada starszych wybrała właśnie Ciebie, abyś stawił czoła wielkiej hordzie Boga Zła. Czeka Cię długa podróż , wiele trudności i zawieranie nowych niezapominanych znajomości. Nie pozwól na to, aby świat ogarnęła ciemność i zło! Screen do weryfikacji: http://iv.pl/images/85042739271740361938.jpg Sygnatura dla chętnych: http://iv.pl/images/19526113779855228156.png Odnośnik do komentarza
Marock Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dodaj ss weryfikujący server " dla mpc forum ". 11. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "NazwaSerwera Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie! 6h Odnośnik do komentarza
TOUGH Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 1x hard ? Moze Cos Wiecej bys napisal ;x Odnośnik do komentarza
emcek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 odwzorowanie metin2 pl 255 max lvl zal. Dlaczego kazdy z nowych privow jest tak spiepszony. 99 nie wystarczal?. Mi sie teskni za takimi lchinskimi longju jak NewLongju2 czy Vipmt2 to bylo cos a teraz to jedno wielkie gowno! PO CZYM ROZPOZNAC POLAKA NA PRIVIE? ZOBACZ:) Odnośnik do komentarza
TOUGH Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 racja tez mi tego brakuje teraz kazdy server che byc jak najlepszy ;0 tzn dodac jak najwieej nowosci : ( nic starego ;x Odnośnik do komentarza
fear Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 super raty jak na PL i 250 lvl no ciekawe kto bedzie gral na serwerze 5lat + zeby wbic ten poziom Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Czy ludzie czytają całe tematy? Będzie max 99 lvl. I raty na PL'u są 1x więc nie wiem gdzie Ty widzisz problem? Odnośnik do komentarza
xXx ANARKI xXx Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak max 99lv? Piszę 250lv, staty 125... Odnośnik do komentarza
Cons656 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ciężko będzie Ci zyskać dużą ilość graczy. Odnośnik do komentarza
ehem... Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 nie ma sensu... polecałbym ci szykować nowy projekt gdyż ten jak najbardziej nie wypali... oczywiście życzę powodzenia ,ale jeżeli ludzie już by mieli wybierać między twoim serwerem ,a globalnym pl'em to myślę ,że wybrali by pl'a mimo ilości botów i neokidsów... Odnośnik do komentarza
lopescio Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Serwera nie polecam. Już widać że postawiony pod zarobek z IS. Team nie ogarnięty, sami nie wiedzą czego chcą. Odnośnik do komentarza
baza1sz Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Z pewnością tu zagram, ale mam pytanie... Czy będzie tu trzeba robić konia itd. ? Zostaną zmniejszone lvl przedmiotów? -ponieważ expiąc powiedzmy tydzień wbije się tu maxymalnie 15-20lvl... EDIT:chciałbym popisać na poważnie, ale nie na tym forum. MPC forum.pl - ile to już lat ! Nick na serwerach - Twilex !! Odnośnik do komentarza
Strepsils Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To ma być totalne odwzorowanie PLa? Jeśli tak, to planujecie jakieś udogodnienia dla graczy, wydarzenia? Tak, aby gra stała się przyjemnością, a nie tak jak na PLu przymusem wbijania poziomów? Miałbym kilka propozycji, ale nie wypiszę ich bo zapewne są całkowicie wbrew Waszej koncepcji. Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej jam jest król nobuf. można mnie spotkać grającego w metina. Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Strepsils Pisz to ma być serwer od graczy dla graczy . Po namyśle jednak zwiększymy exp do 10x Odnośnik do komentarza
piotrek4 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 a dodanie i zmiana bonow bedzie tylko w is?? Odnośnik do komentarza
piotrek4 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 jest ts??? Odnośnik do komentarza
StandUp Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Moze byc ciekawie. Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 interceptor - Tak, ale jeżeli dodamy za dużą sumę dodawanie i zmianę bonów u NPC to będzie trzeba jeszcze zwiększyć drop yang, bo jeżeli lecą po 5-20 yang na początku to bardzo małe prawdopodobieństwo, że ktoś w najbliższej przyszłości uzbiera sumkę jaką sobie wymarzymy. Odnośnik do komentarza
StandUp Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 NOOBQ jak wyjdzie the devils catacumb na globale bedziecie starali sie miec to u siebie? Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Sorki, dwa razy napisałem ten sam post. Niżej jest odpowiedź dla StandUp. Odnośnik do komentarza
interceptor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Noobq - a jakies plany w glowce juz zaplanowane co do misji biologa, jak bedzie wygladac wbijanie skilli z m1 az do Perfekt? jaki system ulepszen co bedzie dostepne u npc itp. - nie moge sie juz doczekac, napewno zagram i bede starac sie reklamowac twoj projekt z pelnej mocy Czekam na serwer Metin2 w stylu globala tylko ze zwiekszonymi ratami (3-5x) bez zadnych nowosci Odnośnik do komentarza
TheBestia Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 hmm wbilbym i ja na ta bete, zobaczyc co i jak, tylko czy bedzie jakis lanczer/paczer? nie bede znow klienta pobieral;p na bete chyba mozna jakiegos lanczera dac? bo na oficjala to rozumiem klient podstawa Fajnie kręcą? Daj Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Launchera nie posiadamy. Trzeba ściągnąć klienta, na chwilę obecną nie mam czasu się zająć launcherem bo robię stronę. Odnośnik do komentarza
DISABLED Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 20 prawie , dasz link do reje? "Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja Odnośnik do komentarza
Noobq Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Mamy problem ze stroną, dodawaliśmy kod captcha i coś jest nie tak :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.