Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2[Pl][Hamachi]

NaTuraL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozdaje dzieciaku jeden nie sap się (wnioskuję że jesteś dzieckiem bo napisałes '"Muj" hah dziecko gra w metina a nie potrafi nic napisać ^^)

wisa2.jpg
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brawo dla was! Off do odwołania,ładnie trzeba być dziwnym człowiekiem żeby nie powiedzieć ze spokojem co się stało i ile to potrwa...

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

Brawo dla was! Off do odwołania,ładnie trzeba być dziwnym człowiekiem żeby nie powiedzieć ze spokojem co się stało i ile to potrwa...

było Dawane Info na Forum ale jak się nie da Poczekać to nie Moja Wina

Serwer ON-Line

39946547241409304318.png

Opublikowano

Serwer był off bo próbowaliśmy naprawiać kilka rzeczy Dlatego serwer był off teraz jest Serwer ON

Dorobione sieci:

SevenHevenMT2-13

SevenHevenMT2-14

SevenHevenMT2-15

Hasło:

12345

Opublikowano

A kiedy w koncu bedzie ON mam 212 lvl sztyle od 200 +8 i krwawa +9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.jpg lubicie smerfy? ;D

Fajny obrazek? jak tak daj+

Kocham Enzila!... ale i tak Wredna jest sexowniejsza :P

Opublikowano

Spokojnie serwer ruszy dziś na 100% godziny trudno podać bo mam małe problemy z internetem ale postaram się żeby serwer był on-line tak 20-21:00 +/-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...