Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SevenHevenMT2[Pl][Hamachi]

NaTuraL.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj Drogi Graczy Serwer Jest OFF-Line z Powodu Naprawiany ox i wojny gildii

Serwer Bedzie On-line w Przeciągu kilku Godzin Więc Proszę was o Cierpliwość Pozdrawiam [GA]Hetisek [GM]NaTural [GM]RaHim

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server może i super,ale GA pierdolnięty człowiek. Mówi że będzie o 11 on,jednak jest off. Będzie online o 13 gówno nie ma on,w końcu o 15. Jest 15 i huj server off. 3-4 dni temu było tak że miał być server bodajże o 18 a był o 23... porażka. Albo 2 dni off bo kurwa GA dodawał wojny czy coś? No sorry wojny dodawać 2 dni? Później tłumaczył się że burza u niego jest... Szkoda mi tego człowieka!

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

Server może i super,ale GA pierdolnięty człowiek. Mówi że będzie o 11 on,jednak jest off. Będzie online o 13 gówno nie ma on,w końcu o 15. Jest 15 i huj server off. 3-4 dni temu było tak że miał być server bodajże o 18 a był o 23... porażka. Albo 2 dni off bo kurwa GA dodawał wojny czy coś? No sorry wojny dodawać 2 dni? Później tłumaczył się że burza u niego jest... Szkoda mi tego człowieka!

Dam ci Miesiąc żebyś zrobił takiego samego priva.

co ty na to.

czekam i tez tak będę Spamic Ze Ga jest Popierdolony oks.

to na Tyle.

39946547241409304318.png

Opublikowano

Sory ale jestes popierdolony troche

Po co dodajesz nowe mapy na hamachi ? Hamachi nie jest pod exp i pod ubijanie moobów tylko pod Zabawe ...

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...