r3ddius Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak w temacie. Zbieram + Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę... Odnośnik do komentarza
szlachetny1 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak to zresetowały ? Przecież to jest niemożliwe, chyba że znowu jakieś kolejne niedopatrzenie z ich strony. Daj plusika Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ? Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać ! Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,- Zbieram Plusy ! + Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To nie z ich strony... Każdy przecież ma swoje dawne k/d. Może ktoś zna passy do twojeo konta i kupił reset kill / death Wracam.. Odnośnik do komentarza
Małpa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A może wylosowali cię i ci kD zresetowali Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak zabijesz jednego to prawdopodobnie wszystko wróci do porządku. Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zabij kogoś i powinny się z powrotem ustawić. Jeśli nie pisz tu napiszę ci wzór ticketa. a powiedz, to kille z eventu ci się wyzerowały czy KD Ratio?.. WujekStaszek 1 By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
KoxPejaKox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 jak z eventu też tak miałem na kharif wchodze a tu 0/50 lol a miałem complete i zachwile 50 complete ;D Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jest kilka opcji: 1.Ktos zna twoje passy i Ci to kupil. 2.Moze wygrales event i otrzymales nagrode k/d. 3.Mozliwe ze jakas usterka z ich strony. Mysle ze cos z tych przypadkow jest twoim klopotem. Odnośnik do komentarza
xxBoBxx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nabijałeś albo coś?? Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza
r3ddius Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Temat do zamknięcia bym prosił, wyjaśnione. Zbieram + Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi