Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoobieBot EMS v74

EvanForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Gdy włączam Castorame w folderze modules mam pliki chilax full.dll i bypass.dll, włączam MS wyskakuje komunikat, że bypass został zainicjowany, Maple Story ładnie chodzi ale nie ma nigdzie bota o.O

Może drodzy koledzy powiedzą co mam zrobić. Gdzie np. wrzucić settings.ini z tym co podawał Athlas ?

Po 1. nie masz Bota w folderze modules, a powinien byc. Ja nie robilem sposobem Athlasa tylko wrzucilem chilax full bp.dll i bobtrainera74.2.dll do modules. Odpalasz castorame, jesli masz wiecej botow/bypassow/innych bibliotek zazaczasz tylko te 2 (chill i bob) i odpalasz maple. Na tym bocie chodzi mi Autopot, 7miss, super tubi, i autoatt, niestety kami mi nie chodzi. Nie wiem czy to wina bota czy bypassa. Jesli ktos mialby dzialajacego kami to bylbym wdzieczny gdyby ktos podal nazwe bota/bypassa.

P.S. Noobie bot jeszcze nie chodzi na 74.2?

Dzieki za odpowiedzi.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Po 1. nie masz Bota w folderze modules, a powinien byc. Ja nie robilem sposobem Athlasa tylko wrzucilem chilax full bp.dll i bobtrainera74.2.dll do modules. Odpalasz castorame, jesli masz wiecej botow/bypassow/innych bibliotek zazaczasz tylko te 2 (chill i bob) i odpalasz maple. Na tym bocie chodzi mi Autopot, 7miss, super tubi, i autoatt, niestety kami mi nie chodzi. Nie wiem czy to wina bota czy bypassa. Jesli ktos mialby dzialajacego kami to bylbym wdzieczny gdyby ktos podal nazwe bota/bypassa.

P.S. Noobie bot jeszcze nie chodzi na 74.2?

Dzieki za odpowiedzi.

Nie noobie bot jeszcze update nie mial. Tak poza tym jakiego systemu uzywasz? bo ja na windows 7 32 bity nie moge odpalic nic bo appcrash..

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

No niestety NoobieBota na v74.2 jeszcze nie ma. [D.R.T] pracuje pod zajebistą presją ze strony tysięcy użytkowników jego godly bota. Mam cichą nadzieję na to, że jutro już będzie. Na CCPLZ wspominał coś że już robi, ale nie może znaleść działającego bypassa, żaden mu nie chodzi.

EDIT: Ja mam XP 32 bity i połowa funkcji nie chodzi. Nie wrzuca mi wszystkich czarów ustawionych w Auto Skill 1/2/3, tylko ten pierwszy -.-. Kami nie działa, po jakimś czasie się zacina, nie lootuje. NoobieBot łamie tego Boba we wszystkich zakresach.

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

Chillax tez pod presja bypassy oporem robi ale zaden na 32 bit nie dziala. Z tego co z nim troche pogadalem to pisal ze na 64 bit 7 wszystko chodzi wiec sie chyba przerzuce na to ;p

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Pierdole zmieniać system na jego zgniłego bota, skoro w ciagu kilku dni wyjdzie Noobie. Można przynajmniej dać odpocząć komputerowi. No chyba że VirtualBox

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Pomocnik
Opublikowano

Pierdole zmieniać system na jego zgniłego bota, skoro w ciagu kilku dni wyjdzie Noobie. Można przynajmniej dać odpocząć komputerowi. No chyba że VirtualBox

Nie taki zgnily ;p bo na noobie nie dzialalo cc bo no breath nie bylo :P a w bob ta funkcja jest :>

Opublikowano

CC lajtowo działał, wszystko mi śmigało w jak najlepszym porządku. ;)

Opublikowano

Przepraszam za mój ostatni post źle napisałem.

Oczywiście gdy włączam Castorame w folderze modules mam pliki chilax fullbypass.dll i bobtrainerv74.2.dll, włączam MS ale nie ma nigdzie bota.

Po tym co tu widzicie nic się nie dzieje

castorama.png

Pomocnik
Opublikowano

Przepraszam za mój ostatni post źle napisałem.

Oczywiście gdy włączam Castorame w folderze modules mam pliki chilax fullbypass.dll i bobtrainerv74.2.dll, włączam MS ale nie ma nigdzie bota.

Po tym co tu widzicie nic się nie dzieje

castorama.png

Ja pierdole matole wcisnij ok... i odpali ci sie dalej maple.. To nie bomba nie wybuchnie...

Opublikowano

Chyba taki głupi nie jestem. Klikam OK włącza się MS ale bota nie ma -.-

Panowie spokojnie. Klikasz OK, potem wyskoczy okienko z Boba czy wczytac stare ustawienia yes/no i potem powinien wyskoczyc Bobtrainer. Czasem tak mam ze nie wyskakuje bob, wiec wylaczam maple, wchodze w menadzer zadan (ctrl+alt+del) szukam procesu aostray.exe <-zamykam i od nowa odpalam MS. Zazwyczaj za drugim razem sie odpala. Mam win XP 32. U mnie to samo co BlackBoyZ. Kami nie chodzi, dziala przez 15-30 sek a pozniej zawiesza sie w powietrzu i nie bije mobow. Dziala jedynie mousefly, autopot, bot (autoattack, autoloot), 7miss, supertubi.

P.S. Ten aostray to HackShield.

Opublikowano

Nic związanego z Bobem mi nie wyskakuje po tym jak klikam OK. Nie mam pojęcia dlaczego.Nie wyskakuje nawet to co napisałeś

czy wczytac stare ustawienia yes/no
.

Może poczekam aż wyjdzie NoobieBot na v74.2 i z nim spróbuje.

Ten motyw z autostray i jego zamknięciem też próbowałem, lecz on po tym jak MS się wyłącza to sam się zamyka i nie ma go w menedżerze zadań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...