Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NoobieBot EMS v74

EvanForever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[05-08-11]
[ + ] Update to v74
[ - ] Disable for the moment: all mob kb, charge aircheck, slow mobs, i will update later

[26-07-11]
[ + ] Update to v73.2
[ + ] Disable for the moment: Smoke gm, swim hack

[24-07-11]
[ + ] Improved super tubi , now is much faster
[ + ] Update to EMS v73
[ - ] Disable : No aran movement, remove loot ani, all mob kb, jump down any
[ - ] Captain login disable for the moment

[11-07-11]
[+] Improved super tubi
[+] Archer AirCheck
[+] Captain Login
[+] Hotkeys for Mouse Fly
[+] Hotkeys for change channel ( + and - in numpad) ( suggestion by Tryst)
[+] Auto Save/Load Settings

Download NoobieBot EMS v74

Mirror

VirusTotal

TEMAT NIE MÓJ : CCPLZ

Pozdrowienia dla użytkowników MpcForum.pl

Wykorzystując ten temat szukam osoby, która nagrywa Rap i by dograła mi się do kawałku. Pisać PW

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nieźle :)

ale mi to i tak nic nie da płoki nie ma bypassa na XP

a formatowac na win7 dla 1 gry sie nie opłaca :/

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Nieźle :)

ale mi to i tak nic nie da płoki nie ma bypassa na XP

a formatowac na win7 dla 1 gry sie nie opłaca :/

Masz racje nie opłaca się ale żałuj xP Póki co 127 level wild huntera w 2 dni!! :D Ciekawe czy zbanują mnie przed wbiciem 150 ^^.

Opublikowano

Posiadam Win XP 32 bit. Mam taki zestaw: (mooplestory injextor + crc bypass + noobiebot) LINK. Problem w tym, ze po 2 minutach mnie kickuje i wyskakuje threat detected 0x00010705. Bylbym wdzieczny gdyby ktos mogl sprawdzic u siebie na kompie czy chodzi mu ten zestaw ktory ja obecnie posiadam? Druga sprawa, chcialbym by potworki lecialy w jedno miejsce na mapie (lewo lub prawo - bez roznicy) i tam sie zatrzymaly. Wlaczam wiec Mob Teleport + PVAC left/prev, a moby zamiast zatrzymac sie jednym miejscu to one teleportuja sie szybko po calych platformach i ciezko je trafic. Jak mozna je zebrac w jedno miejsce? Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Mam pytanie.

Pobrałem to mam i jakis notatnik o nazwie Items i plik o rozszerzeniu .dll.

PROSZĘ O POMOC W URUCHOMIENIU BOTA :) Z GÓRY DZIĘKUJĘ.

PS. Niewiem jak to uruchomić ;]

sciagasz injector (winject albo castorama najlepsze wg mnie), plik items.txt jest do item filtera wiec sie nim nie przejmuj, musisz miec jeszcze bypassa ktory 'zadowoli' hackshielda zeby Ci nie wykrywalo cheatow (oppai bypass, crc bypass jaki tam sobie chcesz) i w injectorze odpalasz 2 dlle pierw bypassa potem noobie bota i smiga :)

Pzdr

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

@Exinus

bo mob teleport to jest to samo co DupeX

musisz poszukać bota z Dupexem

wywala cię na pewno bo źle injectujesz bypassa ?

@ MapleStoryEuBot

pobierasz taki magiczny program jak winject, albo jakiś inny injector plików .dll

i po włączenie ms i tego programu podczas włączania się hackShielda

wybierasz proces maple story.exe

(najpierw bypassa)

a potem

plik NoobieBot.dll

i klikasz inject

jyh.jpg
Opublikowano

Można prosić o link do dobrego Bypassa który teraz działą i do tego winjectora ?

zalezy jaki masz system z tego co czytam to kazdemu dziala co innego ;D musisz pod siebie konfiguracje robic :> wygoogluj sobie crcbypass i oppai bypass i zobacz czy bedzie dzialac

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

@Wisniaa95

Dobra, sciagnalem Castorame, odpalam CRC + HAXPLZ. Jest tam Dupex, wlaczam go + Mob Teleport, ale on sciaga potworki tylko w jedno miejsce (tzn. one sie teleportuja i po kilkunastu sekundach sa w jednym miejscu). Czy da sie np. sciagnac potworki z dajmy na to gornej, srodkowej i dolnej platformy w jedno miejsce? Bardzo przydatne byloby do CurseTaili (dropienie Blackbulla) :) Dzieki za odpowiedzi

Opublikowano

A więc .

Sciągnołem Castorame .

Do folderu Modules wrzuciłem Bypassa (CRC Bypass) i wrzuciłem tego NobbieBota.

Odpalam MapleStory i szybko Castorame.

Gdy się już zaloguję niemam menu bota?

Może ktoś powiedzieć oco chodzi ?

A i mam Windowsa 7 jak coś ;]

Z Góry dziękuję.

Opublikowano

Nie odpalasz Maple potem Castoramy, tylko najpierw Castorame, potem maple. Wtedy automatycznie ci sie zainicjuje i powinienes miec menu bota.

Opublikowano

@Wisniaa95

Dobra, sciagnalem Castorame, odpalam CRC + HAXPLZ. Jest tam Dupex, wlaczam go + Mob Teleport, ale on sciaga potworki tylko w jedno miejsce (tzn. one sie teleportuja i po kilkunastu sekundach sa w jednym miejscu). Czy da sie np. sciagnac potworki z dajmy na to gornej, srodkowej i dolnej platformy w jedno miejsce? Bardzo przydatne byloby do CurseTaili (dropienie Blackbulla) :) Dzieki za odpowiedzi

Grasz na Demethosie? Jeśli tak to napisz mi na priva. Mam ponad 100 tych scrolli więc mogę odstąpić 1.

Opublikowano

@ Rydzyk

Gram na Kradii :) Szkoda, ale dzieki. A powiedz mi jakiego bota masz i czy jak uzywasz VACA to ci sciaga w jedno miejsce? Bo ja mam tak ze jesli mam 3 platformy (gora, srodek, dol) to sciaga moby na jedna strone platformy (one zostaja na tych platformach na ktorych sie zrespily).

Pomocnik
Opublikowano

Gram na Kradii :) Szkoda, ale dzieki. A powiedz mi jakiego bota masz i czy jak uzywasz VACA to ci sciaga w jedno miejsce? Bo ja mam tak ze jesli mam 3 platformy (gora, srodek, dol) to sciaga moby na jedna strone platformy (one zostaja na tych platformach na ktorych sie zrespily).

Bo zapewne uzywasz pvaca a nie dupexa ;p tylko dupex sciaga do ciebie wszystkie potworki i z tego co pamietam to sie ruszyc nie mozesz ;p a jak chcesz szybko zlocic scrolla to ja mysle ze lepsze bedzie kami i dobrze ustawiony item filter zeby nie potrzebnego syfu nie zbieral ;] i 7 miss god mode do tego i super tubi.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

A więc .

Sciągnołem Castorame .

Do folderu Modules wrzuciłem Bypassa (CRC Bypass) i wrzuciłem tego NobbieBota.

Odpalam MapleStory i szybko Castorame.

Gdy się już zaloguję niemam menu bota?

Może ktoś powiedzieć oco chodzi ?

A i mam Windowsa 7 jak coś ;]

Z Góry dziękuję.

PLEASE HELP ! :(

Pomocnik
Opublikowano

to nie tak :P

jak bypass to oppai bypass

A pierw odpalasz castorame pozniej maple :]

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

to nie tak :P

jak bypass to oppai bypass

A pierw odpalasz castorame pozniej maple :]

Mam takie pliki jak ;

#Castorama i z Castoramą folder Modules

#Oppaibypass.dll i Oppai_QuickInjector

#NobbieBot.dll

Co mam zrobić i jak co włączyć ?

Opublikowano

Dll-e wrzucasz do folderu Modules wraz z settings jeśli takie są . Potem odpalasz castorame , MS . Dll powinny się same injectnąć i powinno wyskoczyć HS/CRC succesfull bypassed. Graj :D

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Pomocnik
Opublikowano

NobbieBota tez tam wrzucic ?

Tak. Plik noobiebot.dll wrzuć do folderu modules tam gdzie wrzucałeś bypass czyli oppai bypass.dll. (jeżeli tego bypassa używasz). Folder modules znajduje sie w folderze gmmpi w ktorym rowniez jest castorama. Prościej wytłumaczyć nie potrafię :P

Opublikowano

Tak. Plik noobiebot.dll wrzuć do folderu modules tam gdzie wrzucałeś bypass czyli oppai bypass.dll. (jeżeli tego bypassa używasz). Folder modules znajduje sie w folderze gmmpi w ktorym rowniez jest castorama. Prościej wytłumaczyć nie potrafię :P

Niebyło by dla Ciebie problemu zrobić filmik co i jak ? Nobo próbowałem 4 sposobami od ludzi z tąd i żaden nie działa. ; [[

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...