Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komendy do aurory

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu była komenda :P 

Ale jak jeszcze usłyszę coś w kierunku do mnie i Nooba oraz Szymona,to moja ostatnia pomoc w tym dziale <_<

Noob czemu odszedłeś z ug?

Wystawiłem to tylko dlatego że mam dość płaczu 10 latków. :PA usunąłem po 5 minutach po to żeby miało to maks 2 osoby.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Komendy juz byly podane tyle razy, ze ten kto logicznie mysli, by ja juz mial.

Sasek klanowi się pochwaliłeś, pochwal się i supportowi jaki to ty zajebisty ;)

PS. jeśli to komenda również na skok na inną mapkę to tego nie zablokują bo admini też z tego korzystają <_<

Nie kozystaja :)

<facepalm> kolejny 14 lat i wszystko sam robi bo jest super pro programista z Marsa -.- szukaleś buga w google, na zhyku z translatorem albo tam gdzie ci powiedzieli zeby go szukac, sam byś skarpetek w pokoju nie znalazł. Jak to ktoś kiedyś powiedział "W dupie byleś i gówno widzialeś" <czyli chu** wiesz

# Sam znalazlem, siedzac 5 minut przed komputerem robiac bota :)

Po co zamykać dział? Wystarczy pozbyć się paru osob i nie mam tutaj na myśli szymona(który sam sobie poszedł) bo on jest w porządku.

# Mnie? ^^

Dziecko? Noob ogarnij sie bo chyba masz jakies problemy z głową. Szarogęsisz się jak "miszcz" forum a bez szymona byś nic nie osiągnął. Z reszta nic nie osiągnąłeś bo cały czas pokazujesz na jakim poziomie rozwoju jesteś.

# Szymona? A co on ma do mojej kariery :)?

# Jest to moj dobry kolega, ale i bez niego raczej dal bym rade.

Nie mówię tutaj żeby każdego hacka podawać publicznie, ale mlaskanie "ja mam a wam nie dam" nic nie wnosi. Lepiej zacznijcie pisać tutki jak programujecie i uczcie nowych jak sobie radzić, piszcie skrypty do wp/cracki/boty. W ten sposób mniej osób bd prosiło o hacki, bo bd musieli je sobie sami zrobić a przynajmniej się trochę rozwiną.

# Nie warto, szybko zostana naprawione.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up

Tak killer Ciebie jak nie zmienisz nastawienia.

Czy to nie ty dostałeś cracka do kbota od szymona?

Oj, naprawione pewnie bd ale jeśli nauczymy ludzi myśleć i rozwiązywać swoje problemy to sami sobie bd pisać cracki które bez upublicznienia nie bd naprawiane a tylko mały procent bd upubliczniana. Z reszta nie jest powiedziane że 1crack=1osoba, zawsze można dzielić się ze znajomymi których się zna. Im więcej ludzi bd miało pojęcie na temat cracków/botów tym więcej bd się tego pojawiać i coraz trudniej bd temu zapobiec... That's all...

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

@up

Tak killer Ciebie jak nie zmienisz nastawienia.

Czy to nie ty dostałeś cracka do kbota od szymona?

# Dostalem, ale czy jedynym moim osiagnieciem jest crack od szymona o.O

Oj, naprawione pewnie bd ale jeśli nauczymy ludzi myśleć i rozwiązywać swoje problemy to sami sobie bd pisać cracki które bez upublicznienia nie bd naprawiane a tylko mały procent bd upubliczniana. Z reszta nie jest powiedziane że 1crack=1osoba, zawsze można dzielić się ze znajomymi których się zna. Im więcej ludzi bd miało pojęcie na temat cracków/botów tym więcej bd się tego pojawiać i coraz trudniej bd temu zapobiec... That's all...

# Mimo to osobiscie wole jednak cracki private, gdyz jest wieksza szansa ze nie zostana spatchowane =D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a masz więcej osiągnięć ?? ok komendy do CLI i coś jeszcze wielkiego zrobiłeś? Może jesteś inK'iem albo pracujesz dla profibot? Oświeć mnie :)

31019.png

18706.png

Opublikowano

a masz więcej osiągnięć ?? ok komendy do CLI i coś jeszcze wielkiego zrobiłeś? Może jesteś inK'iem albo pracujesz dla profibot? Oświeć mnie :)

- Przyczynilem sie znacaco do rozwoju forum ( +30 tutkow chyba juz wpadlo ).

- Duzo pomagalem na forum, gdyby nie ja nie jedna osoba nie byla by dzis z nami.

- Zrobilem pushbota na garene, swego czasu idealna alternatywa to byla dla platnego.

- Sporo rzeczy udostepnilem wam, jak bug na konfy.

- Znalazlem buga na kredyty, dalem go do UG.

- Mialem wlasnego bota, niestety jest niczym dla platnych alternetyw, wiec go usunalem.

- I wiecej...

Wiec nie pisz mi ze nic nie zrobilem, bo lepiej sam sie pochwal co zrobiles dla nas.

#Edit

Myslalem chwile, i:

- Nie odpowiem juz na zadne pytanie w tym temacie ( Macie juz wystarczajaca duzo wiadomosci ).

- Odpuszczam ci dzieciaczku neostrady, gdyz nie chce oberwac za flamewara ( Szkoda mi % )

Jedyne co to czekam na twoja liste pijaweczko, cos ty pozytecznego dla nas zrobil ;)

Moze byc PW / Tutaj...

Btw. Jesli wg. cb dostanie cracka od szymona to osiagniecie, to wspolczue [*]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

-ok, tutaki są odlicz takie jak np "Jak nie zostać wykrytym" albo secure orbit bo to tylko przepisałeś od inka/innego fourm

-swojego czasu pomagales dzisiaj tylko marudzisz

-nie wiem- możliwe

-ok

-UG...

-(no comment)

-(no comment)

Zanim się do kogoś zwrócisz "dzieciaczku" dowiedz się czy jest starszy od Ciebie. Mam prawie 19 lat, masz więcej ok, nie masz przydałoby się zmienić "dzieciaczku" na "kolego" "gościu" albo jak se tam wolisz...

ty żyjesz DO ja sobie tylko pykam czasami, a forum jest dla rozerwania się i podzielenia poglądów. Staram się pomagać jak tylko mam wiedzę na dany temat, wiele razy wypowiadałem się o biobocie jak i udostępniałem wiele dedyków zasługa może nie duża ale czasochłonna.

Na pewno nie mam tyle zasług co ty... ale przynajmniej nie czepiam się każdego o wszystko...

Ja nie mam zamiaru z nikim walczyć na forum ale odrobinka opamiętania się należy....

31019.png

18706.png

Opublikowano

Noob jakiego buga na kredki? Ze sprzedażą ammo ktoś inny wymyślił i wstawił na niemieckie ug :unsure:

I co wy z tym jakimś crackiem od szymona, nie stać kogoś na bota to niech spierdala

Snake może pochwal się ile ty masz lat? Można być bardziej dojrzałym w wieku 10 lat niż 16 latek :P

Opublikowano

-ok, tutaki są odlicz takie jak np "Jak nie zostać wykrytym" albo secure orbit bo to tylko przepisałeś od inka/innego fourm

-swojego czasu pomagales dzisiaj tylko marudzisz

-nie wiem- możliwe

-ok

-UG...

-(no comment)

-(no comment)

Zanim się do kogoś zwrócisz "dzieciaczku" dowiedz się czy jest starszy od Ciebie. Mam prawie 19 lat, masz więcej ok, nie masz przydałoby się zmienić "dzieciaczku" na "kolego" "gościu" albo jak se tam wolisz...

ty żyjesz DO ja sobie tylko pykam czasami, a forum jest dla rozerwania się i podzielenia poglądów. Staram się pomagać jak tylko mam wiedzę na dany temat, wiele razy wypowiadałem się o biobocie jak i udostępniałem wiele dedyków zasługa może nie duża ale czasochłonna.

Na pewno nie mam tyle zasług co ty... ale przynajmniej nie czepiam się każdego o wszystko...

Ja nie mam zamiaru z nikim walczyć na forum ale odrobinka opamiętania się należy....

Wymieniles moje wady, a dalej nie widze zbytnio co ty zrobiles dla nas.

Innym latwiej jest wytykac, pokaz swoje koxie :)

Noob jakiego buga na kredki? Ze sprzedażą ammo ktoś inny wymyślił i wstawił na niemieckie ug :unsure:

I co wy z tym jakimś crackiem od szymona, nie stać kogoś na bota to niech spierdala

Snake może pochwal się ile ty masz lat? Można być bardziej dojrzałym w wieku 10 lat niż 16 latek :P

Bug na kredki byl na podstawie kilku kart, oraz NetLimiter.

Moj blad opieral sie o inny sposob ( Charles WebDebugging proxy :D )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam pytanie czy mógłby ktoś mi powiedzieć tutaj lub na privie jak sprzedawać seprom/xenomit albo jak dostać się na tą mapę bonusową? Jeżeli ktoś nie chce dać, to niech się nawet nie chwali że ma. Po prostu jestem ciekawy czy znajdzie się ktoś na prawdę pomocny i chciałby mi wytłumaczyć jak to się robi albo chociaż jakieś wskazówki. Z góry dziękuje. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...