Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Komendy do aurory

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej ziomal nie siedzę na tym Forum za często wolę inne :D

ale jak jesteś fajny to daj ten program do wpisywania komend ;D

a nie w chuja walisz ;D

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a nie w chuja walisz ;D

WP= skrypt aurora :) i ustawiasz sobie range na 21 i masz konsole admina :):)

Opublikowano

a nie w chuja walisz ;D

Przecież napisałem, nawet o tym że jest na forum o.O

Opublikowano

Powiem tak, w spoilerze rozwiązanie.

Spierdalaj, Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,Spierdalaj,

powiem tak rozwiazanie w spoilerze

WON Z TEGO FORUM!!!!

Opublikowano

Skończcie że te wyzwiska. Ile macie lat? Nauczył was ktoś kultury(szymon wiem że Ty tylko na neo ;) )? Chcecie polecenia,to je sobie znajdzcie. Jest ich naprawde sporo;). Może ktoś będzie na tyle dobry i da wam kilka;).

Opublikowano

Skończcie że te wyzwiska. Ile macie lat? Nauczył was ktoś kultury(szymon wiem że Ty tylko na neo ;) )? Chcecie polecenia,to je sobie znajdzcie. Jest ich naprawde sporo;). Może ktoś będzie na tyle dobry i da wam kilka;), na mnie nie macie co liczyć po nieprzyjemnych słowach Queka.

a masz komendy?

Opublikowano

mam

a terazz zachowam sie jak rsowa pijawka Uwga zaczynam

dalbys mi prooosze ja nikomu nie dam obiecuje napisz mi tutaj a jak nie to cie powyzywam ! ;D hahahha

Opublikowano

Wiecie co?

zachowujecie się jak jakieś niedojebane dzieci... może najlepiej będzie jak wgl. dział darkOrbit zostanie zamknięty? a Ty noob... zachowujesz się jak by Cię mama nie kochała. mam ale nie dam bo wykryją... i tak prędzej czy później to naprawia nawet jeżeli sam tego będziesz używał. myslalem że Jestes inny ale poszedłes w ślady szymona. zachowujesz się jak on ze swoim crackiem. szkoda na was słów...

sygnaturakill.png
Opublikowano

Nobkiller może troszkę komercji? taki żarcik ale na serio da się wskoczyc i od nas cały klan to już prawie umie :P

PS. Jestem hackiem podał wam najważniejszą częśc kodu

sygna.jpg

Opublikowano

Wiecie co?

zachowujecie się jak jakieś niedojebane dzieci... może najlepiej będzie jak wgl. dział darkOrbit zostanie zamknięty? a Ty noob... zachowujesz się jak by Cię mama nie kochała. mam ale nie dam bo wykryją... i tak prędzej czy później to naprawia nawet jeżeli sam tego będziesz używał. myslalem że Jestes inny ale poszedłes w ślady szymona. zachowujesz się jak on ze swoim crackiem. szkoda na was słów...

Wiesz co? Jeb sie na ryj dziecko z morda jak dupa pawiana.

Moze zmienmy dzial DarkOrbit na " Tu znajdziesz frajera co da ci buga na wszystko ".

Nie dam, bo wykryja, wykryc wykryja i tak, ale ja wole pozniej niz wczesniej.

Szczerze? Jak ci tak zalezy, moge ci sprzedac tego buga :)

Zainteresowani PW.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Sasek klanowi się pochwaliłeś, pochwal się i supportowi jaki to ty zajebisty ;)

PS. jeśli to komenda również na skok na inną mapkę to tego nie zablokują bo admini też z tego korzystają <_<

Opublikowano

@Up

Taka prawda. Nie pomagam, nie po to szukalem buga sobie przez pol dnia zeby teraz go naprawili w 1 dzien :\

<facepalm> kolejny 14 lat i wszystko sam robi bo jest super pro programista z Marsa -.- szukaleś buga w google, na zhyku z translatorem albo tam gdzie ci powiedzieli zeby go szukac, sam byś skarpetek w pokoju nie znalazł. Jak to ktoś kiedyś powiedział "W dupie byleś i gówno widzialeś" <czyli chu** wiesz

Wiecie co?

Po co zamykać dział? Wystarczy pozbyć się paru osob i nie mam tutaj na myśli szymona(który sam sobie poszedł) bo on jest w porządku.

Wiesz co? Jeb sie na ryj dziecko z morda jak dupa pawiana.

Moze zmienmy dzial DarkOrbit na " Tu znajdziesz frajera co da ci buga na wszystko ".

Nie dam, bo wykryja, wykryc wykryja i tak, ale ja wole pozniej niz wczesniej.

Szczerze? Jak ci tak zalezy, moge ci sprzedac tego buga :)

Zainteresowani PW.

Dziecko? Noob ogarnij sie bo chyba masz jakies problemy z głową. Szarogęsisz się jak "miszcz" forum a bez szymona byś nic nie osiągnął. Z reszta nic nie osiągnąłeś bo cały czas pokazujesz na jakim poziomie rozwoju jesteś.

Nie mówię tutaj żeby każdego hacka podawać publicznie, ale mlaskanie "ja mam a wam nie dam" nic nie wnosi. Lepiej zacznijcie pisać tutki jak programujecie i uczcie nowych jak sobie radzić, piszcie skrypty do wp/cracki/boty. W ten sposób mniej osób bd prosiło o hacki, bo bd musieli je sobie sami zrobić a przynajmniej się trochę rozwiną.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Nie no wszystko od snake'a się zaczelo ktory to sie pochwalil ze ma komende ale ze jego poziom zajebistosci jest tak wysoki ze nikomu nie powie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...