Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boisz się tibijczyków?

Machniuk

Ankieta  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boisz si??

• Tak.
      12
    • Nie.
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wierz mi pomoglo by raz mocna przypierdo... po nodze i mozesz ja zlamac wiec raczej pomoze ;p

chcialem se kupic "batona" ale te na allegro po 15zł ponoć są chujowe a nie bede wydawał 200zł na coś co i tak mi sie prawdopodobnie nie przyda

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Hahaa film zajebisty koleś co ryczał to psychol.Hehe chyba się boje takich .Bo jak w 10 by byli uu cienko ze mną :D

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

nie boję się Tibijczyków ale niektórzy są powaleni :)

1312108095-U363874.png

Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !.

Pomogłem? podaruj mi

add.png.

http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/

Płaska Mapa! download i skan !

Opublikowano

Tibijczyk czy Metinowiec jedno to samo xDMój kolega nawalał dzień i noc, już prawie nie siada przy kompie.

Obrażasz mnie -.-... Porównujesz mnie bezkarnie do jakiegoś jebanego tibijczyka -.-.....

Ja się nie boje.. ;d, ale jakby miał krzesło to bym wykur*** :D

twix.png

by Equ.

Dla napsuff

av-19499.jpg

Czy twój pies też się ślicznie uśmiecha ?:>

Opublikowano

Całkiem prawdziwa historia.

Byłem u kuzyna rok temu w wakacje, dowiedziałem się że od początku wakacji gra w tibie.. Zazwyczaj wychodziliśmy na dwór pograć w nogę, siatkę, pokąpać się w basenie, i bawić się w 10 osób w chowanego, podchody... Ale tym razem wakacje były takie : Kuzyn wstawał o 5, nakurwiał w tibie do 14 schodził na obiad (Dom 1 rodzinny, ma pokój na górze) w 2 minuty zjadał wszystko i wracał do tibi. Siedział do 23 bo już nie mógł wytrzymywać, jak patrzałem na jego oczy myślałem że wzrok niedługo straci tak miał czerwone. Postanowiłem zrobić mu żart, albo po prostu miałem zamiar go wkurwić ^^ Jakoś tam podszedłem do kogoś (Nie wiedziałem jak chodzić..) i on mnie zabił.. Kuzyn wrócił z kibla, a ja siedziałem do niego tyłem. Poczuł silny ból na plecach. Zajebał mi jakimiś drutami że mi krew strasznie leciała, szczęście rany nie były głębokie i już nic nie widać. Ciocia zabrała mu kompa i zakazała spędzać czas w domu, tylko na spanie ;d Resztę wakacji i pół roku szkolnego na dworze spędził... ;d Pojebana historia, ale mówię wam to się naprawdę zdarzyło. Nie zaczynajcie z ludźmi którzy są uzależnieni.

człowieku nie pier dol śmieci na temat Tibi bo to lepsze niż metin idioto tak ? >.< pomyśl zanim coś wymyślisz .. a co do tematu to hejtujcie co innego .. a nie normalną grę. uzależnić można się od wszystkiego i od wszystkiego można być psychopatą... ja gram w Tibie jakieś 7-8 lat i nic mi nie jest. nikt nigdy mi nie powiedział że jestem jakimś psycholem itp...

10 postów []

25 postów []

50 postów []

100 postów [X]

250 postów [X]

Opublikowano

Ja znam takiego jednego tipijczyka i ostatnio chciał żebym mu jakieś sms'y

na super wand'y wysyłał omg.. ale i tak się go nie boje :P

Opublikowano

Pogrywam czasami w tibie, ale rzadko bo to shit i mi się nie chce :)

Mam sentyment do tego gówna 2d jak do mario na pegazusa B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...