Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boisz się tibijczyków?

Machniuk

Ankieta  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Boisz si??

• Tak.
      12
    • Nie.
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, witajcie.

Mam do was pytanie, czy boicie się tibijczyków?

Bo jak każdy z was wie większość z nich to totalni psychopaci bez życia.

Dzisiaj przesłuchałem to: http://www.maxior.pl/film/155397/Dziecie_Tibii

I mogę powiedzieć że koleś mógł się spokojnie zabić z tego powodu że zginął w grze...

Co o tym myślicie? :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Weteran
Opublikowano

Tibijczycy to normalnie plemienie, raczej nastawione pokojowo do innych..często giną w wypadku samobójstw, więc nie ma się co martwić ;)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

UWAGA, film dla ludzi o mocnych nerwach

PS: jeśli nie lubisz gdy ktoś przeklina, nawet nie otwieraj

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

"Powtarzaj: Słońce jest żółte trawa zielona, słońce jest żółte trawa zielona, słońce jest żółte trawa zielona..."

"nie mam drugiego życia, Tibia jest moim jedynym życiem" xD

Tibijczycy przynajmniej niektórzy (ci uzależnieni) są naprawdę pojebani :P

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jeśli by przyszło co do czego to bym ich moim Truciakiem pociął ..^^

Ale się boje bo oni mają jakieś magiczne zaklęcia :(

Opublikowano

U mnie w kl jedna osoba gra w Tibię. I jakoś jest normalna.

Tibia to zło gdyż lasuje mózg xD

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Całkiem prawdziwa historia.

Byłem u kuzyna rok temu w wakacje, dowiedziałem się że od początku wakacji gra w tibie.. Zazwyczaj wychodziliśmy na dwór pograć w nogę, siatkę, pokąpać się w basenie, i bawić się w 10 osób w chowanego, podchody... Ale tym razem wakacje były takie : Kuzyn wstawał o 5, nakurwiał w tibie do 14 schodził na obiad (Dom 1 rodzinny, ma pokój na górze) w 2 minuty zjadał wszystko i wracał do tibi. Siedział do 23 bo już nie mógł wytrzymywać, jak patrzałem na jego oczy myślałem że wzrok niedługo straci tak miał czerwone. Postanowiłem zrobić mu żart, albo po prostu miałem zamiar go wkurwić ^^ Jakoś tam podszedłem do kogoś (Nie wiedziałem jak chodzić..) i on mnie zabił.. Kuzyn wrócił z kibla, a ja siedziałem do niego tyłem. Poczuł silny ból na plecach. Zajebał mi jakimiś drutami że mi krew strasznie leciała, szczęście rany nie były głębokie i już nic nie widać. Ciocia zabrała mu kompa i zakazała spędzać czas w domu, tylko na spanie ;d Resztę wakacji i pół roku szkolnego na dworze spędził... ;d Pojebana historia, ale mówię wam to się naprawdę zdarzyło. Nie zaczynajcie z ludźmi którzy są uzależnieni.

Opublikowano

Nie, nie boje się tibijczyków. :D

Wiadomo, że znajdzie się czasem taki no life co w to nakurwia caly dzień i sie bez przerwy wścieka, ale to chyba w każdej grze tacy są.

rydah for life

Opublikowano

Wrzuć mc, metina i tibię do jednego worka, wyjdzie coś o czym wolę nie wiedzieć

@top: w moim otoczeniu nie ma żadnych więc nie, ale chodzę do klasy gdzie większość to metińczycy -.-

Wyjdzie Tibia 2 ( w 3D )

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Ja bym byl ciekawy co on by zrobil jak by mu konto okradli :D

i nie, nie boje sie

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano
Kuzyn wrócił z kibla, a ja siedziałem do niego tyłem. Poczuł silny ból na plecach. Zajebał mi jakimiś drutami że mi krew strasznie leciała,

Bym mu tak zajebał, że by nie wstał jakby mi takie coś zrobił :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP

To psychole, nawet to by nie pomogło. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Ja tam też grywałem w tibie i co z tego. Rzeczywiście było tak że przez jakiś czas non-stop nawalałem w tibie. Ale nie wściekałem się tylko dlatego że padłem albo straciłem jakiegoś itemka. A takie nagranie jak podał Machniuk to są podstawiane filmiki. Tylko po to żeby porobić sobie jaja.

Wg. to nasłucha się jeden z drugim takich filmików a potem każdy kto gra w tibie uważany jest za psychopatów i no-liferów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...