Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

News - CrossFire Europe!

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie co wy odwalacie?

CBT, czyli Closed Beta Test ZACZNIE się 30 sierpnia, i będzie trwał około 2 miesiące (być może), więc około grudnia sobie pogracie :)

I dla tych, którzy są troszeczkę nie doro....

To jest GLOBAL, tak jak ten UK.

Raty i wgl będzie takie same.

Ja już aktywowałem konto, i jestem zapisany na CBT. Będę wam dawał znać, co i jak.

A i kluczy raczej już nie będzie, ale czekajcie.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Oskar @

"3.Wypierdalaj" .Tak to sobie dziecko możesz mówić,ale do mamy jak Ci jedzenie przynosi do korytka ;)

Tak ku*ra pasuje Tobie teraz,bo cwianiak edytowałeś post po moim a wczesniej się wyżalałeś jak to jest źle ,że jest tak mało broni...

Opublikowano

jak wpisuje klucz i jak klikne active czy cos to wyskakuje: Du hast dich schon für die Closed Beta angemeldet. po przetlumaczeniu "masz juz do zamknietej wersji beta.", czyli juz na 100% bede mogl grac w wersje beta ? zapisalo mnie!?

Opublikowano

Wszystkie jak powiedziałeś "nie doro..... ludzie" myślą po prostu że będą serwery 4fun xD xD. Możliwe że będą. Albo np. jak na Rosyjskim bronie za 9k. Albo chińskim za każdy lvl broń ;):ninja:

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Boże...

Co wy tak rozmyślacie, i snujecie domysły. Ja jestem Beta Testerem, i ja wam napiszę, co jest, i jakie ma się pingi.

Spokojnie, wszystko w swoim czasie.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

@up Popieram Zrob nowy dział!

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się...

Po co robić nowy dział?

Jak wyjdzie CrossFire EU, to o z8games się zapomni.

Zrobimy subforum, o nazwie "CrossFire Europe", wszyscy będą tam pisali, a w głównym dziale będą póstki, jak...

30 sierpnia są CBT, jak wcześniej napisałem, powiem wam co i jak ;)

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

CBT nie powinno trwać długo. A dlaczego zapytacie?

Bo niemiecka firma chce jak najszybciej zacząć zarabiać.

CBT powinno potrwać około 2/3 tygodnie.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Ludzie ... Jak czytam to co wy piszecie to mi się płakać chce że tutaj tacy ludzie są... CrossFire EUROPE jak sama nazwa mówi to całkiem inna firma całkiem co innego... Z8 to tak jak inne serwery typu filipińskie, chińskie itd... Mam nadzieję że wszystko będzie dajmy na to tańsze lub chociaż że dadzą więcej kasy na start itd. Konta wam NIKT nie przeniesie bo pomyślcie sobie jaki oni mają z tego zysk?? Żaden... Z8 zarobiło a oni mają wam dać takie same konta :D?? Teraz będzie rywalizacja między Z8 a EU chociaż wątpię żeby EU miało jakieś szanse . Programiści i cała ekipa Z8 to zawodowcy i pracują przy tych plikach kilka dobrych lat i raczej się znają na rzeczy. A jak będzie taka potrzeba to i zajadą ten europejski serwer... Tam są hakerzy którzy mogą bez problemu zniszczyć każdego jednego co im będzie stawiał jakie kolwiek warunki lub będzie im podbierał ludzi. Heh, patrzcie na taką eternie ^^ Myślicie że kogo to była sprawka z z8 odeszło jak eternia była około 30/60tyś ludzi czyli stacili jakiś dobre 2mln $ Za tych ludzi ^^ Nawet nie wiem czy nie z 200.000ludzi poszło bo był wtedy tłok jak nie wiem co... Tak że nie macie się co tak strasznie nastawiać na ten serwer bo jak znam życie skończy jak Eternia ...

Opublikowano

@up

EU nie będzie jakimś PRIVATE -.- będzie to GLOBAL... Europa została poszkodowana może własnie dlatego że będziemy mieć swojego CFa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...