Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LIKECRAFT [DEDYK] [NO WL] [MIX SERV] [EKONOMIA]

Viger

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam grac , nie ogarnięta administracja , Czepiają się że mam 13 lat i wgl .

Nie polecam , Takie Moje zdanie .

Dzięki .

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Nie polecam grac , nie ogarnięta administracja , Czepiają się że mam 13 lat i wgl .

Nie polecam , Takie Moje zdanie .

Dzięki .

Na serwerze Cię często nie widziałem, a już oceniasz, że administracja nieogarnięta. Administracja jest ogarnięta, a ty nie umiesz tego zauważyć.

Opublikowano

Na serwerze Cię często nie widziałem, a już oceniasz, że administracja nieogarnięta. Administracja jest ogarnięta, a ty nie umiesz tego zauważyć.

Byłem tam adminem , i wyszłem raz bo mam prywatne życie , na 2-3 dni i odrazu po adminie = ...

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Jeśli ktoś chce unbana to musi sie zalogowac na innej postaci i o niego poprosic, admin wtedy się upewni że ban nie jest zasłużony i odbanuje.

Nie możemy odbanować wszystkich bo niektóre bany są zasłużone.

Nie czepiamy się młodych ludzi o ile nie są adminami - ja osobiście nie lubię adminów w wieku 12 lat i będę z tym walczył.

Dzieci w wieku 12 lat lubią pokazać że coś znaczą, że mają władze itp potem różne rzeczy z tego wynikają.

Opublikowano

@Refresh, Zapraszam graczy pro, wszyscy którzy się skarżą nie potrafią poradzić sobie w odwzorowanym świecie. Zapraszam!

Opublikowano

Witam Was!! Czy moglibyście dodać do WL gracza KazdyMaChwile ? Chciałbym zagrać u Was, gdyż spodobała mi się reklama serwera oraz przeczytałem wiele pozytywnych opinii na jego temat. Pozdrawiam!!

Opublikowano

Dodaj Keski. Zainteresowała mnie reklama serwera, gram w minecrafta od wersji 1.4, mam 15 lat i to chyba na tyle. GG w razie potrzeby: 20145180

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...