Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LIKECRAFT [DEDYK] [NO WL] [MIX SERV] [EKONOMIA]

Viger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ded987ee6e1679b5cfc880740d6bf53a.jpg

REAL LIFE

IP: s1.csrv.pl:14084

POSZUKUJEMY DOŚWIADCZONYCH GRACZY NA STANOWISKA MODÓW J.ADMOW KID MODOW

INFORMACJE NA SERWERZE

9b0b4676e6856c582e2fd2912a9769e4.png

OPIS:

SERWER POLEGA NA ODZWIERCIEDLENIU NASZEGO ŻYCIA,

gracz może ZAKŁADAĆ FIRMY, pracować u kogoś,

być górnikiem, farmerem, ogrodnikiem, lub nawet ochroniarzem. Możliwości jest wiele. np( Rada miasta)

Na początku gracz mieszka w dzielnicy Slumsów z której musi się wydostać.

Dalsze możliwości gracza to np założenie firmy, start w wyborach do Rady miasta lub na burmistrza.

Administratorzy i moderatorzy pomagają w początkowej fazie gry tłumacząc co i jak.

Na serwerze nie znajdziesz oszustów i adminów dających itemy samemu sobie.

WSZYSTKO OPIERA SIE NA WOLNYM RYNKU POPYCIE I PODAŻY

d1dda141351f276a8766519b7697bab2.png

LIKECRAFT

Whitelist: OFF

PVP: OFF(będzie ON)

Moby: OFF (będą ON)

Potwory: OFF(będą ON)

Wersja: 1.7.3

KONIEC Z CRASHAMI !!!!

WSZYSTKIE POTRZEBNE PLUGINY SA: od Authme, przez iconomy , worldguardy, lwc... Prawie wszystkie dostępne

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram tam już jakieś 2 dni, włączyli moby, jest noc/dzien, jest woda, są pistony. Nie ma lawy i tnt.

Generalnie po poprawkach jestem zadowolony, jutro stawiamy z bratem własną firmę.

Polecam.

Opublikowano

Administracja ma nowych graczy w głębokim poważaniu. Na serwer wszedłem o godzinie 1 w nocy i poprosiłem admina o działkę w dzielnicy slamsów. Jaką odpowiedź otrzymałem? " Nie chce mi się " Prosiłem go około 2 godzin do 3 w nocy, napisał że zaraz mnie doda i lognął... I za to mam żal do admina

Opublikowano

Administracja ma nowych graczy w głębokim poważaniu. Na serwer wszedłem o godzinie 1 w nocy i poprosiłem admina o działkę w dzielnicy slamsów. Jaką odpowiedź otrzymałem? " Nie chce mi się " Prosiłem go około 2 godzin do 3 w nocy, napisał że zaraz mnie doda i lognął... I za to mam żal do admina

Daj spokój - mogłeś to rano załatwić, wczoraj o pierwszej w nocy admin i jego znajomi z reala mieli jakąś bibe - trudno żeby cię najebani obsługiwali.

Poza tym część adminów nie ogarnia po prostu, część sabotuje serwer ale z czasem head admin dojdzie do wniosków i zacznie bardziej uważać na to komu daje admina.

Serwer jest ok.

Znawca
Opublikowano

Dostałem bana byłem instruktorem z jakiego powodu ban?! wytłumaczy ktoś?

Ja też dostałem bana, pododbno to sprawka moda "amakuzax" coś takiego, ale niestety nie ma żadnego admina, aby to naprawił, no ale myślę, że dziś sobie pogram

Opublikowano

Nie polecam serwera, mod (kid - w sensie dzieciak -.- ) amazux cos tam banuje za prawdę. Szkoda mojego i waszego czasu na ten serwer. Pozdrawiam Yellowa, jedynego admina którego widziałem na serwerze, szkoda tylko że trzeba było spamować aby przeczytał i zareagował..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

amazux rozwalil serwer bo nie mogl sie pogodzic z faktem ze nie dostal adma a inni dostali - nie ma go co chwalic bo to dziecko jakies.

Serwer jest juz naprawiany, zaraz bedzie backup i wszystko jak ta lala.

Opublikowano

Nie polecam serwera, mod (kid - w sensie dzieciak -.- ) amazux cos tam banuje za prawdę. Szkoda mojego i waszego czasu na ten serwer. Pozdrawiam Yellowa, jedynego admina którego widziałem na serwerze, szkoda tylko że trzeba było spamować aby przeczytał i zareagował..

Ostatnio to mało byłem na serwerze, nie zauważałem, bo jak tyle osób spamuje a ja sam na serwerze to nie dziwne, że nie zauważę twojej wiadomości.

Znawca
Opublikowano

amazux rozwalil serwer bo nie mogl sie pogodzic z faktem ze nie dostal adma a inni dostali - nie ma go co chwalic bo to dziecko jakies.

Serwer jest juz naprawiany, zaraz bedzie backup i wszystko jak ta lala.

To pewne, że wszystko będzie działało?? Bo ja już myślałem że będzie po takim PRO servie. A skąd masz takie wiadomości, że już wszystko naprawiane?? od naViger'a ? Jak masz jakiś kontakt z naVigerem to poproś aby odbanował SnakeBald bo nie mogę grać :)). Pozdrawiam RLZ

Opublikowano

Nie polecam admini mają w dupie graczy jak i również server dają opa byle komu server już 2 raz zniszczony żadnej pomocy , za każdym razem gdy server zostanie zniszczony twój dom itemy i pieniądze znikają to admini też mają gdzieś nie warto grać .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...