Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer]Serwer Prywatny do Warrock własnie wystartował

s1wykamil

Warrock Priv  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jaki chapter woleli?cie by gra? ??

• Chapter 3
    • Chapter 1 (?ci?ganie clienta , stare postacie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up to tak samo było z metinem i teraz jest od ch*ja serwerów, później się to pewnie rozwinie.

@top chapter 3 bo z jedynką za dużo roboty.

@down jakie wkręcanie?! Już na nim grałem i mu wierzę. A zabezpieczenia i prawa autorskie? Skąd oni mogą wiedzieć że on w ogóle zrobił server?

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ludzie, weźcie się uspokójcie wreszcie z tym privem. Koleś Nas wszystkich próbuje wkręcić i tyle. Taki serwer nigdy nie powstanie, więc czemu się łudzicie i posty nabijacie ? Nie rozumiem tego. On już się pochwalił tyms serwerem zanim on w ogóle powstał. Więc jak drogi autorze tego serwera - Zrób serwer, podaj jego wszystkie dane i niech uruchomi IS i wtedy niech się chwali swoim serwerem, ale i tak tego nie zrobi, bo ten serwer nie powstanie. Powody ?

- Zabezpieczenia, są z pewnością takie, że nikt z MPC ich nie rozpracuje;

- Prawa autorskie, chyba nie muszę tłumaczyć;

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

żal mi was, wierzycie jakimś plotkom, bo kiedyś ktoś powiedział, że nie da sie zrobić priva. JEDNAK WIDZISZ, że sie da .... Sam kiedyś z kolegą zrobiliem takie cacko.

Opublikowano

kurde szlachetny ty dzieciak jest pier**lisz że ludzie z mpc są głupi a sam jesteś mpc

nie wierzysz a nawet nie wbiłeś na hamachi wiec czego chcesz

dzieciaku !!! ?

Opublikowano

szlachetny raport poszedł

I like Likes !!!!!!! But i hate Justin Bieber

Komentarzy:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Odwiedzin na profilu:

100

200

300

400

500

600

700

800

900

1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...