Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Tekstury

Ciler90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dostałem takiego e-maila i chciał bym się z wami podzielić :P a wiec : It's the perfect time to come back and see what's new in War Rock! An all new texture pack was just added to the game, meaning everything has received a visual upgrade! Vehicles, player maps, buildings and weapons all look stunning, it's like you're playing a brand new game!

We're also excited to announce the launch of permanent weapons. The Permanent AI-AW hits the Marketplace on 8/5/2011 at 12:00am PST. Check out the new texture updates and the permanent AI-AW today. Visit the official War Rock website for more exciting game updates.

See you in-game! Wtłumaczeniu na Polski : To doskonały czas, aby wrócić i zobaczyć, co nowego w War Rock!Wszystkie nowe opakowanie tekstury właśnie dodane do gry, czyli wszystko, co otrzymał wizualne upgrade! Pojazdy, mapy gracza, budynków i broni wszystkich oszałamiający wygląd, to jak grasz nowe gry!

Jesteśmy również z przyjemnością informuje o wprowadzeniu stałych broni. Stała AI-AW uderza Marketplace na 05.08.2011 at 12:00 am PST. Sprawdź nowe aktualizacje tekstury i stałych AI-AW dzisiaj. Na oficjalnej stronie War Rock bardziej ekscytujące aktualizacji gry.

Więc najprawdopodobniej 05.08.2011 r (piątek) o godzinie ( coś koło ) 21.00 (sam obliczałem jak by był błąd to sory) będziemy mieli zaszczyt gościć AI-AW na zawsze i nowe textury i może wreście dodadzą bikini event na który wszyscy czekamy :) skoro robią aktualizacje bardzo możliwe to możliwe. Myślę że info się przydało liczę na - :)

Zbieram - !

Opublikowano

najprawdopodobniej broni typu tmp-9 m60 i inne mozliwe ze tez khali .... zmiania na takie jak w WRK

Opublikowano

No ciekawe bardzo. Ale nikt tego nie wie kiedy będzie ten event może być jutro dziś a może go nie być w cale to zależy od k2

Pomogłem daj + a odwdzięczę się + lub -

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tak to jest jak dzieci do szkoły nie chodzą. W e-mailu jest tylko napisane że w sobotę (Godzina wyżej) będzie Retail na AI_AW w MarketPlace, jest dopisane również że będą nowe tekstury. Jełopy! Żadnego Bikini Event nie będzie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...