Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Nowa mapa Diabelskie Katakumby na Globalu!

xbandzior

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie ze bd nowa mapa (do 2030 jeszcze daleko ale co tam) szkoda ze ci debile nie pomysleli nad zwiekszeniem max lvl'a bo nie bedzie ;) Pozdrawiam Ymir i kochany Gameforge ;*

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Na metin2 beta będzie 17.08.2011 . Już ustawiłem przypomnienie w telefonie. Zastanowię się , czy wracać na PL'a :D . Potworki fajne , ale mam wrażenie , że gdzieś już to widziałem . Teraz czekać , aż znowu jakiś weteran w tworzeniu serwerów je podpieprzy i udostępni całemu światu . ^^

A co za problem rozpakowac ich clienta jeszcze clienta pla nie zabezpieczaja no to ...

Mozna bedzie tez z bety wziac i tyle

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Z Mojej strony nie wiem na co liczycie nawet jakby wprowadzili to w tym miechu , zwiększą max Lv itp , to i tak wstęp na tą mapke będzie od 90 lv +

gdzie może taki lv ma 2% Userów Mpc

Opublikowano

Mam info z tajnych źródeł nie joke, słyszałem od jakiegoś z członków ;p teamu.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

O widzę coraz lepiej grafika i pl może nie będzie taki nudny jak teraz .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Mam info z tajnych źródeł nie joke, słyszałem od jakiegoś z członków ;p teamu.

Ale ściema hahaha

First metin2.pl ma podpisaną umowę na 25 serwów

Second żaden członek teamu nie posiada takich info, to tylko mogą wiedzieć TM w co wątpie, to tylko wie GF ;]

Opublikowano

Powiedzmy że to wejdzie i zdejmą blokadę na lvl'e to po 1 już mało kto gra na pl'u po 2 z tych 90-99+ mało kto został bo pewnie od takiego lvl'a będzie mapka po 3 jak dla mnie to i tak bez sensu dodawanie tego wszystkiego grafika tej mapki na pewno niczym nas nie zaskoczy bo to tylko metin... jak im się tak strasznie nudzi dodali by wreszcie mapkę powiedzmy np. na 50lvl czy tam 70 a nie nawalać od 60 do 75 lvl'a powiedzmy na oko w tym gównianym V2 to już na serio robi się nudne <_<

Pozdrawiam B)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ale ściema hahaha

First metin2.pl ma podpisaną umowę na 25 serwów

Second żaden członek teamu nie posiada takich info, to tylko mogą wiedzieć TM w co wątpie, to tylko wie GF ;]

A Ty skąd wiesz, że ma podpisaną na 25 serwerów ? Jakoś inne metki mają więcej (niemiecki, turecki).

Druga sprawa to nie uwierzysz, ale ludzie z Teamu rozmawiają ze sobą... ale info co do nowego serwera nie ma (a pytałem dość wysoko), nawet TM nie wiedzą nic o serwerze (o mapce też niewiele), zazwyczaj są powiadamiani 1-2 tyg przed.

Opublikowano

Powiedział coś kto ma na bite 42 posty...

A po drugie GM nie są formalnie informowani na temat serwerów tylko niektórych informują...

A co do podpisania umowy na serwery... mogą nawet kupić dzień przed wystartowaniem serwera...

Chcecie luknijcie

:D

tumblrmv8l.gif

Opublikowano

Hm myślę że dosyc prawdopodobne jest to iż zwiększą limit levelowy ale wątpię by wyszedł nowy serwer tylko dlatego że dodają nową mapę np. jak dodali v3 do Atlantydy to nie dodali nowego serwera a mogli by :) myślę że dodadzą dopiero nowy serwer jak wyjdzie nowa wersja HS :) A co do nowej bardzo mi się podoba żałuje że nie mam +90 bym mógł tam się pobawic :)

Gra:Gunz nick:Platinium1 lvl.13

Opublikowano

Ale Ty jesteś niedoinformowany teraz nie napiszą dopiero tydzień przed betą grałeś kiedyś na becie...

tumblrmv8l.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...