Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] robertadm wyrzucony

LESIUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę mnie to wszystko dziwi bo jeśli ktoś ma zamiar pierdolnąć robotę taką jak miał robert to razcej nie robi tego od tak pop prostu w mgnieniu oka tylko raczej po dłuższych przemyśleniach,więc gdyby faktycznie odszedł to chyba oczywiste że by sięjakoś z użytkownikami pożegnał na forum czy na czacie a jakoś niczego takiego nie było.

Pozatym ze dwa dni temu na PL3 pojawił się o 6 rano jakiś BA_Manta i pierdolił że jest nowy no i po bardzo któtki czasie całe to pierdolenie że robert odzszedł...wyjebali go na zbity pysk i uciszyli blokując konto żeby nie nabrudził im jeszzcze bardziej...to czy wspomagał nas w boceniu czy też nie to tego sięraczej za prędko nie dowiemy a pozatym on miał takie same możliwości co pies na smyczy i nie sądzę aby mógł wpłynąć jakoś w większej miertze na możliwość bocenia...owszem był adminem ale są admini i admini i nawet tu na forum jeden admin ma full opcje w PA a drugi ma tam wielki huj i podobnie w zasyfiałym BP jest że szwaby ogarniają kaske i mają możliwości a nasi to tylko zwykłe robole od odpierdalanmia czarnej roboty więc reasumując może i mógł jakąś tajemnice BP nam podrzucić za co szybko go uciszyli ale nie uwierze że robił sam boty czy pilnował żeby kerkavy itp sobie spokojnie latały...

Co do CMów i całej reszty to już nierazn na forach warezowych widziałe identyczne sytuacje jak np na precylu że admin czy smod odchodził a tu cała dzieciarnia pisze wróć do nas,bez ciebie nie ma ekipy i takie tam i identycznie odpierdalali jak w DO za co dostawali kopa a później tylko była żebraczka żeby ich spowrotem przyjąc....zwyczajnie CM i reszte team'u pod wpływem chwilowej emocji się podjarała a wy panike siejecie i słuchając plotek wymyślacie bzdury o armagedonie w świecie bociarstwa i tyle...

ja powiedziałem,pierdole co się dzieje w ich ekipie i wczoraj przedłużyłem bota o kolejne pół roku bo jak bociłem tak boce i będe bocić póki nie uznają że ta gra nie ma jużpopytu i jej nie wypierdolą z serwera wrzucając na jej miejsce syf dla wieśniaków a'la z nk sadzących swoje pierdolone pole marchewek...

Pozdro dla bociarzy trzeźwo myślących a oszołomów jak zwykle pozdrawiam środkowym palcem.

Dokładnie ja mam takie samo myślenie. + dla Ciebie za prawdomówność

bugpointblack.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no trudno żeby nie obserwowali ale co z tego...jeśli ekipa DO obserwowała forum to w dupe dostawali tylko Ci co mieli takie same bądź podobne nicki tutaj i tam...zapewne nie odrazu ale napewno byli w pierwszej kolejności prześwietlania i nie ma bota którego nie da się wykryć...po prostu nikt nie robi tego na masową skale póki nie ma konkretnych podejrzeń i w indywidualnych przypadkach byli sprawdani,sam skrypt można wychujać ale dobry programista wypatrzy,może nie odrazu ale po dokładnym przetrzepaniu konta wyhaczy bociarza i tyle...ale co to za proble,wiekszość bociarzy jedzie na dedykach więc nawet jak im wyjebią konto to jadąc na kerkavie moment będzie FE i napierdalanie wroga na jego własnym x-8...sam miałem usunięte konto i IP zablokowane i po tygodniu czasu bot+ misje dla wszystkich firm łącznie z misjami dla wroga jest 17lvl i zaraz będzie czołówka (PL3) takze w dupie mam całą ekipe polskiego supportu i DO...kto bocił zawsze będzie bocić i tyle a dzięki wspaniałemu forum MPC w dupie mam czy mi konto usuną czy teżnie bo za tydzień znów będe napierdalać konkurencje i kubusia na x-6 walić solo bez stresu

Opublikowano

heh i paszoł won zdrajcom !

teraz czytając forum do natknołem się na coś takiego

plsolid.gif

wybaczcie że kontakt gg i sygna została usunięte

od jakiegoś czasu nieboce :D ale jestem pod lupą

Opublikowano

Szczerze, jebie mnie to.

Pozdrawiam,

NoobKillerPL

( SpamTeam )

i za to lubię twoją szczerość xD

Opublikowano

NoobKiller cały czas mnie rozpierdalasz :D

@ topic Ja tam myślę, że ten "tajemniczy robert" przegląda teraz sobie nasze mpc i śmieje się, lub cieszy się, że coś się domyślamy ;)

@ ten z cyferkami w nicku - dobrze gadasz ;)

Opublikowano

A nie pomyśleliście ze mogli iść z nim na ugodę (Robert wyjścia nie miał ;d) , jeśli chcieli by go wyrzucić to albo 3 miesięczne wypowiedzenie, albo dyscyplinarnie. Wiadomo ze po dyscyplinarce ciężko znaleźć inna prace, wiec ci z góry wzięli go na rozmowę i powiedzieli ze albo odchodzi albo dyscyplinarka, każdy normalny człowiek złożył by wypowiedzenie żeby nie mieć na grzebane jakimiś dyscyplinarkami i chuj wie ile czasu szukać innej roboty.

To tylko przypuszczenia nie mowie ze tak było

Opublikowano

A nie pomyśleliście ze mogli iść z nim na ugodę (Robert wyjścia nie miał ;d) , jeśli chcieli by go wyrzucić to albo 3 miesięczne wypowiedzenie, albo dyscyplinarnie. Wiadomo ze po dyscyplinarce ciężko znaleźć inna prace, wiec ci z góry wzięli go na rozmowę i powiedzieli ze albo odchodzi albo dyscyplinarka, każdy normalny człowiek złożył by wypowiedzenie żeby nie mieć na grzebane jakimiś dyscyplinarkami i chuj wie ile czasu szukać innej roboty.

Gdyby jemu cos takiego powiedzieli to ma prawo złożyć papiery do śadu na podstawie zastraszania , chociaż ciekawi mnie jak Bug Point się skapnoł że jeden z nich dorabia na lewo oto pytanie na śniadanie xD

Opublikowano

Zwolnienie dyscyplinarne?

Z czego z bycia administratorem?

Ogólnie nigdy nie dowiemy o co na prawdę chodzi, może nie chcą rozgłosu i załatwił to Robert z zarządem cicho.

Powodów mogło być wiele, i nie warto snuć podejrzeń i dziwnych teorii spiskowych.

Opublikowano

A ja wam mówię że go wyjebali, prosty przykład: Gdyby sam odszedł to sam by napisał info o tym że rezygnuje i dziękuje za wspólnie spędzony czas bla bla bla.. ale tego nie zrobił bo nie miał okazji, konto odrazu zostało zablokowane, a później aga_adm napisała za niego że niby to była jego decyzja bo zwyczajnie nie chcą napisać prawdy, pewnie chodzi o przekręt na dużą skale.. jak by to była jego decyzja to by nie było takiego poruszenia i połowa ekipy by nie odeszła za nim.

ref

Opublikowano

Ja myślę, że coś z botami mieli wspólnego, ale czemu połowa ADM. odeszła?? Poczucie winny? Dość gry?? Spekulacji jest mnóstwo, ale jak było może się kiedyś dowiemy.

Opublikowano

Ja myślę, że coś z botami mieli wspólnego, ale czemu połowa ADM. odeszła?? Poczucie winny? Dość gry?? Spekulacji jest mnóstwo, ale jak było może się kiedyś dowiemy.

Nie pisz juz takich bzdur ze odeszla, bo to oczywiste ze zostali wywaleni na zbity pysk. Zadnych pozegnan, niczego. Nawet za Roberta musiala Aga pisac...

Na pewno cos z botami.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Nie pisz juz takich bzdur ze odeszla, bo to oczywiste ze zostali wywaleni na zbity pysk. Zadnych pozegnan, niczego. Nawet za Roberta musiala Aga pisac...

Na pewno cos z botami.

;ooo

btw. Po co miał by się żegnać?? Bo ty mu każesz, wolał odejść spokojnie i już... A aga pewnie pisała dlatego, że chciała mu podziękować za wkład w forum i grę... Ale to nie ważne, ważne że odszedł/został wywalony. ;d

Opublikowano

;ooo

btw. Po co miał by się żegnać?? Bo ty mu każesz, wolał odejść spokojnie i już... A aga pewnie pisała dlatego, że chciała mu podziękować za wkład w forum i grę... Ale to nie ważne, ważne że odszedł/został wywalony. ;d

Tak kurwa.

3 lata+ ciezko pracował jako admin i nagle mial ot tak odejsc bez pozegnan ?? I przy okazji 10+ modow tez "odeszlo", bez zadnego slowa.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Teraz tak niemcom się niechce czegoś zrobić to dają cynk polaczkom którzy to zrobią za jedną dziesiątą ceny !

Myślicie że szwaby nas lubią ?

U mnie na wsi jest takie powiedzenie z dziada pradziada " Dobry szwab to martwy szwab" lub " Łopatą przez łeb i do piachu"

Amen :D

Opublikowano

Jak dla mnie, jest to bardzo dziwne, że za Robkiem odeszła reszta polskiej ekipy... Solidarność supportowa? ^_^

Kbot zawsze był wygrywalny... Ale w minimalnym stopniu. ;)

Opublikowano

Jak patrze na to co poniektórzy pierdolą to mi się kłaki na łysej bani w loki zawijają o.O

Wyjebali go i tyle a moderatorzy? to zwykłe przydupasy były i tyle, zaczeli odpierdalać bo chcieli pedzie swojego naczelnego robercika no to więc i ich wyjebali dla świętego spokoju...proste,czasy są takie jakie są i jak jesteś na czyjejś łasce to albo morda w kubeł i do roboty albo wypierdalać jak nie pasuje i tyle....

Snujecie domysły jak coś kurwa w stylu "czy jak porwie mnie ufo to czy mnie nie wyruchają przypadkiem" rozumiem że chęć dyskusji was ogarnia bo ploty się rozsiały i tego się nie uniknie ale może tak kurwa ogarneli by się co poniektórzy zamiast podniecać się i pierdolić coś co ktoś już nawypisywał gdzieś i co zostało zapodanesetki razy gdzie się da jako to samo gówno tylko w innym papierku.... :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...