Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] robertadm wyrzucony

LESIUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Roberta dołączyli: BA_LastGrosz, MOD_Bosik, BA_Baska, CM_Olimpia, SCM_Agness, CM_Roza, CM_Cleaner...

Jednego nie rozumiem jeśli odszedł z własnej woli to dlaczego oni też i dlaczego na forum sporo osób ma sygnature Solidarność z Robertem?Tak jak by go wyrzucili a ekipa chce przywrócenia go do stanowiska

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli odszedł to czemu dostał bana ? myślisz ty jełopie ? jeżeli się wypowiadają z kipy to tylko tracą prawa a nie konta ! .

Konto każdego z ekipy darkorbit jest blokowane, gdy odchodzi. Zauważ, że blokowane są służbowe konta, prywatne zostają.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Jeżeli odszedł to czemu dostał bana ? myślisz ty jełopie ? jeżeli się wypowiadają z kipy to tylko tracą prawa a nie konta ! .

Konto zostało zablokowane po to aby już nie mógł wejść na swoje konto bo już nie pracuje. Każdy admin, mod, cm jeśli odchodzi jego konto zostaje zablokowane. Dlaczego nie usunięte? Aby zostały jego posty. Wyobrażcie sobie jakby usunęli mu konto, prawie cały dział oficjalnych ogłoszeń byłby pusty. Może jeszcze kiedyś wróci.

Opublikowano

Yhy no pewnie.

Tak sobie z wlasnej woli odszedł bez powodu.

Musieli go wyjebać ;)

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Raczej samemu odszedł. Może ma ważniejsze sprawy w zyciu niz zajmowanie się durnymi dzieciakami z prośbą o zwrót zyć (nie mówię teraz o Was) bo mama im wyłączyła internet. Ja na jego miejscu też bym się wycofał. Tak dużo zdziałał dla polskiej społeczności DarkOrbit że głowa mała. Teraz to dopiero się zacznie piekło. Nawet BA_LastGrosz też zrezygnował i kilku jeszcze innych MOD, STM i CM.

Teraz nie będzie tak łatwo kontaktować się z supportem. Nie wiem czemu knujecie teorie spiskowe. Ktoś puści małą plotkę i wszyscy w to wierzą. Oczywiście to nie oznacza że robertadm nie odwiedzał naszego forum. Mógł sobie odwiedzać nasze forum aby wiedzieć co w trawie piszczy. Tylko na naszym polskim forum darkorbit była informacji od robertadm że wiedzą o speedhacku i o nędznej teorii spiskowej że BP współpracuje z twórcami botów. Można wreszcie zakończyć tą plotkę.

Opublikowano

Raczej samemu odszedł. Może ma ważniejsze sprawy w zyciu niz zajmowanie się durnymi dzieciakami z prośbą o zwrót zyć (nie mówię teraz o Was) bo mama im wyłączyła internet. Ja na jego miejscu też bym się wycofał. Tak dużo zdziałał dla polskiej społeczności DarkOrbit że głowa mała. Teraz to dopiero się zacznie piekło. Nawet BA_LastGrosz też zrezygnował i kilku jeszcze innych MOD, STM i CM.

Teraz nie będzie tak łatwo kontaktować się z supportem. Nie wiem czemu knujecie teorie spiskowe. Ktoś puści małą plotkę i wszyscy w to wierzą. Oczywiście to nie oznacza że robertadm nie odwiedzał naszego forum. Mógł sobie odwiedzać nasze forum aby wiedzieć co w trawie piszczy. Tylko na naszym polskim forum darkorbit była informacji od robertadm że wiedzą o speedhacku i o nędznej teorii spiskowej że BP współpracuje z twórcami botów. Można wreszcie zakończyć tą plotkę.

Być może nasza społeczność była kolejną z przyczyn odejścia? Lub ktoś "podkablował" roberta, że niby ma powiązania z MPC?

Z resztą - to nie ważne. Jeśli Kbot i Ibot przestaną być wykrywalne, to wtedy możemy zacząć się bać ;)

Opublikowano

Jednak robert ma klasę jak np. Sprzedawał/Współpracował z Botami to jak się dowiedzieli to koleś ma klasę że odszedł. Może zrobią własną grę, hmm ciekawie by było.

Opublikowano

Skomentuje to tak. Jeżeli patrząc na ten temat z innej strony to są inne jeszcze czynniki. Ja w tą cholerna grę gram już około 3 lata. Zaczynałem na GL1 grę i grałem jeszcze wtedy z osobami które jeszcze nie były w supporcie. I po tym jak np klan SPQR zajmował najwięcej stanowisk to była jazda. Ale wracając do tematu w supporcie jest wiele przekrętów o których my nie wiemy a te rzeczy się tam dzieją. Wy to komentujecie a popatrzcie na to z innej strony. Jednego dnia z stanowiska zostali usunięci z własnej woli albo wywaleni BA, CM i MOD no i odszedł niby Robert. Nie wiadomo dlaczego, z jakiej przyczyny. Ale taka sytuacja już dawno temu się stała jak to jeszcze Nemezis nie był team liderem a był razem z Izrafelem BA. Wtedy na jeszcze w supporcie było wielu graczy z byłego klanu SPQR. Wielu zostało wywalonych z supportu za używanie botów a sam np Izrafel odszedł z własnej woli a na forum napisał że w supporcie są przekręty na wielką skale. I ja się nie zdziwię że wyjdzie na jaw że 3/4 supportu może polecieć ze swojego stanowiska i nie dlatego że Robert odszedł a dlatego że wszystko co tam się dzieje wyjdzie na jaw. Oprócz tego ja stawiam że w najbliższym czasie jeżeli nikt się polskim supportem darkorbit nie zajmie tak jak to robił Robert to będzie wiele problemów i kłótni. Już teraz na forum za byle co można dostać bana. Za słowo bot ban bo ludzie za dużo pisali. Za kłótnie na forum np na temat kto kogo rozwalił nie używając nie cenzuralnych słów ban jako że się kłócisz z moderatorem. A na czacie nie lepiej za to że zapytałem się dlaczego gwiazdkuje słowo MHH dostałem bana bo debil myślał że przeklinam. I co to ma być za rozmowa gdzie wszędzie banują.

A i jeszcze jedno ktoś wyjechał że rozmawiał z motylkiem i to nie prawda. Ludzie zrozumcie to że nie mogą wam powiedzieć co się tam dzieje bo polecą z stanowiska. Np mój stary znajomy o nicku Świstak który był CM dawno dawno temu za to że powiedział nam o aktualizacjach które miały wejść do gry dopiero za miesiać został wywalony ze swojego stanowiska.

Opublikowano

Zmiany zmianami ale za kilka tygodni znowu będzie system że odrazu ban albo będą zerować konto z pd i poważania. A tak naprawdę to już około 1/4 supportu polskiego ma bana na swoje forumowe konto czyli tak jak napisałem to dopiero początek tego co się zacznie dziać.

Opublikowano

Reasumując - jak niewiadomo o co chodzi to wiadomo że chodzi o kase

Lub o jej stratę... Myślę, że do tego 8 sierpnia boćmy jeszcze jak popieprzeni, a po tym czasie zahamujmy i obserwujmy obrót sytuacji...

Opublikowano

To ten Jestem_Hackiem? :O

Jestem Hackiem i Robert to dwie rózne osoby. Nawet jeżeli to jest jego sprawa.

Zaraz się okaże że był współudziałowcem ibot/kbot i dlatego za nie banów nie ma :)

Współtwórcami Ibota a potem jego przeróbki czyli kbota są rosjanie nie polacy. Nawet jeżeli coś by pomógł to niewiele.

ale spam ładny dziś był na global chacie na pl1 ^^

CM'i i SCM'i też spamowali

Ale jakoś nie mogę w to uwierzyć, że on miał potrzebę do robienia czitów bugów w DO... W końcu to chyba on wprowadził ten system anty botowy ? ;>

Tu taj ten sam komentarz co wyżej ale jeszcze dodam że nie on stworzył system anty botowy tylko niemiecy technicy którzy zajmują sią tą grą on tylko przekazywał informacje i zajmował się całym supportem darkorbit.

Jeśli złożył wypowiedzenie to nie został wyrzucony.

Beblok łatwiej jest napisać że złożył wymówienie niż został wywalony bo odrazu byłoby pytanie dlaczego. I jeszcze jedno czy ty byś odszedł z miejsca pracy gdzie sie poświeciłeś i poświeciłeś swój czas??

Lol! Robertadm był to Jestem_Hackiem.

Robertadm odszedł wczoraj.

Jestem_Hackiem też odszedł.

To chyba nie jest przypadek.

To że jeden odszedł to nie znaczy że drugi też musiał zbieg okoliczności. Sam na początku myślałem jak wyszło że mają podobną sygne ale to nie ta sama osoba.

KURWA STOP CM MOTYLEK TO MOJA ZNAJOMA KURWA CO TY PIERDOLISZ POJEBAŁO DO KOŃCA GO NIE ZOSTAŁ WYRZUCONY KURWA NIEDOJEB

ps : mozecie pisac warny na mnie

Dzis gadałem z nią na ts bo to jest Graczka GLOB 1 Klanu X i powiedziła ze jak by cię w realu spotkała za to co ty tu napisałeś to by ci wp.....

To że gadałes z nią możesz zostawić dla siebie. Tak jak napisałem w wczesniejszej wiadomości oni nie mogą zawsze powiedzieć prawdy bo stracą stanowisko. Raz powie prawde ale jak ktoś przyjdzie to może powiedzieć że to nie ona.

Do Roberta dołączyli: BA_LastGrosz, MOD_Bosik, BA_Baska, CM_Olimpia, SCM_Agness, CM_Roza, CM_Cleaner...

Jeszcze jaki Orbitek i kilka jeszcze osób. Jeżeli by złożyli wymówienie zostało ono by rozpatrzone tego samego dnia co Roberta ale przykro to mówić ale oni dostali bana przez noc więc nie złożyli wymówienia. Bo czytałem ich wypowiedzi o 2 w nocy.

I jeszcze jedno jeżeli macie bronić roberta to nie róbcie tego on byl jaki był wy go znacie z innej strony osoby które były w supporcie wiedzą jaki on jest. Był dobry bo potrafił ogarnąć tych idiotów ale nie wiecie co kazał niektórym osobą pisać lub jeżeli ktoś za dużo wiedział to najpierw go wywalił a jak ta osoba sie jeszcze stawiała to napisał co myśli na jego temat.

Edit

Jeszcze jedno ja nie bronie roberta ale łatwo jest wszystkie łaty przypiąć do jednej osoby ale trudno jest je odczepić.

Opublikowano

Jestem Hackiem i Robert to dwie rózne osoby. Nawet jeżeli to jest jego sprawa.

Współtwórcami Ibota a potem jego przeróbki czyli kbota są rosjanie nie polacy. Nawet jeżeli coś by pomógł to niewiele.

Tu taj ten sam komentarz co wyżej ale jeszcze dodam że nie on stworzył system anty botowy tylko niemiecy technicy którzy zajmują sią tą grą on tylko przekazywał informacje i zajmował się całym supportem darkorbit.

Beblok łatwiej jest napisać że złożył wymówienie niż został wywalony bo odrazu byłoby pytanie dlaczego. I jeszcze jedno czy ty byś odszedł z miejsca pracy gdzie sie poświeciłeś i poświeciłeś swój czas??

To że jeden odszedł to nie znaczy że drugi też musiał zbieg okoliczności. Sam na początku myślałem jak wyszło że mają podobną sygne ale to nie ta sama osoba.

To że gadałes z nią możesz zostawić dla siebie. Tak jak napisałem w wczesniejszej wiadomości oni nie mogą zawsze powiedzieć prawdy bo stracą stanowisko. Raz powie prawde ale jak ktoś przyjdzie to może powiedzieć że to nie ona.

Jeszcze jaki Orbitek i kilka jeszcze osób. Jeżeli by złożyli wymówienie zostało ono by rozpatrzone tego samego dnia co Roberta ale przykro to mówić ale oni dostali bana przez noc więc nie złożyli wymówienia. Bo czytałem ich wypowiedzi o 2 w nocy.

I jeszcze jedno jeżeli macie bronić roberta to nie róbcie tego on byl jaki był wy go znacie z innej strony osoby które były w supporcie wiedzą jaki on jest. Był dobry bo potrafił ogarnąć tych idiotów ale nie wiecie co kazał niektórym osobą pisać lub jeżeli ktoś za dużo wiedział to najpierw go wywalił a jak ta osoba sie jeszcze stawiała to napisał co myśli na jego temat.

Edit

Jeszcze jedno ja nie bronie roberta ale łatwo jest wszystkie łaty przypiąć do jednej osoby ale trudno jest je odczepić.

AHA! To ty jesteś ROBERT, bo sie bronisz!

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

AHA! To ty jesteś ROBERT, bo sie bronisz!

Aaaaaaaa. Nakryli mnie. Cholera i dobrze że zrezygnowałem.

Dobra a tak naprawde wole wytłumaczyć. I powiedzieć co jest prawdą co nie niż później on jest taki i owaki.

Opublikowano

Aaaaaaaa. Nakryli mnie. Cholera i dobrze że zrezygnowałem.

Dobra a tak naprawde wole wytłumaczyć. I powiedzieć co jest prawdą co nie niż później on jest taki i owaki.

Eee no... Jaja se robie ^^

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Nawet jeżeli robisz sobie jaja. To naprawdę wole by wszyscy wiedzieli jak jest naprawdę niż przyszyli łaty mu do dupy i mówili co on robił co on nie robił.

Bo już ktoś napisał że on mógł robić boty ktoś się z nim zgodził i już jest że niby robert robił boty. To jest w 50% nie prawdą nie znamy jej więc tak nie piszmy bo potem 3/4 ludzi będzie mówić on robi boty.

Opublikowano

Lesiup źle że nie zrobiłęś screena który może być już 100%. Ja nic do ciebie nie mam np. Ale np ja mogę napisać. Nezemis mi powiedział że robert kantował za plecami BP i wyciągał odnich duże pieniądze. I teraz jest pytanie czy jest to prawda, czy jest to kłamstwo jedno z dwóch. Oprócz tego co napisałem nie mam żadnego dowodu.

Jakby co nemezis nic takiego nie powiedział !!!! - To dla tych co czytają tylko część wiadomości.

Opublikowano

Co do CM motylek zobaczyelm jak to napisal(a) wiec wklejam !!!

ale wzioles pod uwage ze to jest skopiowane z innego czata??!! to byla zwykla pomylka przy spamie!! tak trudno to zrozumiec??

Opublikowano

Panowie i Może Panie. PIszę tu nowego posta by powiedzieć że nie jestem RobertAdm. Dostałem już 2 wiadomości z pytaniem ''Czy jesteś RobertAdm??" Nie ja nie jestem Robertem. Cieszył bym się jakbym nim był bo ludzie dla niego odchodzą, dla niego zaczyna się protest. Ale ja nim nie jestem. To że stanełem po jego stronie to nie znaczy że go bronie ale łatwo jest przyczepić komuś do dupy łatę ale trudniej ją odczepić. to po pierwsze. Po drugie ludzie odchodzą z supportu dla roberta co mnie bardzo dziwi ale tak jak napisałem to dopiero początek chaos'u gdyż na ich miejsca wejdą osoby które nie powinny być na tych miejscach i dzieki temu może być lepiej może być gorzej. Moim zdanie Robert był jaki był ale znam ludzi którzy wiedzą co on mówił, pisał na temat ludzi itd. Robert zrobił wiele dla polskiego DO bo pozbył sie kilku osób i załatwił kilka spraw. Ale przekrety jakie były i napisał to sam kiedyś Izrafel który był BA. To robert tylko to skomentował że z własnej woli odszedł nikt mu nie kazał a właśnie odszedł on z przekrętów jakie tam się działy.

A i jeszcze jedno na jego miejsca weszła Amarisa która się nie wiadomo skąd urwała.

Darkorbit22:

Przekaż jej że to po H pisała jeżeli nie wie gdzie to niech się nauczy czytać. Bo dobrze jej opieprzać kogoś dupe. Najpierw mówi tak a potem zmiana zdania i znowu zmiana i znowu. Niech się ogarnie kobieta bo widziałem ją na czacie 3 razy i zachowuje się jak kobieta w 6 miesiącu ciąży czyli ma takie głupie gadki.

Opublikowano

Trochę mnie to wszystko dziwi bo jeśli ktoś ma zamiar pierdolnąć robotę taką jak miał robert to razcej nie robi tego od tak pop prostu w mgnieniu oka tylko raczej po dłuższych przemyśleniach,więc gdyby faktycznie odszedł to chyba oczywiste że by sięjakoś z użytkownikami pożegnał na forum czy na czacie a jakoś niczego takiego nie było.

Pozatym ze dwa dni temu na PL3 pojawił się o 6 rano jakiś BA_Manta i pierdolił że jest nowy no i po bardzo któtki czasie całe to pierdolenie że robert odzszedł...wyjebali go na zbity pysk i uciszyli blokując konto żeby nie nabrudził im jeszzcze bardziej...to czy wspomagał nas w boceniu czy też nie to tego sięraczej za prędko nie dowiemy a pozatym on miał takie same możliwości co pies na smyczy i nie sądzę aby mógł wpłynąć jakoś w większej miertze na możliwość bocenia...owszem był adminem ale są admini i admini i nawet tu na forum jeden admin ma full opcje w PA a drugi ma tam wielki huj i podobnie w zasyfiałym BP jest że szwaby ogarniają kaske i mają możliwości a nasi to tylko zwykłe robole od odpierdalanmia czarnej roboty więc reasumując może i mógł jakąś tajemnice BP nam podrzucić za co szybko go uciszyli ale nie uwierze że robił sam boty czy pilnował żeby kerkavy itp sobie spokojnie latały...

Co do CMów i całej reszty to już nierazn na forach warezowych widziałe identyczne sytuacje jak np na precylu że admin czy smod odchodził a tu cała dzieciarnia pisze wróć do nas,bez ciebie nie ma ekipy i takie tam i identycznie odpierdalali jak w DO za co dostawali kopa a później tylko była żebraczka żeby ich spowrotem przyjąc....zwyczajnie CM i reszte team'u pod wpływem chwilowej emocji się podjarała a wy panike siejecie i słuchając plotek wymyślacie bzdury o armagedonie w świecie bociarstwa i tyle...

ja powiedziałem,pierdole co się dzieje w ich ekipie i wczoraj przedłużyłem bota o kolejne pół roku bo jak bociłem tak boce i będe bocić póki nie uznają że ta gra nie ma jużpopytu i jej nie wypierdolą z serwera wrzucając na jej miejsce syf dla wieśniaków a'la z nk sadzących swoje pierdolone pole marchewek...

Pozdro dla bociarzy trzeźwo myślących a oszołomów jak zwykle pozdrawiam środkowym palcem.

Opublikowano

Do wszystkich uzytkownikow.

Myslicie ze tylko robertadm mogl miec tu konto?

Na pewno caly polski support od dawna obserwuje to forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...